czy ktoś próbował naświetlania bioptronem i czy to coś pomaga i najważniejsze czy nie szkodzi??
21-06-2009 o 21:04, gość :
czy ktoś próbował naświetlania bioptronem i czy to coś pomaga i najważniejsze czy nie szkodzi??
25-06-2009 o 09:29, gosia1987 :
jak szybko bol ustapil po termolezji prosze napisac bo moja mama jest 12 h po zabiegu ale nadal ja boli...
25-06-2009 o 19:53, gość :
MICA-- ja na neuralgie cierpie juz chyba 17 lat przeszlam wszystkie zabiegi ,operacje ,termolezje mialam robiona 3x i nic to nie dalo ,wydaje mi sie ze nie u kazdego jest skuteczna , co ja juz nie robilam i gdzie nie jezdzilam ,to samo juz nie potrafie powiedziec ,nic nie przynosi ulgi ,moj stam psychiczny to lepiej o nim nie mowie ,wyje czasami i pytam sama siebie BOZE dlaczego ja ,ile mozna cierpiec czytam to forum i zastanawiam sie czy wszystkich tak boli ,ja zrobilam jedno niepotrzebne glupstwo ,ale pare lat temu niby to mialo przyniesc ulge ,dalam sobie przeciac pien nerwu trojdzielnego i od tego czasu boli mni cala polowa twarzy to nie tylko bol ,pieczenie szczypanie rwanie wszystko co tylko jest mozliwe mam tego naprawde dosc .Raz ktos napisal na forum ze po10 latach wyleczyl sie z neuralgi prosilam zeby opisal jakim sposobem ,ale niestety odowiedzi brak wiec nie wiem czy to byla prawda .pozdrawiam
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.