@Aneta czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem??? Gość zadał pytanie a Ty sie podniecasz jaka ty jesteś szczęśliwa, sam nie wiem czy chwalisz sie czy żalisz...
Ale do rzeczy, Gościu mój Ojciec 1 sierpnia 2010 miał wypadek samochodowy, jak objay jak u twego brata, rozległy obrzęk mózgu, itp właściwie to reszta urazów które opisałeś jest mało ważna, najważniejszy jest mózg, ojciec ma reakcje na ból ale to o niczym nie świadczy, 2.5 tyg leżał na oit, teraz sam oddycha, przytomności nie odzyskał, doszło zapalenie płuc, ciągle gorączkuje, dostaje antybiotyki ale wczoraj dowiedziałem się że należy się liczyć z najgorszym, obrzęk mózgu to po prostu pisząc prostym językiem napuchnięcie tkanki mózgowej, obrzęk jest bardzo nie bezpieczny bo mózg zamknięty jest w czaszce i to właśnie czaszka a raczej ograniczona jej pojemność jest czynnikiem destruktywnym, musisz wiedzieć że jak zwejdzie obrzęk to uszkodzona tkanka nie zregeneruje się, może wystąpić gorączka mózgowa właśnie z ognisk obrzęku, tak prawdopodobnie jest u mego taty,rokowanie są złe...