Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-11-2009, 22:33:08

Pan Józek nie ma pacjentów tylko klijentów. A tu co wypisują o Józku to rodzina niż jego klijent. Ludzie zrobił ci krzywdę to na medycynę sądową i do prokuratora odrazu go zamkną bo niewolno prowadzić znachorstwa według KC.
gość
26-11-2009, 22:34:43

bardziej kodeks karny nie posiada uprawien
gość
27-11-2009, 05:23:07

Każdy by chciał zeby jednym zabiegiem całego uzdrowić to się nie da wyszystkim lecz są niektóre osoby które odraz pomaga. Trzeba brać pod uwagę ile już ta dolegliwość jest i może przy manipulacji na drugi dzeń boleć mocniej chodż nie zawsze.
gość
27-11-2009, 14:06:51

witam wszystkich, znam Pana Józefa z autopsji, wg. mnie pomaga w przypadku typowych schorzeń i nie można mu odmówic wiedzy na ten temat. Idąc do niego każdy musi byc świadom , iz idzie na własną odpowiedzialność. Ktoś właśnie pisał wcześniej o odpowiedzialności. Zapytam czy dyplomowany lekarz lub fizjoterapeuta lub specjalista odpowieda za to co robi, tzn. jezeli po masażu bedzie was jeszcze bardziej bolało to co... zapłaci wam odszkodowanie? czy przeprosi i poprawi ? jaka odpowiedzialność?!! idziecie do terapeuty i płać kasę, nastepny proszę! Nawet u zwykłago lekarza leczymy się na własną odpowiedzialność to nie ameryka!
gość
27-11-2009, 17:47:45

*** ludzie szkoda mi was
ja *** jak wam sie cios nie podoba to wyjazd
łaske będziecie mu robić żal mi was ;/;/
no i przyznam się jestem jego córką i wiem sama co robi nie jednemu pomógł ;/;/
gość
27-11-2009, 18:00:44

zastanówcie sie co piszecie !!!debile
tyle razy sie powtarza na forum i pisze ze jak nie chcecie to po jakiego grzyba tam jeździcie !!!
ludzie macie zryte berety i tyle;/
aa ci co narzekaja ze im nie pomógl to prosze bardzo na operacje i trudno sie mówi zycie !!!
gość
27-11-2009, 18:04:21

I jak by nie umial nastawiac to by ludzie wogóle nie przyjeżdzali a tyle osób jest ze to szok!!!
nic nie wiecie to szkoda waszego czasu zebyście tutaj pisali;/
gość
27-11-2009, 21:46:35

ŚWIĘTE SŁOWA
gość
28-11-2009, 12:22:58

piepszycie że poprawa jest od pana józka to suchajcie zwaszcza te barany co chodzą do niego. Wystarczy mocny ucisk żeby coś poprawić czasowo a póżniej wychodzi jeszcze gorzej to powie że coś zrobiłeś. To co tu piszą to paranoja że gościu im poprawia bo do innych terapeutów przyjezdzają i są poblokowani a chcesz się przekonac zrób test neurologiczny metodą komputerową i wydzie tak jak u mojego lolegi który był u Pana Józka pseudo kręgarza. A nie chwalicie kogoś kto nie przeszedł odpowiedniego szkolenia i blokuje ludzi. Co póżniej będzie to go nie interesuje. Jeszcze ciebie zrąbie. Widać że same wieśniaki pisą że on pomaga Masz internet to przeczytaj o chorobach kręgosłupochodnych a nie wypisuj ***.
gość
28-11-2009, 12:26:30

to jest prawda ludzie chodzą do kogoś kto nie ma pojęcia ból który im przechodzi to czasowy a po paru miesiącach lub latach ratunku tak jak było ze mną też byłem baranem.

pozdrawiam nie baranów Zenek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: