Reklama:

nerwica lękowa (43)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
22-02-2015, 12:39:56

Ps. też miałam okrutne stany lękowe 24 h na dobę, dramat, leczcie się jak się trafi na dobre leki ( chociaz to toto-lotek) wszystko mija, gorzej jak się z tym nic nie robi
gość
25-07-2015, 11:01:13

Bardzo polecam zotral, tak jak wczesniej juz pisaliscie lepiej wybrać tanszy zamiennik setaloft, trzeba faktycznie poczekać na rezultaty około 2-3 tygodni, ale na prawdę warto!!! Wraca się do normalnego życia i człowiek jest silniejszy psychicznie niż dotychczas!!!! Popadłam w depresję lękową, przerażało mnie wszystko, próbowałam zrozumieć, co powoduję strach, ale nie chciało mi się chodzić na terapię, brałam zotral tylko przez rok, jakies 4 lata temu i teraz znowu wróciło więc ponownie zaczynam kurację tylko tym razem jestem mądrzejsza i idę pogadać kilka razy z psychiatrą. Branie leku to jedno, trzeba udać się do lekarza i na pewno się polepszy. Z tego co widzę, jest bardzo dużo osob z problemami z nerwami, trzeba mowić o tym głośno i się tego nie wstydzić!
gość
31-10-2015, 13:36:18

Proszę o pomoc od 3 dni biorę asertin i strasznie mnie mdli asz dlawi i mam straszny lek ze umrę czy tak powinno być czy to minie
gość
25-11-2015, 08:22:10

rTMS jest skuteczny w leczeniu zaburzeń lękowych.
gość
11-01-2016, 18:36:52

Witam dopadla mnie nerwica lekowa od 3tyg biore setaloft raz dziennie i trittico na noc ale nie widze poprawy nawet mozna powiedziec ze jest gozej same skutki uboczne bral juz ktos te leki jak dlugo trzeba czekac na poprawe pozdrawiam
gość
20-03-2017, 14:32:10

Witam. Mam nerwice. Nie wiem jaka to czy lekowa czy sercowa,.... Z tym. Na początku było naprawdę źle teraz jest o niebo lepiej, a wiecie co mi naprawdę pomogło? Czytanie właśnie takich forum o tym jak ludzie boją się zostać sami w domu bądź iść do kościoła. Ta myśl że mam tylko łagodne objawy spowodowała że objawy prawie całkowicie ustaly pozdrawiam
gość
01-09-2017, 14:35:52

Lecząc nerwicę dobrze jest korzystać z usług psychoterapeutów. Tych, można znaleźć w warszawskiej klinice psychiatrycznej, https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa/ . Już kilkukrotnie otrzymałam w niej pomoc, więc szczerze mogę ją polecić.
gość
01-03-2018, 10:06:25

Witajcie... w nerwicy najważniejsze jest zdać sobie sprawę, że wiele osób ma to samo co my i że jest to stan tylko przejściowy... Bardzo ważne jest czytanie książek typu*** jak pokonać nerwicę*** itp. Ja właśnie czytając książki o ludziach, którzy cierpią na nerwicę, w końcu zdałam sobie sprawę z tego, że nie jestem sama w tym problemie i że nerwicę da się pokonać. Wiele osób w chwilach paniki przeciwstawia się temu, a tu chodzi o to, aby się z atakami paniki pogodzić i mieć świadomość, że w każdej chwili jesteśmy bezpieczni i nic się nam nie stanie, to jest po prostu psychologia, którą musimy zrozumieć, jeśli chcemy wyjść z nerwicy.
Nie ukrywam, że bardzo mi pomógł również produkt proargi9+ który zażywam od kilku miesięcy. Jest to produkt, który wytwarza w organiźmie tlenek azotu ( tlenek azotu jest odpowiedzialny za przekazywanie impulsów nerwowych ) i wiele osób jak się dowiedziałam od mojej lekarki kardiolog, już po kilku dniach poczuło dużą różnicę w poprawie samopoczucia, minęły ataki paniki. Nie jest to lek, więc nie powoduje skutków ubocznych. Polecam wpisać do google: "synergypoland" i poczytać, bo na ich stronie jest bardzo dokładnie opisane jak działa proargi.
Dodam jeszcze, że ważny jest również kontakt z przyrodą i należy ograniczyć wszystkie "napoje wyskokowe" w tym kawę i herbatę, które tylko podnoszą ciśnienie i działają na chwilę i powodują często ataki paniki, pozdrawiam:)
Początkująca
05-03-2018, 12:41:13

Witam. Ja chyba też mam nerwicę . Ciàgle wydaję mi się że jestem chora. Panicznie boję się choroby... umierania.. Co chwila to boli mnie coś innego, ostatnio miałam dwa napady paniki, nigdy dotąd mi się to nie zdarzyło .
gość
19-04-2018, 14:52:19

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: