Wszedłem na to forum,by zebrać informacje na temat leku Keppra i przeraziłem się Waszymi opiniami.
Aniu.Mam 35 lat,na epi choruję od lat siedemnastu(są następstwem wypadku komunikacyjnego). Obecnie moja lekarka z przychodni,a zdecydowałem się zawitać do niej przez wzgląd na finanse,również chciała zmienić mi leki na Kepprę. W tej chwili zażywam Lamitrin w połączeniu z Neurotopem. To zestawienie leków zastosował mi Dr.Bogusław Sitko (lekarz wojskowy). Zażywam te leki w połączeniu ze sobą od 1999r. Po kilku miesiącach częstotliwość ataków odrobinę się zmniejszyła,a po kilku latach ograniczyła się dość wyraźnie,do kilku miesięcznie.Wcześniej występowały w nocy napady jeden po drugim.Wiesz co to oznacza dla organizmu.
Szczerze polecam lekarza,o którym wspomniałem.On przyjmuje prywatnie na ul.Sowiej.Jest świetnym specjalistą. Wydaje mi się,że lepiej jest sobie odłożyć raz na jakiś czas 150zł. i pójść do konkretnego specjalisty, a nie pozwalać sobie na bycie królikiem doświadczalnym. Przecież zdrowie jest najważniejsze. Ja obecnie wracam do dr.Sitko,bo wiem czym jest zdrowie i konkretne leczenie.
P.S.
Teraz wywnioskowałem na czym polega leczenie przez lekarzy z przychodni publicznych. Nie rozumiem,jak można ocenić po takich postępach w leczeniu,że ataków jest wciąż za dużo(3-4 w miesiącu) i nakłaniać pacjenta do zmiany leku na czyniący tak kolosalne spustoszenie w organizmie??
Naprawdę polecam doktora Sitko,jako świetnego specjalistę.
Pozdrawiam i życzę mnóstwa zdrowia.
Jeśli chciałabyś uzyskać więcej informacji,napisz do mnie na mail:
remikss@gmail.com