Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
20-05-2009, 13:09:00

Treść zablokowana przez moderatora

Początkujący
20-05-2009, 13:11:00

30-04-2009 o 15:03, gość :
dzień dobry !
Miałem ten sam problem z przepuchlina między kręgową grożiła mi operacja ale po szukaniu w internecje kogoś kto mi pomoże.
Problem pospolity L4-L5 i L5-L0 to co nie da się przez terapie manualną to trzeba ciąć czyli operacja. O nie dam się pokroić więc jeden uczony z Wrocławia powiedzał że da się bez operacji załatwić sprawę ale nie skończy sięę na jednym zabiegu bezinwazyjnym. Dokładnie mnie zbadał komputerowo i swoimi bezbolesnymi sposobami które odrazu ulgę przyniosły. Skończyło się na dwóch zabiegach i do tej pory nic mi nie jest. Jak ktoś potrzebuje pomocy to podaje stronkę jego bio-laser.webpark.pl naważniejsze jest że mi pomogł ktoś tam trafić to odpłacam się innym. Pozdrawiam Grzegorz
gość
24-05-2009, 12:23:00

16-02-2009 o 19:14, gość :

13-12-2008 o 23:43, gość :
Mój wynik rezonansu;
Spłycenie fizjologicznej lordozy lędźwiowej.
Zmiany zwyrodnieniowe w postaci dehydratacji i obniżenia wysokości tarczy między kręgowej L5/S1 z przebudową typu Modic II fragmentów trzonów przylegających do tej tarczy. Zaostrzenia na krawędziach przednich i bocznych trzonów kręgów.
Na poziomie L4/L5 stwierdza sie tylno-pośrodkowe wypadanie jądra miażdżystego w obręb kanału kręgowego na ok. 4mm., z uciskiem na worek oponowy, ze zwężeniem otworów międzykręgowych. Obustronnie korzenie nerwów rdzeniowych L5 widoczne są w bezpośrednim przyleganiu do tarczy międzykręgowej-nie można wykluczyć kolizji ułożenowej.
Na poziomie L5/S1 stwierdza sie się tylno-pośrodkowe wypadanie jądra miażdżystego w obręb kanału kręgowego na ok. 6mm., z niewielką prawostronną lateralizacją, z uciskiem na worek oponowy, ze zwężeniem otworów międzykręgowych. Korzenie nerwu rdzeniowego prawego S1 widoczne są w bezpośrednim przyleganiu do tarczy międzykręgowej- nie można wykluczyć kolizji ułożenowej.
W trzonie L4 widoczny naczyniak o wym. 16x14mm.
Jedni lekarze mówią o operacji , drudzą ją odradzają. Na zabiegi nie chcą mnie przyjąc.Mam 31lat.Nie wiem co robić. Proszę o porade , konsultacje i pomoc. Z góry dziękuje.
gość
21-06-2009, 19:56:00

16-02-2009 o 19:14, gość :

13-12-2008 o 23:43, gość :
Mój wynik rezonansu;
Spłycenie fizjologicznej lordozy lędźwiowej.
Zmiany zwyrodnieniowe w postaci dehydratacji i obniżenia wysokości tarczy między kręgowej L5/S1 z przebudową typu Modic II fragmentów trzonów przylegających do tej tarczy. Zaostrzenia na krawędziach przednich i bocznych trzonów kręgów.
Na poziomie L4/L5 stwierdza sie tylno-pośrodkowe wypadanie jądra miażdżystego w obręb kanału kręgowego na ok. 4mm., z uciskiem na worek oponowy, ze zwężeniem otworów międzykręgowych. Obustronnie korzenie nerwów rdzeniowych L5 widoczne są w bezpośrednim przyleganiu do tarczy międzykręgowej-nie można wykluczyć kolizji ułożenowej.
Na poziomie L5/S1 stwierdza sie się tylno-pośrodkowe wypadanie jądra miażdżystego w obręb kanału kręgowego na ok. 6mm., z niewielką prawostronną lateralizacją, z uciskiem na worek oponowy, ze zwężeniem otworów międzykręgowych. Korzenie nerwu rdzeniowego prawego S1 widoczne są w bezpośrednim przyleganiu do tarczy międzykręgowej- nie można wykluczyć kolizji ułożenowej.
W trzonie L4 widoczny naczyniak o wym. 16x14mm.
Jedni lekarze mówią o operacji , drudzą ją odradzają. Na zabiegi nie chcą mnie przyjąc.Mam 31lat.Nie wiem co robić. Proszę o porade , konsultacje i pomoc. Z góry dziękuje.
gość
21-09-2009, 14:36:31

Jeżeli macie problem z kręgosłup to podaje wa stronkę specjalistów gdzie ja trafiłem i odpukać już ponad rok nic mi nie jest a miałem przepuklinę międzykręgową i naczyniak. Co do masażu to odradzam bo też tak robiłem i później jak mnie ścięło to chodzić nie mogłem a pracować trzeba. http://bio-laser.webpark.pl/

pozdrawiam Jacek
gość
15-10-2009, 21:17:53

Witam wszystkich i dziękuje za podanie adresu bio-laser Wrocław. Super człowiek złota rączka. Byłem u trzech lekarzy i masażysty i jakiegoś Ukraińca który uważał się za kręgarza. W ogóle nie jest prawda że pomagają z Ukrainy i tam chyba kupują sobie w sklepie papiery na leczenie nie polecam żadnego Ukraińca czy ruska.
Wracając do sprawy czytając wasze forum o chwalenie http://bio-laser.webpark.pl naprawdę nie mogłem uwierzyć ale co mam do stracenia zadzwoniłem i pojechałem. Człowiek naprawdę zna się na rzeczy tak jak piszą inni specjalista po studiach warto pojechać mi wyleczył podwójną przepuklinę. Bardzo dziękuje za informacje.
gość
19-10-2009, 17:01:42

Wielkie dzięki za adres do bio-laser. Miałem problem bo źle dzwignełem i jak coś strzeliło to naprawdę był ból. Aż ciarki mnie przechodzą jak pomyśle ale gościu mnie pomógł polecam specjalistę terapii po studiach szwajcarskich. Zabiegów tylko dwa razy ale po pierwszym już przeszło.
gość
24-10-2009, 21:43:05

Super podziękowanie za dodanie informacji o http://bio-laser.webpark.pl/ bardzo jeszcze raz dziękuje bo trzy stopniowa przepuklina krążków międzykręgowych duży problem miałam. Jest ten gościu wspaniały dwa zabiegi i obyło się po operacji. Cudownie.

pozdrawiam was Jola z Łodzi
gość
29-10-2009, 17:53:13

Ja miałem kulszową i to ostrą oraz dwie przepukliny ale nie w Lędzianach tylko jedna piersiowa a druga szyjna. Pojechałem do tego specjalisty zrobił badanie odblokował. Z przepukliną żaden problem do dwóch zabiegów góra. Sam byłem pod wrażeniem. Jednak stan zapalny układu dużej trzyma aż do 8 zabiegów. Dzięki pomocy Bio-Laser Wrocław tego co tak wypisujecie w końcu dało się jakość zwalczyć ostry ból nerwu. Jestem ze szczecina i musiałem być u niego ale się opłacało.

Pozdrowienia ze szczecina
Grzegorz J.
gość
29-10-2009, 18:22:17

To ja wam coś powiem pojechałem do speca z Wrocławia bio-laser i po zrobieniu mi badania okazało się że mam zapalenie nerwu. Bardzo zadziwiło mnie to ale jestem hep pi bo już po 10 zabiegach mnie nie boli. Polecam gościa i jego stronkę naprawdę dużo pomaga i mówi co należy zrobić. http://bio-laser.webpark.pl/

pozdrawiam z Legnicy
Kuba

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: