Zastanawiam się nad tymi badaniami w nocy, i pewnie je zrobię, tylko zobaczymy jeszcze kiedy. Może zatyczki okażą się świetnym pomysłem. Warto spróbować
Dario niestety tak bywa, że czasem w nasze życie wtarga się jakaś choroba. Niestety wdała się taka, a nie inna. Na pewno trochę zajmie Tobie czasu oswojenie się z chorobą, a z całą pewnością będziesz potrzebowała wsparcia, które od nas tu na form na pewno otrzymasz. Zresztą pewnie babcia też dopomoże, także będzie ok. Wierzę też, że wszystko pod względem leczenia się ułoży, i niedługo zaczniesz odczuwać tego efekty. Z padaczką na pewno da się żyć, nie wolno tylko się jej poddawać. Więc studiuj to co Cię kręci i spełniaj się zawodowo, no i oczywiście prywatnie.
Tak dodając od siebie: W zeszłym roku byłem w Kielcach i muszę przyznać, że to ładne miasto, szczególnie przypadła mi kadzielnia czy jakoś tak. Niedaleko macie piękne ruiny zamku w Chęcinach, także piękne te wasze rejony
Tak na koniec Drogie Panie czytające nasze forum jako mężczyzna pragnę wam życzyć dużo zdrowia, wytrwałości, wewnętrznej siły. Radości z każdego dnia i aby na waszych twarzach gościły tylko uśmiech i wyrazy szczęścia. Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-*** ;-*** ;-***