Reklama:

padaczka u małych dzieci (133)

Forum: Padaczka

gość
17-09-2012, 21:58:44

heja
to ja zaproponowałam dyskusję na ten temat, myślałam że wszystko się potoczy inaczej.
myślałam że znajdę tu osoby które mają podobny problem a tu kiszka...
różne tematy są podejmowane ale nie mój "padaczka u małych dzieci", myślałam że się czegoś dowiem a tu NIC
wiec uciekam z tego forum
buziaki dla wszystkich i życzę powodzenia
VIP
17-09-2012, 22:04:45

Gość 2012-09-17 23:58:44 heja
to ja zaproponowałam dyskusję na ten temat, myślałam że wszystko się potoczy inaczej.
myślałam że znajdę tu osoby które mają podobny problem a tu kiszka...
różne tematy są podejmowane ale nie mój "padaczka u małych dzieci", myślałam że się czegoś dowiem a tu NIC
wiec uciekam z tego forum
buziaki dla wszystkich i życzę powodzenia
Nie gniewaj sie prosze na nikogo , ale po prostu nikt tu nie ma doświadczenia z padaczką u dzieci , jedynie Agis.......i dlatego nikt nie udzielił pożytecznych informacji.........moja znajoma basia jedyna choruje od dziecka......Agis wie o kogo chodzi .....pozdrawiam i życze powodzenia ......Renata
gość
18-09-2012, 00:23:47

agis88 2012-09-17 21:55:38 Mama zdenerwowala sie po tym jak nie28 zaczelo dawac "dobrych rad" A ja wczesniej iej podawalam swoj adres i juz pozniej pisala na priv
Witaj. Łatwo się rani osobę,która choruje od 15lat i atakuje od najgorszych. Nie znasz mnie , atakujesz.
To źle świadczy o Tobie. Miałam prawo się zdenerwować.
Może faktycznie za ostro wyszła rozmowa.
jeśli chcesz być na portalu bądź, ale nie obrażaj ,gdyż słowa Twoje bolą. Osobiście zawsze zanim napisze coś zastanowię 3 razy jeśli mam wiedzę to przekazuję. Forum jest od rozmów.
Początkująca
18-09-2012, 06:23:29

jestes smieszna. Jakos wszyscy twierdza to samo....
gość
19-09-2012, 20:17:51

agis88 2012-09-18 08:23:29 jestes smieszna. Jakos wszyscy twierdza to samo....
Mądra osoba się nie kłóci więc ja tak zrobię. Ocenianie to Twoja specjalność.
Proszę o powrót do tematu, a nie obrażanie użytkowników:)
gość
21-09-2012, 05:49:56

nie28 2012-09-19 22:17:51
agis88 2012-09-18 08:23:29 jestes smieszna. Jakos wszyscy twierdza to samo....
Mądra osoba się nie kłóci więc ja tak zrobię. Ocenianie to Twoja specjalność.
Proszę o powrót do tematu, a nie obrażanie użytkowników:)
Dziwię się bardzo, że do nie28 nie dotarło jeszcze, że wypowiada się niekompetentnie na prawie każdy temat. Jeżeli ktoś zwraca jej uwagę (czy to jest gość, czy zalogowany) wszystkie te uwagi traktuje jako obrazę jej osoby. A to nie jest tak. Krytykę, zwrócenie uwagi należy przyjąć do serca, przemyśleć i zastanowić się: - co ja takiego źle robię, skoro tyle osób "dotyka mojej osoby"...
Czytam i nie widzę tu żadnego obrażania jedynie słuszne uwagi pod adresem nie28.
Trzeba być bardzo upartym albo zarozumiałym, by tego nie zauważyć...
nie28 wciąż podkreśla swoją osobę, swoją wiedzę, wciąż widzi tylko ataki na swoją osobę, czuje się wiecznie obrażana... i nic poza tym!!!
Jej posty są jałowe, nie na temat, naiwne, budzące sprzeciw czytających, szukających rad i pomocy.
Więc doradzę: pisz o kosmetykach na foziku, o aktorach, piosenkarzach, o pogodzie. Tam znajdziesz konwersarzy dla siebie i obie strony będą zadowolone, bo tutaj tylko szkodzisz i robisz zamieszanie, gdyż przestaje się wtedy pisać na konkretny temat, dyskusja wówczas schodzi na dalszy plan- bo planem nr 1 jest nie28!!!
Z całą świadomością to napisałam i nie widzę tu obrazy skierowanej do nikogo!!! To dla dobra ludzi potrzebujących wsparcia i pomocy. Miłego dnia
Początkująca
21-09-2012, 11:51:42

Eh dziekuje:) Juz myslalam ze przesadzam albo ze zbyt nerwowo podchodzilam do nie28. Ale jak widac umie wyprowadzic z rownowagi.
gość
21-09-2012, 16:18:18

Dziwie sie , ze ta osoba wystepuje tutaj w roli moderatora , bez kompetencji , za to zlosliwa , moze to wyplywa ze staropanienstwa , inaczej tego nie da sie wytlumaczyc , stale i wciaz pcha przed oczy wszystkich swoje watpliwe wyksztalcenie , ubzdurala sobie aby dodac uznania. Nie 29 prawie, zaprzeczasz swoimi postami jakiemukolwiek wyksztalceniu, to jest stwierdzenie faktow, powinnas ustapic bo kazdyTwoj post irytuje kazdego uzytkownika , oprocz kolesiow
gość
21-09-2012, 18:05:17

Do nie28!
Anka, bo tak muszę napisać, weź się w garść, nikt Cię tu nie rani, tylko zwraca uwagę, że wypowiadasz się nie na temat. Zachorowałaś kiedy miałaś 14 lat, nie byłaś już dzieckiem, dla swoich rodziców będziesz całe życie dzieckiem.
Ten wątek jest dla matek które mają małe dzieci, których dzieci praktycznie chorują od urodzenia.
Jak by to wyglądało jak bym ja napisała na temat padaczki u małych dzieci, nie znam się na tym, chociaż jestem epileptykiem.
Alicja
gość
21-09-2012, 19:49:22

Gość 2012-09-21 18:18:18 Dziwie sie , ze ta osoba wystepuje tutaj w roli moderatora , bez kompetencji , za to zlosliwa , moze to wyplywa ze staropanienstwa , inaczej tego nie da sie wytlumaczyc , stale i wciaz pcha przed oczy wszystkich swoje watpliwe wyksztalcenie , ubzdurala sobie aby dodac uznania. Nie 29 prawie, zaprzeczasz swoimi postami jakiemukolwiek wyksztalceniu, to jest stwierdzenie faktow, powinnas ustapic bo kazdyTwoj post irytuje kazdego uzytkownika , oprocz kolesiow
Pozostawię bez komentarza.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: