Reklama:

krwiak mozgu (154)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
31-05-2016, 06:34:27

Ciężko jest własnie z tymi ubytkami słuchu, ale podobno słuch może w małym stopniu wrócić albo się poprawić. Różnie z tym bywa własnie.
Profesjonalne [url=http://kinetic-cna.pl/pl/kliniczna-diagnostyka-i-leczenie-ubytku-sluchu]badanie abr[/url] i nie tylko.
gość
06-09-2016, 11:44:35

Witam ! Bardzo Prosze o pomoc.Kobieta w wieku 78 lat przewróciła sie w nocy uderzając tyłem glowy.Góz ktory miała wchlonął sie do srodka i nastapiło krwiawienie .Osoba ta jednego dnia jest przytomna ,usmiecha sie ,rozmawia chodz z wielkim wysiłkiem a drugiego dnia nie ma z nia kontaktu.lewa ręka i noga jest niewladna.i tak juz 2 tyg.Z tego co mówią lekarze dostaje leki w kroplówce p/obrzękowe i osuszjace. Krwawienie podobno jest rozległe. I chodz osoba czasami mam wrazenie wraca do zrowia lekarze mówia co innego.Bardzo prosze o pomoc. Dodam ze parametry zyciowe są idealne.Osoba ta nigdy nie brała leków i była osoba szczupła ,dbajacą o siebie. ni ma chorób przewlekłych
gość
10-10-2016, 05:38:41

moj brat tez lezy na oiomiw jest w spiaczce krwiak sie rozlal po mozgu lekarze nie daja mu szans oddycha przez respirator nie ma wogole cisnienia w mozgu. trzeba miec nadzieje bo to nas trzyma przy nim i przy tym ze sie obudzi przede wszystkim nie placzcie przy chorych bo oni nas slysza duzo mowcie z nadzieja tak jak ja to robie a jak chce mi sie plakac wychodze na korytarz i dopiero wracam jak sie wyplacze to tyle pozdrawiam
gość
06-01-2017, 13:46:04

Witam.Miałam wypadek jakieś dwa miesiace temu . Nie miałam żadnych objawów tylko bolala mnie głowa i wszystko ustapilo po jakims miesiacu. Ale jeszcze czuje ucisk za uchem i mrowienie i swedzenie . Czy to może być krwiak?
gość
02-02-2017, 19:07:49

Witam powie mi ktos do czego może doprowadzić w porę nie wykryty
krwiak mózgu?
gość
02-02-2017, 20:12:46

Ale co to znaczy w porę nie wykryty? krwiak mózgu generalnie sam się wchłonie tak jak krwiak na ręce czy nodze. Jeśli nie ma dużych objawów tego krwiaka to sam krwiak nie jest chyba jakimś problemem, leczy się to raczej zachowawczo. Problemem jest źródło tego krwawienia.
gość
10-02-2017, 10:06:23

Proszę Was o modlitwę za mojego ojca Andrzeja. Wczoraj usunęli mu dużego krwiaka, dziś będzie miał tomografię i zobaczymy czy wszystko zostało wyczyszczone i co z mózgiem. Bardzo się boję
Wtajemniczony
22-02-2017, 14:00:36

Cześć , pewnie że wszyscy się pomodlimy i będziemy trzymać kciuki .
Przeżyłem coś takiego 7 miesięcy temu -miałem bardzo dużego krwiaka 2/3 prawej półkuli mózgu i duża głębokość do wyżłobienia w pnia mózgu , nikt mi nie dawał szans a jednak los był dla mnie łaskawy , po dwóch operacjach, dwóch rechabilitacjach, śpiączce i wielu innych przygodach ciągle żyje i mam się z dnia na dzień coraz lepiej ---niedowład ustąpił, wzrok wrócił....jeśli mogę Wam w czymś pomóc , lub powiedzieć co mnie strasznie pomagało i pomaga to chętnie to zrobie , kontakt do mnie to czaja5555@wp.pl
Pozdrawiam Jacek.
Wtajemniczony
22-02-2017, 14:04:23

Gość 2017-02-02 20:07:49
Witam powie mi ktos do czego może doprowadzić w porę nie wykryty
krwiak mózgu?
Niestety do śmierci .
gość
18-03-2017, 15:07:17

Witam po wypadku potracenia przez samochód moj zięć obecnie jest po operacji usunięcia krwiaka mózgu po lewej stronie. Jest przytomny. Mowi pojedynczego slowa ale nie sklada zdań. Nie wszystkich pamieta nie zna liter probowalam pisac na kartce. Wiemy ze chce cos powiedziec meczy soe probuje a my nie wiemy co on chce...to straszne jak mu pomoc? Jest 2 tyg.po wypadku ma 39 lat. Prosze o pomoc. Czy juz wloczyc logopede?czy uczyc go alfabetu? Czy czekac?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: