Reklama:

pieczenie skóry - objaw neurologiczny (201)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-11-2017, 01:54:27

Witam mam podobne bole skory na plecach i brak czucia skory pomiedzy łopatkami 😯od dziecinstwa.Psychiatra kiedys stwierdzil dwubiegunowosc bralem leki depakine i chydroxyzyne ktore po roku odlorzylem bo zamulaly moj żywy ale swoj niespokojny charakter. Obecnie szukam sam sobie chorób dotyczacych obecnie zębow,jelit, a myslę że choroba to głowa bo od niej wszystko się zaczyna i kończy😯glows głowa głowa tam należy sxukaç przyczyny😊pozdrawiam❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
P.S.pokochaj siebie a bóle i problemy życiowe ustapią❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
gość
02-11-2017, 14:40:30

U większości to są typowe objawy dla boreliozy - psychiatra jest tutaj zbedny!
gość
09-11-2017, 19:29:59

Tez mm co takiego i reumatolog stwierdzil przeczulice podobno jest to zapalenie nerwow skory ale nic mi na to nie przepisal mam to okolo 20lat raz mocniej szczypie raz slabiej
gość
13-11-2017, 14:09:09

bardzo proszę o przesłanie informacji mac-79@o2.pl
gość
06-12-2017, 07:46:49

Pieczenie stóp, swędzenie ciała, mrowienie skóry, fascykulacje i ból odcinaka lędźwiowego. Byłam u neurologa - badanie EMG w normie. Badania z krwi i Western Blood na boreliozę o.k Znam osobę z prawie identycznymi objawami. Czy ktoś znalazł przyczynę lub lekarza, który coś pokojarzył? Proszę o pomoc.
gość
18-01-2018, 13:07:47

Moze to byc takze brak wit z grupy b. ,ktore wspomagaja system nerwowy. Ja odczuwam nieprzyjemne pieczenie skory za kazdym razem jak zaniedbuje posilki. Teraz jestem chora , porzadne przeziebienie, jedzenie jak trawa mi smakuje i znowu odczuwam piecsenie na plecach i ramionach. Zawsze warto isc do lekarza i zrobic badania, ale czesto przyczyna moze byc prozaiczna- stres, brak wit. np. szkorbut- brak wit c, ogromne bole kostno miesniowe- brak wit d, przerost endometrium- brak wit d, itd. Relaks i pelnowartoaciowe posilki powinny byc podstawa.
gość
18-01-2018, 20:27:21

Warto pomyśleć o polineuropatii. To wieloogniskowe uszkodzenie neuronu czuciowo-ruchowego objawiającego się pieczeniem, paleniem, kłuciem. Nieleczona prowadzi do kalectwa.
gość
21-01-2018, 23:26:59

witam, zmagam sie z uczuciem pieczenia od wielu lat.wykonalam rezonans magnetyczny glowy z kontrastem,badania na tarczyce ,cukrzyce itp.ostatnio duzo na ten temat czytalam i przewija się bolerioza , jak i niedobor magnezu,potasu,sodu itp.u mnie np ostatnimi czasy pieczenie mocniejsze wiaze sie z opryszczka ,wiec wydaje mi sie ze moj organizm jest oslabiony,jakby ktos mial jakies informacje na temat tej dolegliwosci to prosze sie podzielic na forum
gość
25-01-2018, 23:58:16

Pomocy piecze mnie skóra na głowie do tego mam straszny ucisk na skroniach i twarzy w okolicy nosa-zatoki zdrowe. Mam problem z kręgosłupem praktycznie całym, biorę Cavinton zapisany przez neurologa. Czy to nerwica czy problemy bardziej neurologiczne
gość
28-01-2018, 22:41:18

Jeśli niepokoją Was objawy to przede wszystkim udajcie się do lekarza. W moim przypadku była konieczna wizyta u dermatologa, bo oprócz swędzenia były takie objawy, jak rumień. Po badaniach okazało się, że to nużeniec. Na szczęście szybko go wyleczyłam, a szczegóły o chorobie poznałam na stronie nuzeniec.com.pl.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: