Reklama:

operacja kręgosłupa szyjnego (125)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
11-10-2022, 11:21:51

Treść zablokowana przez moderatora

gość
12-10-2022, 21:55:01

Hejka, ja 2 tyg po operacji c5/c6 6/C7 z dostępu przedniego , też się oczytałem na internecie, warto poprosić o tabletkę na uspokojenie przed i praktycznie budzimy się po, parę pierwszych dni dyskomfort, ale nic strasznego, mija tydzień i co rano widzę poprawe, wymioty i piekący ból ustąpiły, promieniujący ból też (nawraca czasami ale delikatny) czucie w prawej ręce wraca w lewej na razie brak poprawy i ciągle spięcia mięśni, zakwasy, po operacji wzmoglo się tylko piszczenie w głowie ciężko zasnąć nie ma się czego bać najważniejsze zdrowie.
gość
17-10-2022, 05:42:09

sloneczko2124 2015-12-02 14:00:22
Witam Was ,czytam na temat operacji na kregoslup szyjny.Czeka mnie to ,boje sie nie wiem jak to wyglada mam problem z dyskami od C4-C7 jak zrozumialam lekarza dyski sa zmjazdzone wczesniej dal mi skierowanie na operacje pilne (termin za rok) oczywiscie na kontroli powiedzial ze operacje bedziemy przyspieszac bo kregoslup nie wyglada za dobrze.mozecie mi powiedziec na czym polega operacja i jakie jest dalsze leczenie dziekuje.
gość
04-11-2022, 04:14:58

Jestem po operacji kręgosłupa szyjnego C5 c67 stabilizacja tytanowa tsunami od samego początku neuroortopeda mowil że będzie dobrze chociaż nie wierzyłem czytałem fora nie było łatwo długo chodziłem z t problemem czekając na operację rechanilotacja coś pomagała ale nie do końca po operacji nie było kolorowo ale na to potrzeba czasu 3miesiace po było kiepsko 6miesiecy zdecydowanie lepiej robiąc leków rzeczy w małych ilościach czuje się dobrze choć jak przewadze to objawy wracają myślę że można wrócić tylko prawdom jest że każdy organizm potrzebuje różnej ilości czasu ludzie ze złamanymi korzeniami nerwowymi dochodzą do siebie operacja im szybciej tym lepiej na ból się zbytnio nie zapatruje gorszy jest niedowład był to pierwszą oznaką jedna pani zwlekała zoperacjom i została kalekim złotego środka niema choć operację ratujom nasze zdrowie pomimo tego że czasami tego nie odczuwamy pytanie jak daleko posunęły się zmiany w kręgosłupie i jak długo nasz organizm będzie je po operacji regenerował trzeba czekać i wierzyć bo nasz mózg potrafi zapamiętać ból z przed operacji nawet najgorsze jest przejmowanie się też to robiłem stosować się do zaleceń lekarza i uważać i do tego dobry rechanilitant ale też bez przegięcia i polecam sanatorium i zabiegi wodne mistrzostwo jeżeli chodzi o ból uwierzcie lekarzom tylko takim z dobrom opiniom i warto choć raz iść prywatnie do lekarza prowadzącego nie chodzi o łapówki tylko żeby pamiętał o tobie zanim cię z operuje na NFZ rozmawiałem z operowanym i prywatnie tak samo się czuli robio to samo na NFZ trzeba czytać o lekarzu operującym jak dobry to niema możliwośći żeby spapral odpowiada za pacjenta
gość
22-01-2023, 21:44:26

Mam pytanie może ktoś był opeowany w Warszawie na ul spartanskiej będę miała wstawienie inplantu w odcinek szyjny bardzo się boję proszę o opinię
gość
06-05-2023, 08:19:37

Witam i jak miałas już operacie jak się czujesz
gość
01-11-2023, 20:35:55

Witam, mam mieć operacje na spartanskiej i zastanwiam się czy warto. Jak się udała Twoja operacja?

gość 22-01-2023, 22:44:26
Mam pytanie może ktoś był opeowany w Warszawie na ul spartanskiej będę miała wstawienie inplantu w odcinek szyjny bardzo się boję proszę o opinię
gość
29-11-2023, 19:19:44

Czy ktoś miał takie skurcze w klatce co jakiś czas po operacji. Moze od intubacji nie wiem. Trochę mnie to martwi czekam na kontakt z lekarzem
gość
20-12-2023, 10:30:09

Witam. 2 grudnia miałam operację kręgosłupa szyjnego c5-7. Mam wstawiony implant. Nie potrzebuje leków p/ bólowych. Kołnierz przez 4 tyg. Zdejmować do siedzenia i leżenia w dzień. Śpię na poduszce ortopedycznej. Nurtuje mnie kark . Otóż nie dotykałam wcześniej bo się bałam. Mąż pomagał się myć i twierdzi, że tak było. Mam takie zgrubienie na karku, taki garb w okolicy c7. Nie boli , nie jest ciepłe ,poprostu jest. Już sobie nawkręcałam, że pewnie implant się przesunął. Czy ktoś z was też ma takie zgrubienie ?
gość
10-01-2024, 22:33:03

Mam przepuklinę na kręgosłupie c5c6 szukam informacji czy ktoś był operowany w Zielonej Górze.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: