Reklama:

migrena (70)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-04-2014, 20:00:15

Osoby które dotknął Migreny i zabiera im chęć do życia zachęcam do odwiedzenia gabinetu dr Piotra Nogala, lekarza – okulisty. Dr nogal jako pierwszy na świecie odkrył metodę SKUTECZNEGO leczenia migreny. Można o tym przeczytać w archiwalnych wydania Gazety Wrocławskiej (3 marca 2014) i Angory (24 marca 2014), a także zobaczyć dr Piotra Nogala w materiale Video na stronach VOD Pytania na Śniadanie. Zachęcam także od odwiedzenia strony www.nogalmedicine.pl na której można znaleźć informacje o Doktorze, jego odkryciu, a także dowiedzieć się gdzie Doktor Piotr Nogal przyjmuje pacjentów.
gość
06-04-2014, 10:53:27

Tak reklamujesz a próbowałeś czy to działa?? Bo już wiele takich rzeczy czytałam i potem okazywały się to jakieś znachorskie bzdury!!!
gość
10-04-2014, 07:26:34

To żadna reklam i żadna ściema. Wejdźcie na stronę nogalmedicine i poczytajcie. Dr Przyjmuje we Wrocławskim Centrum Okulistycznym - tam raczej nie przyjmują "naciągacze".
Gość 2014-04-05 22:00:15 Osoby które dotknął Migreny i zabiera im chęć do życia zachęcam do odwiedzenia gabinetu dr Piotra Nogala, lekarza – okulisty. Dr nogal jako pierwszy na świecie odkrył metodę SKUTECZNEGO leczenia migreny. Można o tym przeczytać w archiwalnych wydania Gazety Wrocławskiej (3 marca 2014) i Angory (24 marca 2014), a także zobaczyć dr Piotra Nogala w materiale Video na stronach VOD Pytania na Śniadanie. Zachęcam także od odwiedzenia strony www.nogalmedicine.pl na której można znaleźć informacje o Doktorze, jego odkryciu, a także dowiedzieć się gdzie Doktor Piotr Nogal przyjmuje pacjentów.
gość
11-05-2014, 18:36:19

Jutro jadę na wizytę do dr Nogala do Wrocławia. Nadzieje mam wielkie i sporo niepewności, bo próbowałam już chyba wszystkiego..... bardzo chciałabym by tym razem choć trochę się udało, bo cudu całkowitego pozbycia się bólu nieoczekuję. Zobaczymy :)
gość
19-09-2014, 18:02:29

Cierpię na częste i uporczywe migreny,doktor Nogal zapewniał w 100% że po zabiegu irydotomii oka migreny ustąpią całkowicie,zabieg się odbył,po nim kolejny lecz to nie pomogło,w moim przypadku metoda okazała się nieskuteczna,migreny nie ustapiły,osobiscie odradzam
gość
16-10-2014, 18:56:34

nogal to zwykły naciagacz bo jak nazwać człowieka który obiecuje całkowite uzdrowienie z migren a okazuje sie kolejnym rozczarowaniem
gość
12-12-2014, 22:35:28

Ja tam nic nie obiecuję ale ...paru osobom pomogło a nie dają*** żadnych niedobrych skutków ubocznych.
***Myślę i kilku sposobach (bo różne są przyczyny...).
I koszt jest chyba nieco mniejszy... od 26 zł do 105 (zł)
Pozdrawiam serdecznie :)
gość
03-01-2015, 08:34:34

Zakupiłam Złocień Maruna na migrenę w aptece Bonifratów, poleciła mi go siostra, która tam sprzedawała leki. Polecam każdemu niech spróbuje. Moje bóle były bardzo silne, nie pomagały mi żadne środki przeciwbólowe. Ból trwał 3 dni. Od czasu zażywania (teraz zażywam 2-gie opakowanie) nie muszę zażywać żadnych środków przeciwbólowy, jeśli ból przychodzi jest lekki. Będę go zażywać co najmniej rok, a później zobaczę. Szukałam, co ludzie sądzą na forum o Złocieniu Maruna - niektórzy pisali, że im życie uratował, ale inni mówili, że nie pomógł. Spróbuj. W najniższej cenie kupiłam w aptece internetowej aptekajakmarzenie.
gość
26-02-2015, 13:46:57

Mnie przez lata męczyły migreny i kolejne proszki zapisywane przez lekarzy guzik dawały. Dopiero Magneton (generator fal Schumanna i pola magnetycznego) faktycznie pomógł. Można to dostać na stronie http://140longlife.eu/magneton-max. W dokumentacji są wszystkie certyfikaty i atesty, sprzęt jest stosowany przez instytut Volla, także rekomendowany przez samych lekarzy
gość
29-04-2015, 09:22:58

teraz dexak dostaniesz w aptece w sprzedaży bez recepty http://www.i-apteka.pl/product-pol-50235-DEXAK-SL-0-025g-granulat-do-sporzadzania-roztworu-doustnego-x-20-saszetek.html przynajmniej ja tak kupiłam kilka dni temu poza tym znalazłam też jako produkt dostępny w jednej z aptek w internecie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: