Reklama:

podwójne widzenie (327)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
13-02-2007, 08:06:00

JAK CIE TO JESZCZE INTERESUJE TO MOJE GG 5098943
gość
06-05-2007, 21:52:00

ja tez widze podwojnie ale od kilku lat nawet bez chwili przerwy
w piatek jade do krakowa do okulisty bo w mojej miejscwosci nie maja takich lekarzy okulistow i sprzetu
gość
16-06-2007, 17:25:00

ja rownierz mam z tym problem ale dochadza do tego jeszcze zawroty glowy i i "napady lęku?' tak bym to nazwal raptem czuje jak bym zaraz mial zemdlec, albo robi mi sie goraco. jest mi lepiej jak wypije kawe
gość
12-08-2007, 11:31:00

Witajcie ja rownież mam podwojne widzenie od kilku lat i również pojawia sie i znika samoistnie ale jest bardzo uporczywe wystepuje nawet tuż po przebudzeniu sie mam wade wzroku jestem krutkowidzem i mój okulista powiedzial ze tak sie dzieje gdy ta wada pogłebia sie nawet minimalnie ale to wychodzi na to ze trzeba co 3 miesiące zmnieniac szkla a neurolodzy rozkladaja rece i odsylaja do okulisty i tak w kółko bardzo bych chciala porozmawiac z kims kto ma podobny problem moj nr gg to1837203
gość
15-08-2007, 11:18:00

Witam, i ja mam problem podwójnego widzenia, ale tylko w jednym oku, właśnie okulista pollecił mi badanie rogówki pod kątem "stożka rogówki", cholernie upirdliwe i cięzkie do zaleczenia schorzenie. Jak będę miał wyniki to się odezwę. Andrzej
Początkujący
17-09-2007, 18:24:00

07-02-2007 o 19:17, gość :
Ja podwojnie widze od bardzo juz dlugiego czasu. Do tego mam niedowidzenie. Ostre swiatlo wzmaga niesamowicie podwojny obraz. Ciemne okulary poprawiaja sytuacje ale tylko delikatnie.

Poki co jedna okulistka stwierdzila, ze to efekt uboczny niedowidzenia spowodowanego nienoszeniem okularow. Niedlugo porobie badania jakies dokladniejsze to sie czegos dowiem.

Dobrze wiedziec, ze nie tylko ja mam problem, ktorego nie da sie wykryc zadna (prawdopodobnie) aparatura.

Pozdrowienia.
Początkujący
17-09-2007, 18:49:00

Witam wszystkich !!!!
Jakies trzy lata temu zaczołem widzieć podwójnie. do tego traciłem czucie w prawej części ciała przy nawet drobnym wysiku. ostre swiatło było zabójcze. nie poimagało jakiekolwiek leczenie nawet leczenie szpitalne. miałem postawione wiele diagnoz lekarskich to nerwica to kręgosłup to słaby wzrok nawet zawał serca, a w 90% jestem pewien że to była DIETA za bardzo lubiłem wszystko co słodkie przesadzałem z tym od młodych lat teraz po całkowitym odstawieniu cukru mój stan zdrowia poprawił się o 50% a to dopiero kilka dni mojej diety jaką w ostateczności przepisał mi lekarz. Powiedział on tak "wszystko co jemy karmimy tym samym nasz mózg" Spróbować można polecam wszystkim !!!!
gość
21-09-2007, 19:10:00

Witam, mam nastepujace pytanie. Poniewaz mysle ze mam cos takiego jak podwojne widzenie ale nie do konca, poniewaz normalnie sie nie pojawia, widze wszystko doskonale, ostrosc bardzo dobra obu oczu, ale kiedy chce, to moge zobaczyc cos podwojnie bez wysilku i bólu, np. plomien swiecy czy palec czy jakas diode cokolwiek Myslicie ze powinienem sie zglosic do lekarza ?
gość
27-09-2007, 12:26:00

powiem Ci, że mam to samo i się zastanawiam, czy z tym gdzieś pójść czy nie.Co o tym myślicie?
gość
29-09-2007, 11:02:00

ja tez to mam od 7 lat i też jest to efekt usunięcia zeza jeżeli ktoś się z tego uwolnił to napiszcie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: