Reklama:

OPERACJA GUZA MOZDZKU(wysciolczak) (44)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
08-02-2018, 10:59:19

Dzis tez musze jechac mniej cieknie ale zmienia kolor z czerono rozowego na zoltawo sraczkowaty.temperatura 37/5.i jak tu byc spokojnym?
Boze dlaczego ja tak mam z te rana?
sciskam wszystkich chorych
Madi
gość
08-02-2018, 20:51:54

Witaj a co mówią lekarze na Twoje dolegliwości?Czy jeszcze coś dokucza?pozdrawiam Lidka
gość
10-02-2018, 13:32:27

Dzis po zmianie opatrunku zauwazylam w miejscu szwow dziure z saczaca sie krwia czy ropka.jade do szpitala,dzwonie od 3dni do dr.furtaka lecz niestety nie odbiera wyslalam smsa i cicho.
ubieramy sie i jedziemy.Strach mnie nie opuszcza.A co lekarze mowia nic nic zlego sie nie dzieje najpierw wyciek opisali jako krwiak pod szyciem i dobrze ze wycieklo ale zeszyli wiec sie wchlonie.teraz to nie wiem co powiedza gdyz mam dziure na 0,5cm.Mam nadzieje ze nie beda mi juz tak mocno dusic bo to boli a zreszta mialam plastyke opony twardej wiec skrzypie tam.Po tej operacji przez zaplakane oczy strachem o 2operacje i o to co mi sie dzieje przybylo mi z 20lat.rano oczu nie moge odkleic przez lzy ktore nawet nie wiem z kad je mam😢😢😢madi
gość
10-02-2018, 18:07:26

Jestem po wizycie w szpitalu trafilam na przesympatyczna pania beurochirur,nawet nie mam w glowie slow by opisac te kobiete poprostu nikt mnie tak nie opatrzylbwytlumaczyl to wspaniala kobieta.bede prubowac konsultowac sie jeszcze z nia.1rwszy raz ktos tak sie zachowal ze poczulam sie bespiecznie i dobrze i jeszcze pani salowa w rudawych lokach aniol!!!
Dostalam opatrunek z lekiem ktory mam wymienic dopiero we wtorek a czwartek juz moj prowadzacy bedzie to chyba sciagna szwy.co mi jest ??troche sie babrzy ale nic zlego sie nie dzieje.skoro tak to poczekammadi
gość
14-02-2018, 19:05:29

Witaj ja się zbieram i nie mogę się ruszyć bo strasznie się rozleniwilam przez palca mam ogromnego lenia a zwolnienie kończy mi się 21 ale już jutro muszę jechać bo jeszcze zaliczyć trzeba lekarza przed przystąpieniem do pracy 30 dni minęło więc tak napisz co nowego jak samopoczucie coś się zmieniło jest pewnie lepiej pozdrawiam Lidka
gość
20-02-2018, 22:29:37

No wiec nadal mi leci "osocze"choc zszywaja to i tak znajduje ujcie i tam gdzie szwy sciagna leci dalej.ja ide do lekarza jutro bo jestem jz w poznaniu ale musze isc bo wracam do kraju i prze demna kupe km.ok 2,5tysiecy.
Z tad moj strach ile ma mi to leciec.w bydgoszczy mowili nie masz temp.ja mowie nie to antybiotyku nie damy bo nic sie nue dzieje to osocze musi wyleciec.ok .tylko jestem juz prawie miesiax po operacji???😢jestem zdruzgotaba.
Do tego pan bogdan operacja na kregoslupie 12srob 2dni byl w domu i wszystko poszlo kolejna operacja w ciagu 2tyg.on nie ma tez sil placze i mowi ze w bydgoszczy sie wiele nasluchal.gdy tu byl poraz 1to ok.ale teraz boi sie kazdego lekarza tym bardziej ze operujacy lekarze nie maja czasu dla pacjeta nie rozmawiaja przed hak i po operacji maha w dupie rzeznia kolejny kolejny a gdy cos sie dzieje to i tak nie wychodzi na jaw bo opinia.tam nawet nie ma rano obchodow masakra i podobno jest jakas starsza chuda pielegniarka ktora strasznie traktoje pacjetow znieczulixa w okularach.To jest przerazajace!ze tak sie zaczyna dziac w bydgowskim szpitalu wojskowym na neurochirurgi poziom 3PRZERAZAJACE jest wiele histori najgorsze przy palarni czy korytarzy ba izbie przyjec to przeraza bo z innej strony sie pare lat temu znalo.
gość
22-02-2018, 08:16:23

Witaj ja wracam do pracy niewiem jak wytrzymam do 21 ale muszę jeszcze trochę w domu i zardzewieje.Napisz ile masz lat i gdzie mieszkasz jak samopoczucie?Moja mama jest po mastektomi piersi i wezlow chlonnych rowniez miała problem z chlonka czyli osocze na poczatku samo wyciekło po pewnym czasie wszystko się ustabilizowalo.Jak z kolejną operacją termin ustalony?czy szukasz innego specjalisty?napisz pozdrawiam Lidka
gość
04-03-2018, 00:38:33

Mam 37/8zaraz lat.Ayciek maly lecz jest.w kwietniu mam wizyte i sie dowiem.
nie mowie ze ja tak robie ale bliska mi osoba chodzi o to ze jest przed operacja tez guza mozgu a juz niestety jak i ja 1miala.zastanawia mnie jej zachowanie tak jakby wszystko robil by zoba i dziecko ich znienawidzili jakby kazal jej zaczynac stawac na nogi samej.to dziwne bo wymysla wyjazdy zeby zarobic ich corka oposcila caly rok poswiwcajac sie ojcu bardzo mnie zaskoczylo jego zacgowanie no chyba ze bylo by w serialu czy filmie...
kazdego koko poznalam jest bardzo zrzyty z rodzina a tu takie cos jest mi jej i corki zal nie widzialam nigdy tak podlego zachowania i chamstwa obelg jak u niego.Straszna zmiana a po operacji bylo ok.pozniej tez dopiero z 1mc pozniej mu odwalilo a pececiez nic zlego sie wiecej nie dowoedzial bo nawet nie mial jak...szok nie umiem jej pomoc bo ona w to nie wierzy i wciaz mysli ze sie zmieni
gość
06-03-2018, 14:18:57

Witaj ja obecnie się urlopuje jestem trochę zaskoczona Twoim zdziwieniem gdyż człowiek z guzem może zachowywać się różnie wszystko zależy gdzie znajduje się to świństwo uciska nerwy więc jego stan jest rozchwiany i sam może nie być odróżnić dobra od zła nie zaprzataj sobie głowy odpoczywaj i się nie stresuj bo to pogarsza Twój stan będę zaglądać tu czasem pozdrawiam Lidka
gość
06-03-2018, 20:37:48

Czyli maz moze jej opowiadac jakby jej glowe zmasakrowal.corka od 2mc nie chodzi do szkoly ma zakaz wypisal ja z tego co wiem od jej przyjaciolki pali od rana marichuane a gdy my schodzi maja przerabane.Ja z kolei zrobie wszystko by go zostawila to chory psychol nie mozna sie znecac psychicznie.obohetnie czy jest chory czy nie nie ma prawa a jesli tak to jak mowi lepiej skonczyc z soba a nie widziec i zyc w tym.to jest mohe zdanie choc sama jestem chora zatluklabym jego

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: