Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-11-2009, 09:57:27

dzień dobry !

Dziękuje za informacje na temat Bio-lasera Wrocław.
Od pewnego czasu miałem ostre bóle w kręgach lędźwiach i piersiowych cały czas narastały noto poszedłem do masażysty okazał się mój duży błąd. Masażysta to nie terapeuta manualny który daje diagnozę lecz masażysta. W ogóle nie mam do niego żalu gdyż mogłem poradzić się lekarza. Zanim trafiłem do gabinetu bio-laser Wrocław trafiłem do Pana Józefa z Krępy. Pana Józefa z Krępy się nie zna na anatomii i coś mi na krześle nastawiał ale chyba nie wiedział sam co bo bardziej bolało. Dopiero pomógł mi specjalista terapii z gabinetu Bio-laser Wrocław.
W każdym razie polecam iść do fachowca a nie znachora bo szkoda zdrowia.
Pozdrawiam i trzy majta się zdrowo
Jacek z Lubina
gość
22-11-2009, 17:39:02

dobry wieczór !

Piszę na tym forum bo byłem na badaniu i zabiegach bio-laser Wrocław.
Nie powiem że mi nie pomógł ale musiałem odwiedzić 8 razy gabinet. Moje wcześniesze masaże i inne terapie chodzenie po plecach itd.. pomogły mi ale czasowo i pogłebili inne dolegliwości kręgosłupa. Terapia w gabinecie bio-lasera dała po pierwszym zabiegu dla nie których był odrazu poprawa ale dlamnie stanowiło po odblokowaniu ciepło i częściowy ból. Ale po drugim zabiegu nie czółem nic. Musi być nie mniej jak co trzy dni zabieg. Musi odpocząć kręgosłup a ne tak jak poprzednicy. Proszę przyść jutro i tak dalej.
Teraz dobra informacja o diecie i ćwiczeniach daje dobrą poprawę zdrowia. A terapia manualna nie jest taka agresywna jak przy nie których terapeutach. Metoda wślizgu.
Bardzo i to bardzo dziękuje za informacje.

Krzysztof z Gubina
gość
23-11-2009, 08:48:37

potrzebuje pomocy na przepuklinę międzykręgową jestem z Konina.
gość
23-11-2009, 13:21:56

Witam

Mieszkam koło Ustki potrzebuje pomocy mam naczyniaka w lędzwiach.

pozdrawiam
Józek
gość
29-11-2009, 12:36:35

witam ten caly bio laser we Wroclawiu to wielka sciema wiekszej jeszcze nie widzialem gosc sie nie zna na anatomi i ma wogolnie problemy z komunikacja a caly ten gabinet wyglada jak za gierka , Ludzie nie dajcie sie naciagnac bo to wielka sciema lepiej posluchac dobrego lekarza neurochirurga ktory ma wiedze podparta studiami a nie jakiegos znachora ktory o leczeniu nie ma pojecia.a te wszystkie wpisy to pewnie sam sobie koles napisal .pozdrawiam
gość
29-11-2009, 18:44:18

Facet ty jesteś ściema obrażasz gościa po studiach. Byłem u niego i mi pomógł wytłumaczył co i jak i jest ok. A miałem bardzo żle z kręgami lędzwiowymi. Wiadomo jest że nie wyleczy się odrazu. Co do lekarzy też chodziłem. Ale gościu się zna ne rzeczy bo nie tylko mi pomógł.
gość
29-11-2009, 18:48:06

Wiadomo że konkurecja dzała napewno napisał jakiś fizykoterapeuta żeby ludzie nie odchodzili. Albo jeden z takich który chciał w 5 minut wyleczyć się Też miałem takich pacjentów ale nie jestem po studiach tylko po fizykoterapii i kursach i na szczęście nie robie terapii we Wrocławiu bo to ludzie opentani a miewałem takich.
gość
29-11-2009, 18:55:03

Mnie pomógł i jestem zadowolona miałam problemy z szyją i polecam jak najbardzie. Nawet sprawdziłam jego dokumenty i ma ukończone 5 letnie studia medyczne i kursy dlatego jest specjalista terapii. Ale wiadomo na każdego można pisać żeby jakiś pseudo fizykoterapeuta mógł masować kręgosłup a póżniej jak moja przyjaciółka tylko operacia. Też miała i ona dużo doradców jak i mi doradzali. To jest moje zdrowie i zrobie cochcę a jeżeli jest jakiś sposób to trzeba wykorzystać.

pozdrawiam Mania z Wrocławia
gość
29-11-2009, 19:04:07

No to konkurecja dzała ktoś kto coś umi i pomaga to najlepiej zniszczyć. Super konkurecja jest duża zwłaszcza we Wrocławiu gdzie fizykoterapeuta na każdym zakręcie.
Ja też byłem i u neurologa i u fizykoterapeuty i dopiero z bio-lasera mi pomógł nie powiem że odrazu ale po 3 zabiegach teraz mam przyjśc na sprawdzenie w półowie grudnia. Dziwie się że pseudo pacjecji się nie podpisali pod tym co piszą.

Pozdrawiam Jacek z Opola
gość
29-11-2009, 19:11:51

Witam ten post to dopiero przegięcie. Ten specjalista co wykonuje zabiegi terapeutyczne posiada bardzo bogatą przeszłość w medycynie jak i w sporcie więc nie wie kto komu ubliża. Byłem w gabinecie i nie widzałem gierka co za pierodły piszą Chyba tylko dzwi zobaczyli z daleka.
Ja po jednym zabiegu bólii nie miałem a mój kolega po dwóch wiadomo zależy co jest i ille. Ja miałem świeże a on około 3 miesięcy.
Ludzie chodzą do kogo chcą ale neurolog nie pomoże.

pozdrawiam Paweł z Kalisza

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: