Reklama:

OPERACJA GUZA MOZDZKU(wysciolczak) (44)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-01-2018, 15:39:38

Ja mialam operację usunięcia wysciolczaka IV komory w 2013 roku byl bardzo duzy i dlatego byly powiklania Ty masz wyściolczaka 2 cm. to b.mały powiklan nie bedzie.Trzymam kciuki bedzie dobrze wierze w to na 100% nie boj się.Buziaki
gość
31-01-2018, 16:05:03

A ile mial cm.jesli mozba zapytac?
Pozdrawiam madi
gość
02-02-2018, 00:12:10

Dobry wieczor,dzis w glowie oprocz blizny po szyczu ktora jest b.b.b.duza z drugiej strony jak i z tylu glowy znalazlam szwy po 2,3.dziwi mnie to bo mialam z prawej strony operacje a na okolo glowy sa szwy???
kiedy tylko pielegniarki opatrywaly mi te blizne a pod wlosami z lewej czy stylu nie.nikt mi nic nie powiedzial.Z lekarzem tez rozmowa taka ze ten drugi bedzie ciezsza operacja ???co to znaczy?niestety nie mial czasu....
Boje sie boje sie tej operacji ze juz nie bede tym samym czlowiekiem co dzis.
Od paru dni nie spie nie moge patrzyc na jedzenie...😢napisz ile mial cm prosze.madi
gość
02-02-2018, 11:03:55

Cześć kochana w moim przypadku było inaczej gdyż ja mam inny rodzaj guza u mnie spowodował wodoglowie.Lekarze zdecydowali o zastawce guz nieoperacyjny źle umiejscowiony jest i będzie w mojej głowie do końca.Najgorzej jest przy zmianie pogody.Umnie przed operacją ogolili mi głowę do łysa ale myślę że to nie było najgorsze można to przeżyć wiele osób było takich po pół roku kolejna operacje i znowu łysa głowa jak ja się bałam coś strasznego wiem jak Ty kochana się boisz ale musisz myśleć pozytywne nie bać się bedzie dobrze pozdrawiam Lidka
gość
02-02-2018, 12:10:08

I co teraz?jak sie czujesz jak myslisz Boze nie da sie gdzies gdzieindziej zoperowac.Ile lat tak zyjesz?podziwiam cie za to ze mnie pocieszasz a tyle przechodzisz.
nie znam cie ale od odpowiedzi twojej modle sie o ciebie o ludzi ktorzy maja co my strach o zycie o normalnosc.sciskam cie kochana Lidko caluje serdecznie.dziekuje za modlitwe i dobre slowo dziekuje ze sa ludzie na mojej drodze tacy jak Ty.madi
gość
03-02-2018, 15:43:59

Witam Panią ktora przygotowuje sie do operacji usunięcia wyściołczaka IV komory.Ja miałam olbrzymiego,zajmował całą czwarta komorę 2,8 x 3,5 x 3,8 i jakoś udało sie usunąć go w całości.Trzymam kciuki za operację, jest Pani w dobrych rękach bedzie dobrze Pozdrawiam Ewa
gość
03-02-2018, 16:14:54

Jakies powiklania byly?
z gory dziekuje za odpowiedz!bardzo sie boje.za 3mc mam byc i tez u dr.Furtaka.u mnie penetruje do rdzenia przedluzonego tak wiec tego tez sie obawiam.Gdyby pania mogla poprosic prosze mi ta penetracje wytumaczyc bo na rmagnetycznym mowia mozdzek iv komora i ze penetruje.Z tym mam problem ze nikt nawet lekarz nie tlumaczy procz ta operacja bedzie b.trudna.
Ja w dniu 26/01/18 mialam operacje ale to byl oponiak na 4,5 cm tak wiec wiem co to bol tym bardziej ze dzien wczesniej mialam embolizacje -straszne.prosze napisac kto u pani podjol sie operacji itd.
z serca dziekuje❤
gość
06-02-2018, 16:09:44

Od siboty jezdze do szpitala gdyz przelewa mi sie krew ze szwow cisna i tyle zakladaja nowe opatrunki.dzis od 8:00rano tak sie przelewala ze opatrunki nie pomagaly pojechalam znow na neurochirurgie 3pietro pan doktor zszyl mi miejsce gdzie byl wyciek i powiedzial ze zrobil sie krwiak ktory pekal a teraz sie wchlonie.Jestem w domu narazie na opatrunku nic nie ma pozniej sciagne i spojrze bo do tego wszystkiego chwycila mnie grypa jak co 2osobe ktora dzis widzialam na swojej drodze.Denerwoje sie tym krwiakiem gdyz niepokoi mnie to ze teraz nie bedzie mial ujscia ze nie zrobiono mi ct czy mr ale odpowiedz byla taka iz teraz nic nie bedzie widac gdyz jest tam swiezo po operacji.martwie sie!!!
mam nadzieje ze juz mnie wizyta nie bedzie czekala ze glowka mi sie w koncu zagoi.dr.profesor Furtag jest aktualnie na wyjezdzie wiec jego przelozony ktory jest z nim i uczy sie od "mistrza"zszyl mi te rane a raczej zaszyl wyciek.Boze daj juz zdrowie i cieszenie sie tym pieknym zyciem.
madi
gość
07-02-2018, 08:50:27

Dzis znow jade cieknie lecz z innego miejsca ja juz nie chce!!!
wszystkim sie goi a mi nie😢
gość
07-02-2018, 08:53:53

Do tego lapie mnie grypa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: