Reklama:

padaczka u małych dzieci (133)

Forum: Padaczka

gość
28-09-2012, 20:43:25

agis88 2012-09-28 22:37:48 haha przykre.... zalosne
Może przestaniesz obrażać tylko zaczniesz rozmawiać o swoim dziecku.
Rozwiązanie widzę, aby stonować z sytuacji, a nie odwieczne kłótnie.
Komentator
29-09-2012, 02:50:51

agis88 2012-09-28 19:23:11
heh matki juz dawno daly sobie spokoj i wymienily sie numerami. Tutaj nie bylo warunkow przez nie 28. nie 28 niech znajdzie dobrego lekarza bo jej choroba sprawila ze "przestala sie rozwijac" i teraz pisze takie brednie. Na innych tematach wnerwia innych szukajacych pomocy. jej glupota nie zna granic.
Agi88 a jaki jest sens i czy to ladnie kpic z czyjejs choroby,chyba tu jestesmy zeby pomagac,albo przynajmniej starac sie pomagac, a nie wiecznie nabijac sie z kogos i kłócić.
Zastanow sie po co tu jestesmy.?
Lepiej wrocic do tematu i mialbym taka mała prosbe do Ciebie,wypowiadaj sie w temacie"padaczka u małych dzieci".
gość
29-09-2012, 14:05:28

agis88 juz odeszła, nie będziecie mieli na kim sobie strzepic jezyka.
a to chyba wy sobie jaja robicie ze wszystkich
[ nie28 2012-09-29 14:26:34
Darku wiem co mam na myśli pisząc o osobach, które siedzą cichą. Boją się one własnego cienia niestety, ale świata nie zbawisz. jedni są tacy, drudzy tacy.
Tu nie chodzi oto czy jedni sa tacy a drudzy tacy.
Tylko chodzi o podstawowe zasady,wartosci.
Bo jezeli najpierw ktoś pisze o wartosciach na forum lub prywatnie i w ten sposob posrednio kreuje swoje wartosci,osobe,a potem w sytuacji kiedy jakas osoba jest zle traktowana,kompletnie na to nie reaguje.
To mi przypomina zachowanie czesci politykow,wielkie deklaracje publiczne zeby siebie wykreowac,zeby to ich wybrali a potem zero dzialania,obojetnosc a nawet przekrety czy manipulacje.
Uwazam ze czesc zwykłych osób bierze przyklad
z politykow,w sposobie manipulacji innymi ludzmi,liczy sie tylko zdobycie pozycji w spoleczenstwie,czy w danej grupie,stosujac gry slowne,natomiast nie ma to nic wspolnego z jakimis wartosciami,szacunkiem do osob u ktorych zdobywaja to zaufanie.
Obserwuje to zjawisko juz od dluzszego czasu.
Tu chodzi oto zeby byc czlowiekiem i miec zasady,czyli jesli cos mowisz to robisz,a tymczasem wielu z nich nie wie kim tak naprawde sa i dokad zmierzaja.?
Prawdopodobnie sami nie wiedza kim sa.
Natomiast nawet jesli tak jest to nie usprawiedliwia ich zachowania. ]
ktos tu ma problem, ładnie tak obrażać innych
NIE WSTYD WAM
już nikt wam w droge nie wchodzi, z czym macie problem
kłótni szukacie.
zbierajcie siły przyjdą inni, trzeba bedzie zrobić selekcje,
Komentator
29-09-2012, 14:15:25

Najpierw miej odwage sie ujawnic jezeli chcesz cos pisac.
Druga sprawa ten tekst dotyczy pewnych(1-2) osob na ktorych Nie28 siezawiodła,, a nie konkretnie ciebie.
I nie przenos wiecej tekstow z inych tematow.
I kto tu szuka klotni?
gość
29-09-2012, 14:58:36

nie wazne o kogo chodzi , wazne komu wolno.
goscie to , goscie tamto, obrazaja ,wypowiedzi gosci sie nielicza, mozna usuwac
gdzie twój obiektywizm, poczytaj sobie inne watki ,bo masz klapki na oczach,alee nie moja sprawa,
ale gosci nakazdym kroku sie czepija, a sama zadymy szuka , gdzie deklaracje panny anny ,pirwsze przepraszanie a potem publiczne po dupie kopanie
jestem rozczarowany
gość
29-09-2012, 15:18:05

wypowiedz nie28
[Drogi Gościu
Twoje wpisy się nie liczą, bo jesteś tylko gościem czy to jasne? ]
nie szukam kłótni,jestem tylko gościem
moze i bym się zalogował ,ale po co ,nie mam zamiaru pisac z takimi ludzmi
gość
29-09-2012, 15:39:46

Gość 2012-09-29 17:18:05 wypowiedz nie28
[Drogi Gościu
moze i bym się zalogował ,ale po co ,nie mam zamiaru pisac z takimi ludzmi
Jak masz jakieś ale zaloguj się i mi napisz na prywatną wiadomość. Zachowujesz się jak dziecko z pierwszej klasy.
gość
29-09-2012, 15:47:47

A ty traper nie wchodz tutaj bo wiemy , ze jestes jej obstawa, sciagnela ciebie na medforum,ze spolecznosciowego forum . Nigdy nie wlazcie z buciorami na padaczke , bo nie macie dzieci , na temat padaczki nie macie zadnego pojecia . Zrozumiano traper ani ty ani ona !
Licza sie wypowiedzi gosci dla tych matek ktore maja dzieci i pochodza od matek z malymi dziecmi.
Nie licza sie wypowiedzi nie28, bo sa beznadziejnie bzdurne. Niech sie wypowiada tam na portalu , gdzie leczy sie , na psychiatrii.
gość
29-09-2012, 15:59:38

nie28-a co ty wiesz o tych dzieciach jak ich sama nie spłodzisz ,a tylko szumu szukasz! na prywatne odpowiedzi wiem ze nie odpisujesz bo brak ci odwagi !!tu lubisz dac w piety ludziom co potrzebuja troski ? pytam sie sprawia ci to przyjemnosc bo jak tak to podłup sobie w nosie moze cos znajdziesz ciekawego ,a nie zatruwasz ludziom potrzebujacym zycie -*** jestes jak wrzód!podpis.ALB jestem innym gosciem i cie obserwuje od dłuzszego czasu
gość
29-09-2012, 16:08:48

Gość 2012-09-29 17:18:05 wypowiedz nie28
[Drogi Gościu
moze i bym się zalogował,ale po co,nie mam zamiaru pisac z takimi ludzmi
Jak masz jakieś ale zaloguj się i mi napisz na prywatną wiadomość. Zachowujesz się jak dziecko z pierwszej klasy.
to ty masz ciagle ale,
dziekuje za takie znajomosci

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: