Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
24-11-2009, 20:23:00

Byłem u niego ostatnio. Nie mam wątpliwości, że jest wybitnym specjalistą. Mam natomiast wątpliwości czy ten Pan nie naoglądał się za bardzo Dr Hausa i woda sodowa uderzyła mu do głowy. Po zbadaniu zapytał czy przypadkiem ktoś kiedyś nie nastawiał tych kręgów, gdy dowiedział się że, owszem robił to lekarz medycyny wiele lat wcześniej, na te słowa Pan Józef napuszył się jak Napoleon i nie przebierając w słowach skrytykował wszystko co wiąże się z służbą zdrowia. Jakoby tylko on był jeden miłościwie panujący i nieomylny ,a wy błagajcie na kolanach o ratunek bo jak nie to tylko na stół operacyjny. Po postawieniu diagnozy wypisał schorzenia i odesłał na tomograf komputerowy ,aby niedowiarkowie jeśliby tacy byli przekonali się co potrafi. Mimo, że nie miałem wątpliwości co do jego ekspertyzy odmówił pomocy w związku z wcześniejszą interwencją Lekarza Medycyny. Osobiście uważam , że w/w Pana ojciec nauczył jak leczyć ludzi , ale zapomniał nauczyć go dobrych manier i współczucia dla cierpienia innych ludzi.
gość
24-11-2009, 20:32:00

jak piszecie to piszcie tak żeby was zrozumieć fachowiec nie bierze 20 zł tylko konkretnie wiadomo prawdziwe zabiegi kosztują. Co do operacji to wam nikt nie pomoże jak się zgodzicie na nie.
gość
25-11-2009, 19:19:52

to prosze jechać do lekarza jak się wam coś nie podoba !!!!!!
gość
25-11-2009, 20:17:55

Józek idz zdaj egzamin z kręgarstwa i rób to dalej ale z uprawnieniami po co mają ci wypisywać że jesteś matołek.
gość
25-11-2009, 20:23:25

lekarz też człowiek tylko chce mieć większą kase a prawdziwy fizykoterapeuta da sobie radę z rehablitacją rwy kulszowej chyba że robiła lub robił te studia innym sposobem a teraz pali i pije. To nie jest fizykoterapeuta tylko łamaga która chodzi o pomoc. Miałem styczność w Creatorze z pseudo fizykoterapią. Nie polecam.

Pozdrawiam Dawid
gość
26-11-2009, 09:53:36

Polecam udać się do terapeuty lub specjalisty ale nie fizykoterapeuty gdyż on nie pomoże. Sam przechodziłem tą dyskopatie i sposoby takie jak uciśk lub wślizg przynoszą lepszą poprawę. Obecnie nie mam bóli a ćwiczę też ciężary. Jakie metody są do pomocy tj. terapia manualna najlepiej ogólna nie według i shiatsu ale ta tradycyjna nie masaże shiatsu tz. europejskie.
Na przepukliny i wypukliny można stosować ucisk i wślizg nigdy masaż czy jakieś lampy. Po terapii najlepiej bio-laser małej mocy podczerwony. Laser pomaga w stanach zapalnych i zabliznieniu pęknięć.
pozdrawiam i życzę zdrowia terapeuta Sławek
gość
26-11-2009, 10:01:28

PS. Ja sam korzystałem w 2002 roku z bio-lasera Wrocław i jak najbardziej ta metoda jest do zastosowania. Dlatego upewni się czy nie ma u ciebie w miejście pomocy prawdziwego terapeuty nie fizykoterapeuty bo oni robią masaż.
Jeszcze raz pozdrawiam terapeuta Sławek
gość
26-11-2009, 10:10:56

a może ktoś powie gdzie znajdę w Łodzi dobrego kręgarza na rwę kulszową ? Dla osoby 50 letniej.

pozdrawiam Piotrek
gość
26-11-2009, 10:17:39

sami macie problem jak chodzicie do Józka z krepy to was wybór. On jak zrobi coś komuś to powie że ty to zrobiłeś sam jak mi powiedzał że mogłem nie pracować przez dwa tygodnie. Moja praca to przy kompie że wysiłku nie ma ale Pan Józek nie wie. Myślał że ja na budowie pracuje :) nie zły gość. Co do przepuklin i wypuklin to u niego standard. Zrobiłem RMI i stwierdzono że jest zwich kręgu. I jeden specjalista terapii jednym zabiegiem mi to włożył.
Pozdrawiam cierpiącym przez Pana Józka
gość
26-11-2009, 13:02:40

ten kto załozył tą strone to prosze go zeby ja usunąl nie zycze sobie tego żeby ktoś tak pisał na niego
na cholere tam jeżdzicie
prosze bardzo jechac do szpitala
on wcale nie musi nastawiać robi to tylko żeby pomuc wam barany a jak powiedział wam prawde to nie moja wina ze mu nie ufacie
a to że dostaniecie *** od niego to wogóle mu sie nie dziwie
jestescie barany i tyle wam powiem

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
gość
Entezopatia
Witam, Rozpoznano u mnie przodopochylenie kręgosłupa szyjnego u ortopedy poprzez wykonanie badania RTG. Byłem u neurochirurga i potwierdził ową przypadłość oraz wystawił mi rozpoznanie Entezopatia w zakresie kręgosłupa, Opis: Bóle w odcinku C bez promieniowania kończynowego. W wykonaniu Mri nie uwidoczniono kompresji struktur nerwowych. Ból jest najpewniej wynikiem entezopatii i wyrodnienia stawów miedzykręgowych. Proponuje leczenie zacząć od laserowego odnerwienia segmentów C4-C7 dx. Chciałbym się zapytać czy owa technika daje duża ulgę w bólu ? czy któryś z lekarzy specjalistów miał podobny przypadek do mojego? Jakie są jeszcze możliwości leczenia mojej przypadłości, która bardzo mi sprawia ból od samego rana do wieczora ;/ Czy po terapii laserem można jakoś wyćwiczyć kręgosłup aby tak bardzo nie naciskał na szyję ? Proszę o pomoc bo zabieg kosztuje 3000 zł i nie wiem czy warto się na niego decydować?
Reklama: