Reklama:

Poznajmy się (581)

Forum: Padaczka

gość
26-02-2017, 17:06:33

Jest jeszcze dobry dr Piotr Zwoliński
gość
26-02-2017, 17:07:41

Oczywiście obaj są z Warszawy
gość
26-02-2017, 17:16:42

Olus dzieki wielkie!!! Bede dzwonic. Do dr Bochanskiego jestesmy umowione na maj dopiero....straszne terminy. Czy mozesz mi podac namiary na klinike w krakowie? Chetnie bym zadzwonila i podpytala. Pomogly wam komorki? Mam nadzieje ze nie nie macie juz atakow. U nas nietety atakow bylo 5 od wrzesnia zeszlego roku z czego trzy byly w szkole....Olus czekam na info. Dzieki!
gość
26-02-2017, 17:47:18

Znam dr Bachanskiego, mogę z nim porozmawiać, może uda się przyspieszyć. Tak bardzo Cię rozumiem, chyba mamy podobne charaktery. Były 3 ataki po komórkach, tak niestety bywa, ale szybko minęły,wcześniej było o wiele więcej i były cięższe. To jest proces, musi się ustabilizować bioelektrycznosc mózgu, ale one działają, przyrzekam Ci. Może już nie będzie, modlę się o to. Żałuję, że wcześniej nie wiedziałam o komórkach, choroba by się nie rozwinęła. W kwietniu mamy kolejne podanie. A może nie będzie potrzebne. Poprawa nastąpiła po drugim podaniu.
gość
26-02-2017, 18:04:05

Klinika REGENMED Kraków. Oni też podają komórki na inne schorzenia neurologiczne, one naprawdę pomagają. Wpisz sobie Kostek Siepomaga komórki macierzyste. To jest ten chłopiec o którym Ci mówiłam,on jest bardzo chory i jeszcze miał mnóstwo ataków, teraz dzięki komórkom nie ma wcale, a do tego jest duży postęp w rehabilitacji, która ruszyła też dzięki komórkom, one działają kompleksowo. Udało mi się skontaktować z jego mamą, dała nadzieję, mówiła też o jeszcze 2 dzieciaczków, którym też komórki pomogły.On miał komórki podawane w Lublinie, ale ja nie mam namiarow na Lublin. Jeżeli się zdecydujecie na Kraków to będziecie zadowoleni. Tam komórki podają lekarze z Dziecięcego Uniwersyteckiego Szpitala w Prokocimiu, tam jako pierwsi zaczęli podawać komórki. Do szpitala jednak raczej nie ma szans się dostać, długi czas. Na szczęście jest REGENMED. Pytaj i proś o co chcesz. Wieczorami mogę odpowiadać na tygodniu, bo w ciągu dnia jestem w pracy. Ola
gość
26-02-2017, 18:50:42

Podawaj jeszcze córce magnez, koniecznie i zrób badania krwi, bardzo dokładne, może ma niedobory potasu, sodu,magnezu ,witaminy D itd.
gość
26-02-2017, 19:58:07

Olu bardzo ci dziekuje. Bardzo duzo mi to daje. Twoje slowa....dziekuje.
Jakby cos pisz do mnie na maila
ivonek78@gmail.com
Sciskam
Ivka
gość
26-02-2017, 20:26:40

Pamiętaj, zawsze możesz liczyć na moją pomoc. Pokonamy choróbsko, a nasze dzieci jeszcze będą cieszyć się życiem. Na pewno napiszę do Ciebie na maila. Trzymaj się cieplutko
Komentatorka
26-02-2017, 20:49:21

Witam się wieczorową porą.
Ola Wawa nie wchodzi w grę będę w pl na tydzień jestem ze Śląska znalazłam lekarza w Zabrzu ma 33 pozytywne opinie i ani jednej negatywnej więc ufam że jest dobry. Zapisałam się już na wizytę chce też zrobić EEG znalazłam już orywarltnie niedaleko mnie w pl ale pani mówiła aby dzwonić najwcześniej dwa tyg przed bo tak daleko nie zapisują. Postaram się też wyciągnąć od rodzinnego badania stad. Rezonans ma co roku tutaj i też będę chciała wyniki. Wiem że torbiel ciągle jest i nieznacznie się powiększa ale ona jest mala tzn 15mm na 10mm i to jest torbiel pajeczynowki umiejscowiona w części skroniowej lewej. Ostatni rezonans miałam w lipcu po ataku jednak bez kontrastu że względu na malego wtedy był jeszcze tylko na piersi bo miał 3 miesiące. Tak jak mówiłam w pl widzieli zmiany na EEG już dawno temu i mówili że mam uważac i kontrolować, ataki też miałam już w liceum ale nie wiedziałam że to to, dlatego wątpię żeby to miało związek z hormonami, ale zobavzyny. Mam to szczęście że mój przypadek nie jest bardzo ciężki muszę po prostu pilnować snu i to bardzo aby nie zaniedbać tego bo zaraz są skutki. No nic zobaczymy w kwietniu co mi powie lekarz w pl i ten tu bo też mam wizytę po powrocie.
Ivka witaj w naszym gronie. Mam nadzieję że Ola Ci pomoże ci do padaczki u dzieci trochę i minie to Twojej córce. Wiem że leki na padaczkę to świństwo, ale chyba ja jednak wolałabym je dać bo jaki wpływ na twoją córkę ma atak jak no zdarzy się w szkole tak jak mówisz myślę że obciąża to bardzo psychikę Twojego dziecka. Oczywiście spróbowała bym jak najszybciej się da pojechała na kontrolę do pl i do tego Krakowa może czy da się z tymi komórkami i wgl ale do tego czasu może lepiej leki. Oczywiście wyrazamtylko swoje zdanie. Świetnie Cię rozumiem i wie że to nie łatwe.
Pozdrawiam i życzę zdrówka dla córki.
[url=https://lilypie.com][img]https://lb1f.lilypie.com/PmsKp1.png[/img][/url]
gość
27-02-2017, 11:33:56

Czesc Sandro.
Dzieki za dobre slowo. Jestem w kontakcie z dr Zwolinskim. Staram sie umowic wizyte. Trzymajcie kciuki zeby poszlo gladko. Nie wiem co doktor zaleci wiec wole zadnych lekow nie podawac na razie....dziewczyny dajcie mi sily bo stresa mam ogromnego!!!! Olus masz whatapp??
Ivka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: