Reklama:

Poznajmy się (581)

Forum: Padaczka

Początkująca
08-03-2017, 20:41:40

Cześć i jak tam ja 10go mam kontrolę aż się boje
Komentatorka
09-03-2017, 20:21:10

Daria wyszyscy tu Cię rozumiemy. Epilepsja to nie jest łatwa choroba, ale my sanie z nią poradzimy przeciez!
Tomku bardzo dziękujemy za życzenia. Choć mój dzień kobiet był do kitu, złapał mnie jakiś jedno dyniowy wirus i za przeproszeniem wymiotowalam dalej niż widziałam, na szczęście dziś już jest ok.
Aldona będzie dobrze nie bój się.
[url=https://lilypie.com][img]https://lb1f.lilypie.com/PmsKp1.png[/img][/url]
Początkująca
09-03-2017, 21:49:14

Sandro mam nadzieję że bd dobrze ale i tak się troszkę boję. Dario tutaj nasza Sandra jak i reszta dobrze wiemy jak to jest bo każdy z nas ma ale wierzę że każdy z nas wyjdzie jakoś z tego i nie będą musieli brać już proszków, epilepsja nie jest łatwa ale żyć trzeba i da się normalnie funkcjonować tylko trzeba troszkę uważać niż zdrowi ludzie ale wszyscy damy radę w końcu mam razem w sobie wsparcie,a
....
A co się dzieje u Tomka i Kasi nic nie piszą
gość
10-03-2017, 12:52:08

Sandro, niestety wirusy nie wybierają dni, tylko lecą jak popadnie. Poza tym dzień kobiet to nie jedyne święto więc będziesz jeszcze miała czas na świętowanie
Aldona pewnie będzie lub gdy będziesz to czytać było dobrze w trakcie wizyty
Tak poza tym to u mnie po staremu. Nic ciekawego się nie wydarzyło. Tylko wieku przybyło
Tak w ogóle to dziś u mnie za oknem wiosna
Komentatorka
10-03-2017, 17:54:13

Tomku nie niestety, ale ja jakoś dnia kobiet nie obchodzę specjalnie więc luzik.
Czy dobrze zrozumiałam i miałeś urodziny? Jeśli tak to wszystkiego dobrego, Spełnienia marzeń, odstawienie leków i braku ataków, kochającej kobiety obok i założenia z nią rodziny. No i spełnienia wszystkich planów i marzeń.
U nas dziś też wiosenne byłam z moimi mężczyznami na spacerku potem obiedzie i zakupach 4h poza domem i było super. Mieszkam nad morzem północnym więc i o plaże zachaczylismy i mały pospacerowal a wody się nie boi i gdyby nie mój mąż to już by plywal. Haha
[url=https://lilypie.com][img]https://lb1f.lilypie.com/PmsKp1.png[/img][/url]
Początkująca
10-03-2017, 21:00:17

Hej wszystkim a szczególnie Sandra i Tomek wizyta ok nic ciekawego mój neurolog to jakiś przyglup nic nie chce widzieć ani słyszeć powiedziałam jemu o tym ostatnim wydarzeniu a on ciągle odpowiadał boi co nic się nie stało tragiedi nie ma,a teraz jak się pani czuję już ok a on boi fajnie,mówię chciała bym sobie jakieś badanie zdrobic a on po co nie ma takiej konieczności aż się we mnie zagotowalo,i powiedziałam jemu że chce by mieć pewność to mi odpowiedział że jak tak chcę i pragnę to ok i dał mi na EEG skierowanie,jakaś masakra,PS.Tomku pamiętasz o e-mail
gość
11-03-2017, 10:23:21

Sandro pospieszyłaś się z życzeniami, ja swoje urodziny mam dopiero w czerwcu. Niemniej jednak dziękuję
To fajnie, spacerki dobra rzecz. Pewnie mały zapowiada się na pływaka albo surfera
Aldono, tak jak kiedyś wspomniałem, lekarze są różni. Jedni za cel obierają dobra materialne, a inni dobro pacjentów. Niestety szkoda, że nie wszyscy traktują swój zawód poważnie. Pamiętam
Początkująca
11-03-2017, 15:11:35

Hej! Pomyślałam, że mogę się tutaj przywitać z wami ;) jestem Kasia i mieszkam w Krakowie ;)
Początkująca
11-03-2017, 15:37:51

Witamy cię Kasiu u nas ja jestem Aldona
gość
11-03-2017, 16:02:31

Aldono i Tomku cześć wam! Piszę, bo chciałbym się was poradzić. Oboje jesteście bez ataków a ty Aldono nawet bez leków.Moje pytanie do ciebie Aldona czy twoje ataki były z utratą przytomności? Czy bralas kilka leków czy jeden? I kiedy ustąpiły ataki. Czy po zwiększeniu leków czy przy tej samej dawce ale po jakimś czasie. Tomku a jak jest u ciebie. Czy miałeś utraty przytomności? Jakie bierzesz leki? I kiedy ataki ustąpiły? Po jakim czasie? Czy po zwiększeniu dawki? Pomóżcie mi, ja man ciągle ataki, a biorę strasznie dużą dawkę leku. Czy to może minąć mimo, że nie zwieksze leków i nie zdecyduje się na drugi lek. Czy to możliwe. Odpiszcie proszę. Sławek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: