Ja się leczę już 5 lat, ale bl jest coraz gorszy już nic nie pomaga.Prbowałem dosłownie wszystkiego.Na początku brałem tegretol, troche pomagało,ale organizm się przyzwyczaił do tego leku i zaczeło boleć .Miałem pijawki,brałem blokady w miejsce blu,wyrwałem zdrowe zęby,usunąłem migdały,chodziłem na masaże i rechabilitacje,leczyłem się w klinice Laryngologicznej,Stomatologicznej,Neurologicznej,Leczenia Blu i nic .Boli cały czas.Lekarze stwierdzili że to nie jest zapalenie nerwa trjdzielnego, bo bl jest cały czas a przy trjdzielnym bl jest chwilowy i w nocy nie boli.Teraz neurolog przepisał mi neurontin ale on nic nie pomaga i muszę cały czas brać środki przeciw blowe.Już nie wiem jak dalej się leczyć, gdzie szukać pomocy.Przecież nie można normalnie funkcjonować gdy cały czas boli. Przez ten bl nie śpię po nocach.Straciłem już bardzo dużo pieniędzy na lekarzy i badania. Płacę za wizyty i badania żeby przyspieszyć terminy, bo na kasę trzeba czekać nawet rok czasu.Może ktoś wie jak uwolnić się od tego koszmaru.Może jest jakieś badanie żeby dowiedzieć się ktry to nerw boli i można by go było wyciąć. Zrobię wszystko byle by nie bolało. Proszę o pomoc.