Reklama:

Podejrzewana epilepsja (44)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
24-04-2007, 19:19:00

witaj.Tu potrzeba czasu!!!!!!!!!!!!z epi nie jest tak latwo!!!!!!!!ALE ZYCZE TOBIE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA.Malgorzata z Wroclawia
gość
29-04-2007, 11:08:00

ale chodzi o to że ja nie mam epi. oni tylko podejrzewają.. i własnie to mnie denerwuje, ze nie wiadomo co mi jest.byłam niedawno u neurologa i niby na komputerze mi nie wolno za bardzo siedziec, wykonywac wysiłku... żadnego napadu drgawkowego nie miałam...
mam w planie wybrać się do innego neurologa.. zobaczę co mi powie inny lekarz.

napisz na : fistrae@o2.pl jeżeli masz czasik pozdrawiam
gość
29-04-2007, 11:59:00

bo to nie jest latwo postawic diagnoze :"Jest pani chora na to,czy tamto"Tak to prawda,,nie powinnismy za bardzo dlugo siedziec przy kompie ,on sam powoduje w pewien sposob,ze wywoluje atak. No tak jest.Zycze duzo zdrowia. Malgorzata z Wroclawia
gość
29-04-2007, 21:51:00

Dziękuję bardzo i życzę tego samego - szybkiego powrotu do zdrówka
gość
30-04-2007, 17:13:00

DZIEKUJE .Malgorzata z Wroclawia.
Początkująca
09-05-2007, 10:12:00

witam Cię serdecznie postaram trochę Ci powiedzieć o epilepsji jednym udaje się z tego wyjść już po 2 latach a inni całe życie chorują mi udało się wyleczyć po 12 latach , napewno nie jest wskazane siedzieć długo przy kompie ponieważ jeżeli badanie eeg wykazuje że ma się ostre fale to praca przy komie jeszcze bardziej je nasila tak samo z solarium wierz mi że warto z tych rzeczy zrezygnować na rzecz szybszego powrotu do zdrowia alkoholu nie powinno się pić ze wzgędu na pobierane leki tak pozatym można normalnie żyć pozdrawiam
ania
gość
26-05-2007, 14:06:00

to znowu ja.
Lekarz mi powiedziała, że nie mogę pływać... a co myślicie o eksperymencie??
to właściwie tylko podejrzewana padaczka...
ja tak bardzo lubie pływać... a teraz jeszcze lato...

gość
26-05-2007, 14:10:00

pozatym, ktos tu napisal, ze mozna normalnie życ... od kiedy poszłam do lekarza to:

***nie moge siedziec na kompie - a zajmuję sie tworzeniem stron www i grafiki

*** nie mogę pływać - jedna z rzeczy którą tak bardzo lubię robić
*** wysiłek- bieganie, sport - to nie, a często gram, a raczej grałam w siatkę, tenisa.

a nerwy jak wpływają na podejrzenie padaczki??
Początkująca
31-05-2007, 20:50:00

Witam,
wiadomo, padaczka jak wiele chorób wymaga zmiany trybu życia i wielu wyrzeczeń z tym związanych, też nad tym ubolewam bo sama choruję na epi. Można z tym żyć tylko trzeba być BARDZO ostrożnym i kontrolować swój stan. Myślę, że lekarz neurolog i twój własny organizm ci podpowie na co możesz sobie pozwolić a co mogłoby być dla ciebie szkodliwe i zbyt obciążające.
Pozdrawiam[addsig]
Kara
gość
06-06-2007, 15:01:00

no dobra wszystko fajnnie, ale co by było gdybym podczas brania leku sobie popiła? chodzi mi konkretnie o to czy będzie to miało jakieś poważniejsze następstwa. nie chodzi mi o jeden atak czy coś takiego, ale czy będzie to miało wpływ na całe leczenie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: