Reklama:

nerwica lękowa (43)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-12-2024, 15:03:14

Witam. Czy można tutaj z kimś porozmawiać na temat tego problemu z którym również mierzę się ponad 2 lata?
gość
12-01-2025, 08:16:28

Witam,Chorowałem na nerwicę lękową około 3 lata,lęki,fobia społeczna,różne myśli dziwne itp.
2 różnych psychiatrów:xanax,trittico,doksepina -te 3 zapamiętałem,niestety nie dawały oczekiwanych rezultatów,
Odstawiłem stopniowo leki i zacząłem pić napary z męczennicy i melisy, Gotowałem czubatą łyżkę 10min w szklance wody i piłem na przemian 3 x dziennie.Po około 1 mieś minimalna poprawa,po około 2 miesiącach wszystko puściło,i wtedy bardzo powoli też około 2 mieś zmniejszałem dawki ziół.Objawy wróciły tylko raz ale na krótko (może 2 tyg) i w mniejszym stopniu niż wcześniej. Teraz po około 10 tatach jest wszystko OK,ale trzeba się pilnować,tzn nie stresować,warto zmienić środowisko,pracę itp,odstawić telefon-pobiegać z godzinkę,
pozytywne nastawienie,kontakt z ludzmi ,itp Jeżeli to komuś pomoże to warto sięgnąć po zioła,oczywiście nie jest to porada lekarska ,nie jestem lekarzem ale mi to uratowało życie,nie wyobrażam sobie znów wejść w to gówno,ktoś kto tego nie przeżył nigdy tego nie zrozumie.Pzdrawiam
gość
14-01-2025, 19:30:22

To może być neuroborelioza/bartonella które zajmują układ nerwowy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Drętwienie lewej strony twarzy
Witam. Kilka dni temu zaczęły bolec mnie stawy i mięśnie lewej ręki i nogi. Pojawiło się drętwienie i zawroty głowy. Po kilku dniach ustąpiło ale pojawiło się drętwienie w okolicach lewej skroni i ból głowy nieraz z zawrotami głowy. Co to może być? Brak jakiś witamin?
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
Guz przysadki mózgowej
Od roku czasu mam bóle głowy. Takie do wytrzymania. 5msc temu w badaniu krwi wyszła wysoka prolaktyna i gran.kwasochłonne. Do bólów głowy, doszły zaburzenia wzrokowe, czasem mam mroczki przed oczami z lekkimi zawrotami głowy.. Na rozenons głowy czekam do 17 kwietnia :( objawy nie ustępują. Na skierowaniu pani neurolog nie wpisała pilne. I stąd tyle czekania Czy ktoś miał tak podobnie i podejrzenie guza przysadki mózgowej ??
Reklama: