I co Neurontin pomógł? objawy ustąpiły?
Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2018-11-27 11:04:26
Witam
Jestem tu nowa na forum ale opowiem o moim przypadku choroby .Zaczęła się około 2 mce temu bóle w w okolicy barku najpierw lewego teraz prawego,nie mogę reki podnieść do góry,bole idące od barku po palce dłoni.Takie mrowienie, pieczenie,kłucie zimne dłonie.Póżniej doszły bóle stóp, łydek, ud.Stopy mnie pieką bolą jakby ktoś od środka rozrywał kości, do tego słabość mięsni nog jakbym przeszła kilometry.Ból doskwiera caly czas również w nocy.Spać nie da rady srodki przeciwbólowe nie działają.Bóle kręgosłupa.Bóle glowy, zawroty.Czasem to rece tak mnie bolą i nogi jakby ktoś mi je ściskał(ból niesamowity)Odwiedziłam naczyniowca wykonał dopler żył stwierdził, że wszystko ok zalecił dużą dawke magnezu wraz z żelazem i wit D.Odwiedziłam również ortopedę stwierdził, że te bóle mogą pochodzić od kręgosłupa, wiec zalecił ćwiczenia na kregoslup oraz odwiedzenie neurologa. Wizyta u neurologa dopiero w styczniu a ja już nie mogę wytrzymać z tymi dolegliwościami. Czy ktoś miał podobne dolegliwości i co to może być i jak pomoc sobie
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.