Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2022-12-14 02:50:34
Hej Kochani
Również choruje na nerwicę lekową od 8 miesięcy i nadal jestem w trakcie walki z tą okropną chorobą. Zaczęło się bardzo nie winie najpierw problemy z spaniem, ciągłe uczucie stresu , biegunki problemy z żołądkiem. Z każdym kolejnym miesiącem było tylko gorzej , myślałam że umieram , że choruje na jakiegoś guza mózgu bo czułam się bez sił , jak bym miała stracić przytomność w każdym momencie przez to bałam się odwalać daleko od domu. Na początku nie brałam pod uwagi choroby psychicznej szukałam po różnych lekarzach prywatnych badaniach rzekomych chorób w moim ciele ale nic nie było. Stwierdziłam że może coś pominęłam i dalej umawiałam się do lekarzy w końcu jeden lekarz dał mi skierowanie do psychiatry byłam przerażona ale już nie miałam sił i chciałam szybkiej pomocy. Okazało się że mam silną nerwicę lękową zaczęłam terapie i branie leków. Jak na razie biorę je dopiero tydzień wiec nie wiem czy mi pomogą ale mam nadziej że kiedyś wyjdę na prostą. Moje objawy somatyczne są tak silne mam zawroty głowy , uczycie natłoku myśli , przeszkodę w przełyku jak bym miała tam coś , duszności , drętwienie twarzy rąk mrowienie , nie spanie , poczucie ciągłego lęku , brak radości z rzeczy które mi ją wcześniej dawały , pogorszenie koncentracji.
Wiem że ten czas jest trudy dla każdego kto to przechodzi i nachodzą nas różne myśli i obawy o nasze życie ale pamiętajcie nie jesteśmy sami !!! Jest nas więcej i ludzie wygrywają tą walkę to czemu nam ma się nie udać ?
Najważniejsze jest się nie podawać i stawiać temu czoło !
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.