Reklama:

padaczka u małych dzieci (133)

Forum: Padaczka

gość
29-09-2012, 17:29:16

Gość 2012-09-29 19:17:40 Darek ja prosilam tyle razy do powrotu tematu, a tu wieczne ale i że nie posiadam wiedzy, sam widziałeś. Co ci będę przypominać.
oj masz wiedze jak gnebic gosci
Gość 2012-09-29 18:53:39 kobieto czy ty musisz zawsze miec oststnie słowo, nie przestaniesz komentowac, to inni moze tez odpuszcza.
a tak wlasciwie to przeciez pierwsza zaczełas sie nas czepiac, a teraz dalej sie czepiasz.
jatez prosze o powrót do temetu, bo te dyskusje z tobą do niczego dobrego nie prowadza, wprowadzasz na tym forum coraz wiecej złych emocji
Jeśli będziecie mnie dobrze traktować ja również będę traktowała dobrze. Proponuję wrócić do tematu. Nie zwracaj się do mnie kobieto.Posiadam imię. Kobieto to sobie mów do kogoś innego, a nie do mnie.
oprepraszam panno wykształcona, w jakim to było kierunku
Nie muszę mówić, aby się śmiano po raz kolejny.
gość
29-09-2012, 17:41:24

Treść zablokowana przez moderatora

gość
29-09-2012, 17:47:09

To ,że mam nick NIE , nie musi oznaczać,ze potrafię być ze wszystkim nastawiona na nie.
gość
29-09-2012, 17:57:12

Treść zablokowana przez moderatora

gość
29-09-2012, 19:32:24

Agis88 odeszła przez to cos !!!! bo sie tu wypowiadała niepotrzebnie gardze nia i zawsze bede ,zraniła uczucia osoby ,która tu potrzebowała pomocy i ją poprostu spłoszyła swą arogancją ,zarozumiałoscią i perfidnościa -ja najmocniej przepraszam, ze tu zrobiłam zamieszanie ,szacunek dla was mam i odstapie od tych komentarzy ,prosze o wyrozumiałosc ona nas potraktowała z buta i to jej sie tez nalezało ,dosłownie!
gość
29-09-2012, 20:19:30

Proszę o wrócenie na temat, a nie komentowanie mojej osoby.
gość
30-09-2012, 07:39:39

Do nie28
Aniu, jeżeli już, to należy wrócić do tematu wątku.
A teraz zauważ, dlaczego wszyscy Ciebie krytykują, jest tylu moderatorów, a żaden nie jest krytykowany tylko Ty, coś tu jest na rzeczy.
Faktycznie zrobiłaś się arogancka, butna, najlepiej by było gdybyś wykonywała swoją czynność moderatora, a nie "udzielała rad" potrzebującym.
Twoje rady są bezwartościowe, nie wnoszą nic do tematu, zresztą jaką mogą być wartość skoro, to tylko jedno krótkie zdanie.
Aby komuś pomóc należy się wysilić, należy na dany temat mieć wiedzę.
Muszę powiedzieć, że nie masz absolutnie wiedzy na temat wątku na którym jesteśmy, bo teoria i praktyka to dwie oddzielne sprawy.
Ja się nie wypowiadam, chociaż mam jakąś wiedzę, ale ta wiedza jest z przed wielu lat, a co dopiero Ty nie mająca kontaktu z dziećmi.
Wiem, że mój post wykasujesz, bo jest niewygodny dla Ciebie, ale ja go sobie skopiuję.
Alicja.
gość
30-09-2012, 14:32:04

Dziekuje Alicjo , dziekuje gosciu , napewno wroci Agis , ma przeciez chore male dziecko , potrzebuje kontaktu z innymi matkami chorych dzieciaczkow. Ty gosciu , jestes wspanialym , madrym czlowiekiem , inteligentna osoba , pomozesz , poradzisz , jesli nawet dziecko leczone jest u neurologa , to matka takze chcialaby wymieniac sie wiadomosciami, radami z inna matka. Po to jest forum dla zorientowanych w chorobie i udzielajacych wsparcia , czy podania informacji o stanie zdrowia dziecka , o jego samopoczuciu w danej chwili.
Bez intruzow i klotliwych zdrowych osob , udajacych chore, ktore metnie podaja date ostatniego badania eeg na 15 lat wstecz.! pozdrawiam
gość
30-09-2012, 15:37:09

Na neurologii w watku " bezsennosc" napisala , ze traper " chociaz nie ma dzieci , to ma doswiadczenie i nie jedno widzial!( dziecko ! ),ma prawo udzielac informacji na padaczce matkom malych dzieci .
Kiedy ona wreszcie usunie sie z forum , !!!
Forumowicz
01-10-2012, 09:19:39

Proszę o powrócenie do tematu oraz zaprzestanie wyrażania opinii na temat użytkowników na forum. Wszelkie uwagi prosimy kierować na kontakt@medforum.pl
Kontakt Medforum

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: