nie28 2012-09-19 22:17:51 agis88 2012-09-18 08:23:29 jestes smieszna. Jakos wszyscy twierdza to samo....
Mądra osoba się nie kłóci więc ja tak zrobię. Ocenianie to Twoja specjalność.
Proszę o powrót do tematu, a nie obrażanie użytkowników:)
Dziwię się bardzo, że do nie28 nie dotarło jeszcze, że wypowiada się niekompetentnie na prawie każdy temat. Jeżeli ktoś zwraca jej uwagę (czy to jest gość, czy zalogowany) wszystkie te uwagi traktuje jako obrazę jej osoby. A to nie jest tak. Krytykę, zwrócenie uwagi należy przyjąć do serca, przemyśleć i zastanowić się: - co ja takiego źle robię, skoro tyle osób "dotyka mojej osoby"...
Czytam i nie widzę tu żadnego obrażania jedynie słuszne uwagi pod adresem nie28.
Trzeba być bardzo upartym albo zarozumiałym, by tego nie zauważyć...
nie28 wciąż podkreśla swoją osobę, swoją wiedzę, wciąż widzi tylko ataki na swoją osobę, czuje się wiecznie obrażana... i nic poza tym!!!
Jej posty są jałowe, nie na temat, naiwne, budzące sprzeciw czytających, szukających rad i pomocy.
Więc doradzę: pisz o kosmetykach na foziku, o aktorach, piosenkarzach, o pogodzie. Tam znajdziesz konwersarzy dla siebie i obie strony będą zadowolone, bo tutaj tylko szkodzisz i robisz zamieszanie, gdyż przestaje się wtedy pisać na konkretny temat, dyskusja wówczas schodzi na dalszy plan- bo planem nr 1 jest nie28!!!
Z całą świadomością to napisałam i nie widzę tu obrazy skierowanej do nikogo!!! To dla dobra ludzi potrzebujących wsparcia i pomocy. Miłego dnia