Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-11-2009, 19:10:15

Tak to prawda było w telewizji
gość
28-11-2009, 19:14:35

Dobry wieczór !

A ja byłem u takiego fizykoterapeuty gdzie dwie minuty i następny proszę. Walą do niego ludze bo stosuje szybki ucisk kolo miesca bolacego i przechodzi ból chwilowy i trzeba chodzić na następne masaże tak nazwa. Słyszałem że jest wykładowcą wf na awf nie wnikałem w to. to dopiero taśmowo. No i emerytury nie będzie potrzebować haha.
gość
28-11-2009, 19:23:05

Każdy odpowiada za siebie jest dużo terapeutów, specjalistów i innych związanych z zabiegami terapii. Jak ktoś lubi to niech idze jego sprawa ale nikt nie może nakłaniać że np. Pan Józek jest najlepszy i leczy to jest kłamstwo leczyć nie może taki człowiek tylko lekarz lub specjalista a pomaga w terapii na ruchomość tylko profilaktycznie lub przy pomocy specjalisty terapii nie chodzi o fizykoterapeutów bo to tylko podstawa ogólna. Chyba że zrobił jeszcze jakiś kurs w konkretnym celu. Byłem na rużnych kursach i studiach bo ten tematmnie interesuje od 30 lat. Powiem tylko jedno diagnoze może wydać tylko doktor, lekarz i specjalista terapii pourazowej oni są szkoleni w tym celu. Moż być też terapii manualnej zwykły terapeuta ale musi mieć to wyszczególnione w dyplomie że przeszedł w tym module szkolenie.
gość
28-11-2009, 19:30:31

tak to jest prawda że fikoterpeuta nie podchodzi szczegółowo do roboty zwaszcza w Creatorze ludze chodzą bo myślą ze to jest ok. Każdy z nich tylko godzinik odstawia i fajki pali na tyłach parkingu a na szkoleniu mieli że fizykoterapeuta nie powinnien pić i palić bo musi czuć co robi tętno pod palcami pacjenta i skupiać się nie być uzależniony. Tak można to przeczytać w każdym podręczniku
gość
28-11-2009, 19:33:20

wiadomo jak jest pod koniec lat 90 tych wszystko zrobilo sie jak na produkcji. Ja wole specjaliste niz terapeutow ale wybor jest was.
gość
28-11-2009, 19:36:05

Czytając wasze wypowiedzi spotkałem się z podobną osobą do Pan Józka i nie powiem nic takiego żeby narzekać bo przeszło mineło każdy uczy się na błędach.
gość
28-11-2009, 20:17:48

kur*** szkoda mi was ;/;/;/
jak się wam cos nie podoba to macie pecha
a pozatym on nastawia z własnych chęci
i będe go bronila czy wam się to podoba czy nie
macie gowno do gadania ;/;/
gość
29-11-2009, 10:15:02

facet ty jesteś łomny czy co. Masz problem bronić ludzi. Ja bym nie dał rękę. Gościu może uśnierzył ci ból ale nie cofnoł przyczyny schorzeń. Tego mi nie powiesz musiał by on ciebie trzymać około 60 mniut żeby ustawić ci wszystkie kręgi stawy i mięśnie które mają zwichy. Nikt nie wykona to przez 5 minut . A jak lubisz bronić i jesteś drugim leszczynskim to otworz organizacje pomocy niewykfalifikowanym.
gość
29-11-2009, 10:17:08

dajcie spokój tym zwoleniką oporu Pana Józka .
Niech ich doktorek leczy, który kretykuje lekarzy może im to pasuje.

pozdrawiam zabłonkane owieczki Pana Józka
gość
29-11-2009, 10:23:45

A mi ciebie jest szkoda bo ludzie polewają z takiego premitywa haha dobry jesteś obronca haha idz do sejmu. Jak ludzie piszą ze komuś on zle zdiagnozował lub zrobił. Każdy ma wolnoś słowa i może pisać co mu ktoś zrobił nie tak. Nie mamy średniowiecza. Dziwie się że ma pacjenta tak nerwowego. Powinien ciebie wyleczyć z nadmiaru nerwowości.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: