Reklama:

KTO LECZY SIE Z WAS-- keppra ??lzie jak ja sie mecze :(SZYSTKO MNIE BOLI:(( (242)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-11-2018, 10:29:29

Kepprze/Vetirze jestem wdzięczna za moje dwa zdrowe dzieciątka. Brałam ją w dawkach 1000 rano i 1000 wieczorem, o obie ciąże starałam się ponad rok. Poza tym ataków grand mal brak, jedynie wyłączenia, nie zauważalne dla otoczenia. Ale to co zrobił ten lek z moją psychiką to masakra. Więcej dzieci nie planuję więc chcę zmienić to. Na lamitrinie wszystko było ok i z padaczką i z psychiką. Niestety powrót nie jest możliwy, miałam próbę nieudaną. Może połączę oba leki. Przeczytałam na forum, że ludzie niemający problemów z tym lekiem to ludzie co mają dwa leki, bo drugi wycisza skutki uboczne keppry, np lamitrin jest stosowany też jako stabilizator nastroju. Poza tym działania na psychikę występują "często" co nie oznacza zawsze. U mnie napady paniki, lęki, alienacja, depresja na porządku dziennym.
gość
05-09-2019, 22:29:46

Keppra 500 mg /x2 dziennie.
Jestem po udarze. Epi pojawila sie 6 miesiecy po udarze. Najpierw bralem Vimpat 100 mg..... nie pomagal - ataki raz na miesiac i depresja. Keppra zaczela pomagac bo ataki to tylko bezwlad reki i lekkie zamroczenie. Mieszkam za granica i wytyczne co do Keppry sa takie ze lek ten moze powodowac rozne skutki uboczne, ktore po okolo 3 miesiacach powinny zaniknac. To prawda. Przez 3 miesiace zaciskalem zeby bo Keppra powodowala depresje, ale teraz jest dosc dobrze.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: