Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-11-2009, 07:27:37

Ja miałem taki problem z barkiem i łopatką wziołem poprostu na śiłowni zle się rozgrzałem i strzeliło.
Szukałem pomocy przez 5 miesięcy dopiero kolega mi powiedzał o tym gościu pojechałem i jednym ruchem wszystko nastawił zakończył laserem i dalej trenuje. Nie dziwie się że tu i na innym forum są pozytywne posty na bio-laser wrocław. Czekając na moją kolej gościa przynieśli bo chodzić nie móg coś miał z kręgosłupem może rwą i wyszedł o własnych siłach. Dobrze ze są tacy ludzie którzy mogą pomóc.

Pozdrawiam Darek z Warszawy
gość
05-11-2009, 12:16:14

witam wilecze panu prosze o kontakt pod nr tel 88 06 06 06 8
gość
07-11-2009, 16:16:52

co wyleczysz następny konował jaki był czy cichociemny ?
gość
07-11-2009, 16:26:08

witam wilecze panu prosze o kontakt pod nr tel 88 06 06 06 8

Gościu taki jak ty to tylko kasę biorą a nie leczą reklamujesz się sam zrób coś i niech ciebie reklamują ze potrafisz. Tak jak robi to gościu z Wrocławia. A naprawdę warty uwagi. Ja też chodziłem do innych terapeutów i powiem krótko przez około dwóch lat nic mi nie zrobili tylko kasę łoili. Dopiero z bio-laser Wrocław mi naprawił i teraz mogę dalej pracować. Fakt że jednego pacjenta długo przyjmuje ale konkretnie jak mnie.
gość
09-11-2009, 07:01:03

dzięki za informacje o bio-laserze we Wrocławiu.
Według rezonansu magnetycznego miałem dwie wypukliny i na tym się wzorowałem. Nie potrzebowałem przejść dodatkowe badanie i płatne i tu mój błąd. Jak chodziłem już trzeci raz do kręgarza on nie mógł się wzorować na czymś innym jak na tym badaniu RMI. W końcu jak zgodziłem sie na badanie po jednym razie już mi przeszło czyli okazało się że moje wcześniejsze badanie było błędnie napisane. Polecam jak najbardziej zrobić dodatkowe badanie w gabinecie i wtedy zaoszczędzić można. Trzy zabiegi miałem za dużo wystarczył tylko jeden.

pozdrawiam Romek
gość
11-11-2009, 11:35:57

Witajcie byłem u Ukrainca niby lekarz nie polecam cośm poblokował że polski terapeuta aż 15 zabiegów musiał robić żeby mnie wyprowadzić a miałem tylko wypukliny. Koszmar. Uważajcie bo nisa cena nic nie dowodzi brał po 30 zł a nic nie pomagał. Poszedłem do Polskiego terapeuty i mi pomógł fakt nie od razu ale już nie bolało tak mocno. Dowiedziałem się że na Ukrainie można sobie kupić papiery tak mówili ci co tu przyjeżdżają nie wiem ile w tym prawdy ale może być jak w Rumuni. Dlatego uważajcie na oszustów lepiej iść do swojego terapeuty niż obcokrajowca.

Pozdrawiam Jerzy z Wrocławia
gość
13-11-2009, 13:40:55

Witam i liczę na pomoc W rezonansie wykryto u mnie naczyniaka trzonu kregosłupa th6 neurolog i ortopeda w Gorzowie twierdzą że ten naczyniak niepowoduje dolegliwosci takich jakie ja mam.A mam okropne bule w tyle plecow przechodzace do mostka do ramion zaczynam niewyrażnie mówić-z wysiłkiem- jest mi słabo z bólu oblewają mnie poty bul jest tak silny jak przy zawale serca mmusze wzywac karetke czy ktos ma tak silne ataki bulu jak ja? Na forum piszecie że was boli a mi lekarze wmawiaja że nie moZe bolec
gość
13-11-2009, 14:23:39

chłopie ić do terapeuty manualnego i niech zobaczy co może ci poradzić a nie błagaj o litość bo tu nikt ci nie pomoże chyba nie w tym wieku :))

pozdrawiam
gość
13-11-2009, 16:34:30

No prawdę piszecie o tym bio-laserze Wrocław sprawdziłem i widzę że jest ok. Badanie lekarze mi zrobili po 10 zabiegach laseroterapii na naczyniak koło kręgosłupa i nie ma. No i nie drogo. Polecam i dziękuje

Mariusz z Łodzi
gość
15-11-2009, 17:16:00

mam problem taki jestem z Gniezna czy ktoś może mi podać dobrego terapeutę. Mam wypuklin na odcinku th4 - th5 i L3-L4. Proszę o informacje jakiegoś speca od terapii manualnej.

Pozdrawiam Przemko

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: