Reklama:

padaczka u małych dzieci (133)

Forum: Padaczka

gość
29-09-2012, 16:10:50

Gość 2012-09-29 17:59:38 nie28-a co ty wiesz o tych dzieciach jak ich sama nie spłodzisz ,a tylko szumu szukasz! na prywatne odpowiedzi wiem ze nie odpisujesz bo brak ci odwagi !!tu lubisz dac w piety ludziom co potrzebuja troski ? pytam sie sprawia ci to przyjemnosc bo jak tak to podłup sobie w nosie moze cos znajdziesz ciekawego ,a nie zatruwasz ludziom potrzebujacym zycie -*** jestes jak wrzód!podpis.ALB jestem innym gosciem i cie obserwuje od dłuzszego czasu
Posłuchaj uważnie jak nie znasz osoby to nie krytykuj dobrze , od mojego kolegi Darka się odczep. Miej szacunek dla niego. On ma doświadczenie i wymagam szacunku dla niego również. Mam doświadczenie z chorymi dziećmi więc nie miej do mnie ale że nie posiadam go.Nie zatruwam życia ludziom i może byś opowiedział coś o sobie , a nie wiedzie ale.................
Komentator
29-09-2012, 16:36:27

Aniu,mnie tu raczej ktos nie atakuje,bardziej Ciebie.
Uwazam ze jedynym wyjsciem jest powrot do tematu glownego,innego wyjscia nie widze,bo to wieczne oskarzanie siebie na wzajem sie nigdy nie skonczy.
Dajcie juz temu spokoj.
Co o Tym myslicie?
gość
29-09-2012, 16:46:33

Darek ja prosilam tyle razy do powrotu tematu, a tu wieczne ale i że nie posiadam wiedzy, sam widziałeś. Co ci będę przypominać.
gość
29-09-2012, 16:53:39

kobieto czy ty musisz zawsze miec oststnie słowo, nie przestaniesz komentowac , to inni moze tez odpuszcza.
a tak wlasciwie to przeciez pierwsza zaczełas sie nas czepiac, a teraz dalej sie czepiasz.
jatez prosze o powrót do temetu, bo te dyskusje z tobą do niczego dobrego nie prowadza, wprowadzasz na tym forum coraz wiecej złych emocji
gość
29-09-2012, 17:03:59

Darka próbujesz czy ci pomoze? sama wzburzyłas nas i sie nie dziw ze tak masz i sie oberwało tobie ,miło ci było jak toba sie zamiata ,a nie szanuje ?!
gość
29-09-2012, 17:04:42

Gość 2012-09-29 18:53:39 kobieto czy ty musisz zawsze miec oststnie słowo, nie przestaniesz komentowac , to inni moze tez odpuszcza.
a tak wlasciwie to przeciez pierwsza zaczełas sie nas czepiac, a teraz dalej sie czepiasz.
jatez prosze o powrót do temetu, bo te dyskusje z tobą do niczego dobrego nie prowadza, wprowadzasz na tym forum coraz wiecej złych emocji
Jeśli będziecie mnie dobrze traktować ja również będę traktowała dobrze. Proponuję wrócić do tematu. Nie zwracaj się do mnie kobieto.Posiadam imię. Kobieto to sobie mów do kogoś innego, a nie do mnie.
gość
29-09-2012, 17:08:36

alez ty wzbudzasz emocje fuulll wypas negatyw !!! stiupik pig pozdrawiam ja ,ja ty i traktowanie dobre .... kobieto nie28 nie dorosłas do tego zeby mi mówic po imieniu takze bujaj sie w swoim wyuzdanym swiecie
gość
29-09-2012, 17:11:35

ale strachy na lachy !!!! ja nie dziecko pomyliłas sie hhhhhhaaaaahhhhaaa emocje góra i wyszło szydło z wora!!!!!!!!!!!!
gość
29-09-2012, 17:17:40

Darek ja prosilam tyle razy do powrotu tematu, a tu wieczne ale i że nie posiadam wiedzy, sam widziałeś. Co ci będę przypominać.
oj masz wiedze jak gnebic gosci
Gość 2012-09-29 18:53:39 kobieto czy ty musisz zawsze miec oststnie słowo, nie przestaniesz komentowac, to inni moze tez odpuszcza.
Jeśli będziecie mnie dobrze traktować ja również będę traktowała dobrze. Proponuję wrócić do tematu. Nie zwracaj się do mnie kobieto.Posiadam imię. Kobieto to sobie mów do kogoś innego, a nie do mnie.
oprepraszam panno wykształcona, w jakim to było kierunku
gość
29-09-2012, 17:28:48

wykształcona to ona jest ale chyba w specjalnej szkole ! bo tu agresja i swinstwa swiadcza o jej wykształceniu!! kobieto ,albo nie ,bo tak sie podpisujesz ja jestem na nie!!!! to cos mnie wnerwiło na maxsa i bede cie tak wielbic po wsze czasy tak jak ty gosci wielbiłas swa miłoscią ukhm -tak wielką .....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: