Reklama:

OPERACJA GUZA MOZDZKU(wysciolczak) (44)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-01-2018, 09:27:48

Cieszę się że się udało wiem już jesteś z nami i każdym dniem będzie lepiej.Wszędzie są przypadki nagłej śmierci owszem to bardzo ciężkie przeżycie sama byłam przy kobiecie ktora zmarła gdy leżałam w 2016 jesienią (miałam salmonelle)pielęgniarki zostawily ja i poszły palić a ana biedna leżała na łóżku koło mnie.Myślę i jestem z Tobą będzie dobrze pozdrawiam Lidka.
gość
28-01-2018, 15:16:14

Jak samopoczucie dziś niedziela już trochę czasu minęło pewnie jest lepiej tak myślę pozdrawiam Lidka
gość
28-01-2018, 23:53:32

Tak tylko gdy kaszle czy kichnie trzymam sie za glowe bo boli.do tego uczucie przelewania w glowie straszne.
pielengniarki na palcach u jednej reki zliczyc reszta to nie rozumiem dlaczego tan sa bo napewno nie z powolania!a juz nie wspomne w wybudzarni szok!!!
Ogolnie na odziale od piatku zmarly 2osoby😢to bylo straszne do dzis kazdy z nas boi sie poprostu sie boi.
w srode jak bedzie dobrze wychodze dostaje kroplowki na obrzek mozgu i sterydy jak rowniez na spanie i przrciw bolowe.
nie wiem co tu pisac troche inna sie czuje inaczej patrze na zycie.
jeszcze jedna operacja wysciolczaka i mam nadzieje Boze ze juz nigdy nie doznam bolu strachu i uczucia ktore pewnie nigdy juz nie odejdzie ten lek...
dziekuje lidka za modlitwe i ze piszesz sciskam jak rowniez zycze zdrowia❤
gość
29-01-2018, 10:04:21

Jak to jeszcze będziesz miała operacje coś jeszcze zostało a może jest w innym miejcu pisałaś że wynajelas mieszkanie ktoś Ci pomoże po wyjściu ze szpitala?ja obecnie niewiele mogę zrobić bo palec jeszcze boli i boję się by go bardziej nie uszkodzić widzę niedociągnięcia w porządkach domowych już wszystko mnie denerwuje najchętniej pojechała bym do pracy ale nie mogę bo zwolnienie mam do 6 lutego tego dnia muszę jechać na kontrolę zobaczymy czy dobrze się zrośnie mam nadzieję że tak pozdrawiam jak możesz to napisz coś pewnie się zmieniło w Twoich odczuciach Lidka
gość
29-01-2018, 21:09:22

Tak bo 1to byl oponiak 4,5 cm w placie czolowym prawa strona 2to wysciolczak.
nawet nie umiem opisac jak sie czuje moze troche zdolowana..nie wiem.
tak ma mnie kto odebrac.mam nadzieje ze mi nic nie odrosnie
gość
30-01-2018, 17:27:46

Nie myśl negatywnie wiem że to trudne ale pozytywne myślenie działać może na Twoją korzyść lepsze samopoczucie napewno poprawi Ci humor.pozdrawiam Lidka
gość
30-01-2018, 20:36:27

Lidko przy tych wysciolczakach ludzie pisza takie rzeczy ze juz 2dzien nie spie.jutro a baj pozniej w czwartek wychodze.teraz zyje 2operacja i szczerze niw umiem sie uspokoic poprostu nie umiem caly czas mysle ze nue wstane ze nie bede umiec jesc ze pampersy nie dowlad😢😢😢😢jestem zalamana.Ja nie chce tego poprostu nie chce!!!!
gość
30-01-2018, 21:05:41

Już masz wyznaczony termin musisz się zregenerować to ciężki przeżycie nawet nie mogę myśleć.Na pewno będzie dobrze ja również czytam na forum i jak ludzie pomagają dobrym słowem to ciepło się robi na sercu wiele można się dowiedzieć i nauczyć tylko czytając to pomaga przynajmniej w moim przypadku spij spokojnie i nic się nie bój wszystko się ułoży Lidka
gość
31-01-2018, 07:56:41

W czwartek wychodze.i heszcze rozmowa o 2operacje i chce byc zdrowa.Dziekuje prodesorowi furtakowi i jego zalodze.
chcialabym jednak by Bog mnue wysluchal i po 2operacji bylo jak teraz po 1rwszej.Boze daj nam wszystkim zdrowie i miej w opece lekarzy ktorzy robia nam te operacje lecza.To moje i wszystkich prozba.pozdrawiam wszystkich chorych i bohacych sie jak ja bojacych sie o zycie.madi
gość
31-01-2018, 07:58:31

Przepraszam za bledy pisze z telefonu i czasem tak mi sie wlaczy h zamiast j.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: