Reklama:

padaczka u małych dzieci (133)

Forum: Padaczka

gość
13-09-2012, 20:57:18

Do nie28!
Ania wklejam Ci Twoje zdanie:
Posiadam doświadczenie, a nie oceniam ludzi, siedząc do 3 Pani Renato .
Ania, weź mi wytłumacz to zdanie, bo ni cho..ry nie kumam.
Ala. Idę spać
gość
13-09-2012, 21:00:15

Moderowanie jest dla ludzi inteligentnych , elokwentnych, psychicznie zdrowych , nikt nikogo na sile nie trzyma , skoro nie nadaje sie osoba na moderatora powinna ustapic , a nie trzymac sie sila jak tonacy brzytwy.
Komentatorka
13-09-2012, 21:02:19

Gość 2012-09-13 23:00:15 Moderowanie jest dla ludzi inteligentnych , elokwentnych, psychicznie zdrowych , nikt nikogo na sile nie trzyma , skoro nie nadaje sie osoba na moderatora powinna ustapic , a nie trzymac sie sila jak tonacy brzytwy.
zgadzam sie w 1000%
:)
Komentator
13-09-2012, 21:12:56

Witam Dziewczyny,moze Ania nie zawsze dobrze uklada zdania i jest niezrozumiana,ale przeciez nie musicie po niej z tego powodu tak jechac,mysle ze wystarczy zwrocic jej delikatnie uwage ze czasem zle sie wypowie w danym temacie.
Poza tym nikt nie jest idealny i kazdy z nas moze popelnic pomylke w doradzaniu,nie doradzic tak jak trzeba.
Ale to nie znaczy ze ta osoba nie ma dobrych intencji,tylko po prostu jej forma wypowiedzi jest inna i m.inn. przez to zle odebrana.
gość
13-09-2012, 21:13:22

alicjaskroczek@op.pl 2012-09-13 22:57:18 Do nie28!
Ania wklejam Ci Twoje zdanie:
Posiadam doświadczenie, a nie oceniam ludzi, siedząc do 3 Pani Renato .
Ania, weź mi wytłumacz to zdanie, bo ni cho..ry nie kumam.
Ala. Idę spać
Dotyczyło ataku,że chodzę o tej godzinie spać To wypowiedź gościa . Nie wiem czy Pani Renata to powiedziała, bo tu w zasadzie od momentu obrażania zaznaczam gość to jest wszystko możliwe, chociaż pewności nie mam.
gość
13-09-2012, 21:19:17

Jestem niesprawiedliwie atakowana od 2
tygodni.Siedziałam cicho nie odzywałam się, gdyż bałam
się,że znów zostanę atakowana przez użytkowników
portalu.
Darek to dobrze ujął, lekarzem nie jestem , ale na tyle dzielę się swoją wiedzą na ile potrafię.
VIP
13-09-2012, 21:27:04

Co to za bezpodstawne oskarżenia pod moim adresem........wypraszam sobie , takie traktowanie , nigdy nikogo nie obraziłam i nie pozwolę nikomu mnie obrażać......
....wszytko co Tobie tu zrzucają jest oparte na faktach.........
jak pisał traper ....sprzyjasz tym co Ci słodzą , a Ci co zwrócą uwagę stają się wrogami........
gość
13-09-2012, 22:32:25

jesteście wszyscy fajni ja napisałam pierwszą wypowiedz mając nadzieję że się dowiem coś na temat padaczki u małych dzieci od doświadczonych ludzi, a tu temat zaczął się zupełnie inny
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA TO ŻE ZROZUMIAŁAM ŻE FORUM JEST DO BA....
Forumowicz
14-09-2012, 06:38:45

Proszę wrócić do tematu, a nie kłócić się. Faktycznie, niektóre formy wypowiedzi są napisane w takiej formie, że mogły zostać przez "gościa" źle odebrane. Potem nawiązała się wymiana zdań i padały coraz większe negatywne słowa. Proszę wrócić do tematu.
Kontakt Medforum
gość
14-09-2012, 09:17:37

Do madforum!
Nikt tu się nie kłóci, nikt nikogo nie obraża, jest to tylko wymiana zdań.
Nie wszyscy muszą przyklaskiwać opiniom, które są niezgodne ze stanem faktycznym.
Rady dla młodych roztrzęsionych matek udzielane przez nie28, na tym wątku są niewiarygodne, gdyż padaczka u małego dziecka to nie to samo co u dorosłej osoby.
Ponadto tak jak napisałam do nie28, trzeba być matką aby zrozumieć dramat, trzeba też być lekarzem aby móc stawiać diagnozy.
Nie28, włożyła w usta Darkowi moje słowa: A..u nie jesteś lekarzem.
Z pozdrowieniami Alicja

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: