Reklama:

porażenie nerwu strzałkowego (325)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-06-2007, 16:17:00

Zgadza się solux to leczenie światłem i ciepłem. Ja też na początku miałam zastrzyki miliganna i jakieś sterydy ale tylko dwa po po większej ilości tyje się . Otrzywiście nalważniejsze zabiegi. Jeśli po dwóch dniach ruszasz palcami to jest bardzo dobrze i na pewno przejdzie.
gość
28-06-2007, 09:22:00

Hej ja rowniez jestem ofiara truskawek Dostala zastrzyki i elektrostymulacje ale jak narazie nic nie pomagaLekarze powiedzieli ze czeka mnie trzymiesieczna rehabilitacja ale nie daja 100%pewnoscie ze mi to przejdzieEwelina
gość
28-06-2007, 12:35:00

Powinno przejsc, ja jestem 5dni po urazie i jest dosyc dobrze. Juz moge palcami ruszac jak chce, ztopa jeszcze opada ale juz sie nie boje o nic. Pozdro!
gość
02-07-2007, 20:19:00

I tak trzymać, jak palcami ruszasz to będzi dobrze. jednak muszę stwierdzić, że ja też palcami zaczęłam ruszać po trzech dniach a stopa to zupełnie coś innego. Jestem po 31 stymulacjach i prawi e przeszło ale jest to rehabilitacja tługotrwała. Kosztowało mnie to dużo wytrwałości ale było warto. Wszystko ustąpiło.
Początkująca
11-07-2007, 20:39:00

hej wszystkim ja tez mam porazenie nerwu strzalkowego i opadajaca stope czeka mnie przeszczep sciegna troche sie boje ,ale nie zabiegu co tego ze nic to nie pomoze ! czy Ktos z was mial taki zabieg?i czy po nim stopa szla w gore ?no i ogolnie czy po takim zabiegu wszystko wrocilo do normy?
Początkująca
11-07-2007, 20:39:00

hej wszystkim ja tez mam porazenie nerwu strzalkowego i opadajaca stope czeka mnie przeszczep sciegna troche sie boje ,ale nie zabiegu co tego ze nic to nie pomoze ! czy Ktos z was mial taki zabieg?i czy po nim stopa szla w gore ?no i ogolnie czy po takim zabiegu wszystko wrocilo do normy?
Początkująca
12-07-2007, 07:57:00

Mój mąż po kontuzji miał zszywane ścięgna, niestety minęło 10 miesięcy a stopa nadal opada mimo ciągłej rehabilitacji. Oprócz tego miał przeprowadzoną neurolizę nerwu, tzn coś w rodzaju przeczyszczania nerwu. Nic nie pomogło. Taka rehabilitacje trwa nawet 2 lata i nie wiadomo ,czy da jakiekolwiek efekty. Najważniejsze jednak to się rehabilitować i nie przerywać ćwiczeń, tak powiedział nam profesor.
agaa98
gość
13-07-2007, 11:04:00

Witam, to jeszcze raz ja, Hubert. Jestem po 8 stymulacjach, w 85% jest juz dobrze, za ok. tydzien wszystko bedzie OK. Stymulacje bardzo pomagaja. Nie zalamujcie sie, tylko wytrwale sie rehabilitujcie, mam nadzieje ze pomoze
Początkująca
13-07-2007, 17:01:00

aha dzieki za odp czyli z tego wynika ze nie zawsze wszystko wraca do normy troche mnie to nie pokoji ale nie poddam sie, bede sie rehabilitowac nawet jesli mialoby to trwac b dlugo,chociaz wiadomo czlowiek traci nadzieje czasami...pozdrawiam
gość
18-07-2007, 16:23:00

Również mam porażenie nerwu strzałkowego i słyszę różne opinie: jedni karzą mi dużo ćwiczyć, inni zaś mówią, iż nie wolno mi tej stopy nadwyrężać. Nie wiem co mam robić? Jestem w kropce? Co radzono Wam?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: