Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-11-2009, 14:10:12

prosze bardzo do lekarza nikt wam nie broni
gość
28-11-2009, 18:33:09

Gościu co ty myślisz że lekarz to jakiś degenerat. To się mylisz. Bo lekarza ratują życie a terapia manualna, masaże itp .. to są terapeucji lub specjaliści. Możesz wejść na wykład w akademii medycznej i zobaczysz o co bieg. Prawdziwy lekarz nie interesuje się kosmetyką tylko ratowaniem i zazwyczaj operacja lub leczenie lekarstwami. Co za typ cały czas pisze do lekarza chyba nagadał mu Pan Józek głupot o lekarzach.
gość
28-11-2009, 18:34:18

zgadazm się z tym co lekarz ma do terapii chyba zabłąkany haha
gość
28-11-2009, 18:37:34

Witam !

Potwierdzam te słowa że prawdziwy lekarz lub doktor medycyny nie zajmuje się kręgarstwem tylko jakis zabłąkany który nie czuje się lekarzem ale terapeutą. Też miałem możliwość spotkania się z takim nawet który igły wbija to wogóle bez sensu bo są przeciw terapii azjatyckiej.
gość
28-11-2009, 18:40:49

Pan Józek ma zwoleników baranów a może i wieśniaków haha mamy 2009 rok a ludzie dale są bez szkoły bo kto pójdze do niego chyba matoł. Wiadomo jest że trzeba coś potrafić czyli nauczyć się a nie jak Pan Józek mówi że jego ojciec umiał to on też to genetycznie hahahahahaha ale jaja
gość
28-11-2009, 18:43:20

nie no takiego jeszcze nie było żeby przejąć anatomie i zabiegi terapii manualnej genetycznie. Napewno nie pójdze do niego gościu po studiach bo po co mu studia jak chodzi do nie wykształconego człowieka żeby go leczył
gość
28-11-2009, 18:52:24

czytając wasze wypowiedzi też byłem tym baranem i się przyznaje. Byłem u Pana Józka pare razy i ból mi przechodził i znowu narastał stosowałem te same metody co on mówił i prostował mi na krześle tak tak na krześle wkładał kręgi piersiowe. Mówił że mam wypukliny i przepuklinę okazało się że tylko zwichy kręgów nie umiał wyrostków ustawić równo. Znalazłem specjalistę po studiach we Wrocłaiu pojechałem raz nastawił i teraz mija 4 m-c. jak nic mi nie boli i pracuje oraz trenuje a te co były powiedzane przez Pana Józka niestety nie było schorzeń nawet po zrobieniu RMI. Ale tak rób walcz o dobre imię Pana Józka bo jego wioskę trzeba rozreklamować bo wioska upadnie :)) nie rozumie kto się tak za nim wstawia chyba jak opisane że ktoś z rodziny anonimowo.

Pozdrawiam Wszystkich którzy wybrali prawdziwych terapeutów
Roman
gość
28-11-2009, 18:54:16

Niech poda swoje namiary jak poleca Józka z Krepy to go posądzimy o uszkodzenia a jest trochę ludzi.
gość
28-11-2009, 19:01:43

Dzień dobry !

Też byłam zwoleniczką Pana Józka i też zachęcałam do niego ludzi ale niestety po dwóch latach okazało się że stan mój nerek pogorszył się po zablokowaniu układu nerwowego i to było fizyczne przękręcenie kręgu a niestety zrobił to sam Pan Józek. Teraz załuje że do niego chodziłam ale moja wina bo niestety jak powiedzali prawnicy ja odpowiadam jak idę do niewykfalifikowanego terapeuty. Dopiero pare zabiegów u specjalisty terapii pomogło mi odblokować układ. Niestety były już narośla przy kręgu nawet na zdjęciu widać RTG.
Nie będę pisać do kogo iść bo to do was należy zdanie.
Pozdrawiam Irka
gość
28-11-2009, 19:08:23

Ludzie sami jestescie winni po co chodzicie do zwyklego wiesniaka co was to podnieca? Bo rolnik wygarbuje skore albo kombajnem przejedzie. Wedlug ustawy jak przekraczasz jego prog to znaczy ze godzisz sie na terapie niewykfalifikowanego czlowieka. I dajcie spokoj z tym gledzeniem. Ja sam nie popieram pseudo medykow. Pelno przyjezdza z ukrainy i rosji tam fizycznie pracowali a tu ucza sie na doktorkow majac uprawnienia kupjone zreszta bylo w telewizji jak jeden niby Profesor z kijowa kobiete sparalizowal. Wiec dajcie spoko i niech ludze sami przekonaja sie na wlasnej skorze.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: