Reklama:

NEUROCHIRURG - ARKADIUSZ WILK (125)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Forumowiczka
27-10-2009, 09:09:54

Dla zainteresowanych informacja:

Dr Arkadiusz Wilk będzie przyjmował w przychodni
na ul. Wolskiej 3 LISTOPADA .

Tel. 22 862 53 53
Początkująca
27-10-2009, 15:49:59

Spine 2009-10-27 10:09:54 Dla zainteresowanych informacja:

Dr Arkadiusz Wilk będzie przyjmował w przychodni
na ul. Wolskiej 3 LISTOPADA .

Tel. 22 862 53 53

szkoda, że się nie spotkamy tego dnia
gość
06-01-2010, 21:40:12

Spinka-jak mogę się zTobą skontaktować???czy tylko wiecie o tym jednym lekarzu,czy też masz może inne informacje???o innych neurochirurgach-oczywiście specjalistach pełną gębą,a nie kieszenią.mojea poczta......liana9@wp.pl---jestem po 10 operacjach na lędżwiówce,próbowali wszystkiego.i nic to nie dało jestem dalej na morfinie:
Forumowiczka
07-01-2010, 06:56:50

Witaj ,
los oszczędził mi kłopotów z kręgosłupem lędźwiowym skupiając się na zepsuciu szyjnego... ale co nieco wiem o neurochirurgach operujących różne odcinki kręgosłupa.

Skąd jesteś?

Jeżeli wolisz rozmawiać poza forum, napisz do mnie:

myspine@gazeta.pl

Pozdrawiam,
Spinka
Forumowiczka
19-01-2010, 19:49:14

NOWA INFORMACJA
dla zainteresowanych wizytą u dr Arkadiusza Wilka.

Doktor zaczął przyjmować w nowym miejscu w Warszawie, na Gocławiu.

Lecznica
ul. Fieldorfa 5A
tel. 22 671 06 06, 671 06 15, 671 06 16

Przyjmuje w każdy wtorek po południu.
Koszt wizyty 200 zł ( )
gość
04-06-2011, 11:36:18

witam,
a czy mogłabym uzyskać informację ile kosztuje wizyta w pozostałych miejscach? też 200 zł?
Moja koleżanka była całkiem niedawno i mówiła, że 120 zł.
Może ktoś coś więcej wie. Poproszę o informację.

Aha, i z jakimi badaniami najlepiej iść na 1-wszą wizytę?
Mam rezonans odcinka szyjnego (w sumie o ten odcinek chodzi) coś jeszcze powinnam mieć?

I w którym szpitalu operuje dr Wilk? na Szaserów już na 1000% nie?
gość
04-06-2011, 20:46:25

Czy mozna przywitac sie ze Spinka?Mozna?
Witam Spinko, zaczelam dzisiaj czytac Twoj watek , jestem przy ... Malwinie, ona jest urocza i pokrecona , wyjawie , ze czytanie sprawia mi radosc i podparta kolnierzem mam ogromna frajde. Nie smieje sie z cudzej choroby!, jak oznajmia przyslowie bo wiem ze dziadek sie smial i to samo mial.Czytam o guzku i zlamaniu nogi przy potknieciu sie o zabawke dziecka , nie moge trzymajcie mnie. Uciekam do czytania , powroce tu!. Jadwiga
gość
04-06-2011, 21:00:35

Spinko albo natychmiast mnie stad wyrzucisz albo poprawie Ciebie . Nalezalo zapytac Malwine gdzie jest nazad a nie co to jest nazad? Nazad jak sama nazwa wskazuje jest czescia zadu.Pozdrawiam , jak szybko wroce zalezy od Malwiny, ona jest przeurocza.
gość
08-07-2011, 09:34:56

Błagam o szybką informację

jaką mam kupić dobrą poduszkę na odcinek szyjny ???

poproszę o nazwę i model
gość
08-07-2011, 15:00:14

Dottore , szybko odpowiadaj , bo ja nie znam sie na modelach poduszek.
Znam sie na modelach samochodow , krece ostatnio Lamborghini.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
Reklama: