Witam tez choruje na neuropatie lekarz mi zapisal tegretol i dziala chodze jeszcze jak nie bralam lekow to bardzo dretwialy mi nogi w zgieciach i nie moglam podejsc pod schody musialam chwile od czekac
Gość 2017-02-01 19:47:02
Witam mam 17 lat i podejrzewają u mnie neuropatie ruchową objawia się to u mnie opadajacymi i znieksztalconymi stopami utrudnia mi to życie od około 2 lat . Każą mi jechać do Warszawy jednak czytam tutaj wypowiedzi i powiedzą mi tam to samo co w Opolu . Nie wiem co mam robić :( Drżenie rąk, coraz gorzej się chodzi , częste skurcze , ciekawi mnie czy ludzie z tą chorobą mogą jeździć samochodem :/ I jak tu normalnie funkcjonować jak się czasami o własne nogi potykam :/ najbardziej ta choroba uderza w psychikę człowieka ... Tylko można zadawać sobie pytania ... czy będzie kiedyś ddobrze ? Czy da się to wyleczyć ? Mój neurolog rozkłada ręce i mówi ze mam dużo na rowerze jeździć i pływać , ale nie jestem przyzwyczajony do takiego trybu życia ... Ciekawi mnie czy można chodzić na siłownię z tą chorobą.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.