Witajcie... w nerwicy najważniejsze jest zdać sobie sprawę, że wiele osób ma to samo co my i że jest to stan tylko przejściowy... Bardzo ważne jest czytanie książek typu*** jak pokonać nerwicę*** itp. Ja właśnie czytając książki o ludziach, którzy cierpią na nerwicę, w końcu zdałam sobie sprawę z tego, że nie jestem sama w tym problemie i że nerwicę da się pokonać. Wiele osób w chwilach paniki przeciwstawia się temu, a tu chodzi o to, aby się z atakami paniki pogodzić i mieć świadomość, że w każdej chwili jesteśmy bezpieczni i nic się nam nie stanie, to jest po prostu psychologia, którą musimy zrozumieć, jeśli chcemy wyjść z nerwicy.
Nie ukrywam, że bardzo mi pomógł również produkt proargi9+ który zażywam od kilku miesięcy. Jest to produkt, który wytwarza w organiźmie tlenek azotu ( tlenek azotu jest odpowiedzialny za przekazywanie impulsów nerwowych ) i wiele osób jak się dowiedziałam od mojej lekarki kardiolog, już po kilku dniach poczuło dużą różnicę w poprawie samopoczucia, minęły ataki paniki. Nie jest to lek, więc nie powoduje skutków ubocznych. Polecam wpisać do google: "synergypoland" i poczytać, bo na ich stronie jest bardzo dokładnie opisane jak działa proargi.
Dodam jeszcze, że ważny jest również kontakt z przyrodą i należy ograniczyć wszystkie "napoje wyskokowe" w tym kawę i herbatę, które tylko podnoszą ciśnienie i działają na chwilę i powodują często ataki paniki, pozdrawiam:)