Reklama:

padaczka u małych dzieci (133)

Forum: Padaczka

gość
14-09-2012, 09:35:30

Do gościa z dnia 14.09.2012 godz.00:32
Przede wszystkim ja mam imię i podpisuję się tym imieniem nie jestem żadnym Baranem nawet zodiakalnym.
Weszła Pani na forum w konkretny wątek i chce Pani otrzymać radę. Do tej pory co zdążyłam przeczytać były to wypowiedzi mało znaczące i nic nie wnoszące do tematu.
Tak jak napisałam we wcześniejszym poście, trzeba być matką i mieć dziecko chore na padaczkę żeby móc się wypowiadać.
Jeżeli Pani uważnie czytała by wszystkie posty, doszła by do takiego wniosku.
Alicja
gość
14-09-2012, 09:57:05

Traper, ja wierzę w szczere intencje Ani, ale jeżeli nie znam tematu nie wypowiadam się na ten temat.
Ania jak zauważyłeś napisze jedno zdanie na temat o którym nie ma pojęcia, dla mnie, po to tylko żeby zdobyć punkt.
Również buduje zdania niestylistycznie, gdyby to była osoba wiekowa po szkole podstawowej było by to do przyjęcia.
Ania skończyła 8,5 roku studiów z wykształcenia jest pedagogiem, nie wybaczalne są jej błędy stylistyczne.
I jeszcze jedno, nikt Ani nie dyskryminuje, to Ania dyskryminuje pojedyncze osoby.
Jestem osobą obiektywną, każda z tych osób jest moją koleżanką wirtualną i nikt tego nie zmieni.
Z pozdrowieniami Alicja
Liderka opinii
14-09-2012, 10:20:37

Mysle że na tym wątku powinny wypowiadać sie osoby ktore maja dziecko z równie podobnym schorzeniem i maja w tym przypadku doświadczenie ktorym mogą sie podzielić ja np jak nie mam doswiadczenia i nie wiem co doradzic na dany temat to wole sie nie wypowiadać by czasem komus nie zaszkodzic bo jak nie wiem to wiadomo lekarze sa od tego no chyba ze wiem bo sama to przezylam to wtedy moge doradzic i mysle ze slowa gosci wypowiedziane w tym watku nie sa obraźliwe ja sobie zdaje sprawe że osoba nie28 zmaga sie z tą chorobą jako osoba dorosła wiec mysle że powinna doradzac osobom dorosłym ktorzy tez maja to schorzenie ale jesli nie ma dziecka z ta choroba i doswiadczenia jako matka i to co matka czuje to na jej miejscu bym sie nie wypowiadała.
takie moje zdanie pozdrawiam
gość
14-09-2012, 10:24:23

Kaja, zgadzam się z Tobą w zupełności.
Pozdrawiam Alicja
gość
14-09-2012, 16:37:37

Alicjo.Zdania układam jak mogę. Wiele muszę poświęcić czasu aby ułożyć zdanie. Nie faworyzuje użytkowników, nie mam dzieci jak wspomniała Kaja.
Szukacie kozła ofiarnego,wypadło na mnie. Nie pozwolę dobrego imienia niszczyć.
Proszę nie rozmawiać na mój temat.
Komentator
14-09-2012, 17:25:19

Wniosek mozna wyciagnac z tego jeden.
Zeby wypowiadac sie w tematach w ktorych naprawde sie znamy,aby przypadkowo nie zaszkodzic komus,tak jak napisala wczesniej Nastka.
Ja tez mam tematy na ktorych sie dobrze znam i z reguly tam sie wypowiadamm.in.psychologia,sport,turystyka i inne,mysle ze kazdy z nas ma swoj zakres wiedzy w okreslonych dzialach,jedni na neurologiii innii na ginekolgii poniewaz np. urodzili dziecko i sa na biezaco w tym temacie,maja doswiadczenie.
Kazdy czlowiek jest inny i jego organizm moze inaczej reagowac na dana chorobe,tak samo jak wiele jest rodzaji epilepsji a co za tym idzie przyczyn iczestotliwosci wystepowania atakow ,wiec w takim wypadku lepiej zapytac lekarza specjaliste o porade.

Jedna z przyczyn wystepowania pozniej atakow epilepsji u dziecka moze byc niedotlenienie podczas porodu.
A czy te ataki z czasem zanikna czy nie to czasem nawet lekarze nie wiedza do konca.
Początkująca
16-09-2012, 20:21:03

Witam czy ma ktos z Was dziecko chore na padaczke???????????
gość
16-09-2012, 23:04:57

Nie wiem kto zalozyl watek, szukalam wczesniejszych wpisow , lecz niestety nie moge znalezc kiedy ten watek byl zalozony. Bylyscie wy dwie matki z chorymi dziecmi na te chorobe , jakos nie moglyscie doinformowac sie , wspolnie wymienic wiadomosci , tylko jedna fuknela nawyzywala forumowiczki od ba... , tak nie mozna skoro byly tu osoby z malymi dziecmi kilka lat temu to te osoby nie wracaja , czemu wy dwie nie chcialyscie podtrzymac tematu? , byloby wam razniej, mialybyscie swieze wiadomosci od lekarzy a nie od doroslych osob , ktore maja padaczke lecz inne leki , inne dawki , nie miejcie pretensji , nie obrazajcie sie , prowadzcie wspolny dialog , we dwie narazie , moze zglosi sie do was ktos trzeci, i nie napadajcie na pozostale chore , mamy rozne choroby , nie zyczymy sobie zadnych napasci.
Tu sa linki, sa inne fora dla dzieci padaczkowych
http//index.forum.gazeta.pl/padaczka u dzieci
http//forum.mamazone.pl/index/4319/padaczka u dzieci
Początkująca
17-09-2012, 19:30:46

I we dwie rozmawialismy na gg bo tutaj nie bylo sensu ani warunkow...
Początkująca
17-09-2012, 19:55:38

Mama zdenerwowala sie po tym jak nie28 zaczelo dawac "dobrych rad" A ja wczesniej iej podawalam swoj adres i juz pozniej pisala na priv

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: