Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-11-2009, 18:42:51

Ten facet nie zna się na rzeczy. Z Wrocławia dał nogę a przyjmował po 17 żeby nikt mu papierow nie sprawdził to było kilka lat temu. Ja całe szczęście poszedłem do specjalisty ktory mnie nastawił i coś innego było niż on mowił ten oszust Juzek z Krępy. Pamiętaj każdy kto wchodzi do konowała to odpowiada za siebie, a on nie za was. Sami do niego przychodzicie.

Pozdrawiam Bronisław z Oleśnicy
gość
07-11-2009, 09:28:46

to po *** do niego jedziesz jak ci nie odpowiada a pozatym józek pisze się przez "ó" kreskowane hehe to nie narzekaj na niego sam pewnie się nie znasz a liczysz na lekarzy a jak wylądujesz na wózku to już święty boże ci nie pomoże
pewnie ci ten pan prawde powiedzial a prawda w oczy kole
ten pan zna się bardzi dobrze na rzeczy gdyby nie on to ja niewiem co by było i nie musi mieć do tego papierów bo jest o wiele lepszy od lekarzy nigdy do nich nie pujde a pan józek to już czuje pod palcem co nie gra on juz ma to w genach ma ten pan też córke i mam nadzieje że też będzie umiała nastawiać bo jak nie to ja niewiem co ja zrobie
pozdrawiam pana jozefa i jego calą rodzine ;)
gość
07-11-2009, 09:31:26

to po hu... do niego jedziesz jak ci nie odpowiada a pozatym józek pisze się przez "ó" kreskowane hehe to nie narzekaj na niego sam pewnie się nie znasz a liczysz na lekarzy a jak wylądujesz na wózku to już święty boże ci nie pomoże
pewnie ci ten pan prawde powiedzial a prawda w oczy kole
ten pan zna się bardzi dobrze na rzeczy gdyby nie on to ja niewiem co by było i nie musi mieć do tego papierów bo jest o wiele lepszy od lekarzy nigdy do nich nie pujde a pan józek to już czuje pod palcem co nie gra on juz ma to w genach ma ten pan też córke i mam nadzieje że też będzie umiała nastawiać bo jak nie to ja niewiem co ja zrobie
pozdrawiam pana jozefa i jego calą rodzine ;)
gość
12-11-2009, 07:15:06

Ja też chwaliłem Pana Józka ale po następnym razie stan pogorszył się. Co się okazało?, że nie zna ten pan podstaw anatomii człowieka. Bule miałem tak przeszywające, że myślałem, że następnego dnia nie doczekam. Zanim trafiłem do pana Józka, nachodziłem się po lekarzach, ale oczywiście, oni nie nastawiają tylko kroją i tabletkami przeciwbólowymi faszerują. To jest już w ogóle porażka. Gdzieś na jakimś forum medycznym wyszukałem bio-laser we Wrocławiu. Tam się udałem dosłownie z sercem na ramieniu. Nie było czego się bać. Nastawianie odbywa się płynnymi nie gwałtownymi ruchami. Co chwilę słyszałem pytania czy nie boli, usłyszałem czego nie powinienem pić, a co powinienem jeść przez najbliższe dni aby wspomóc kręgosłup. Wydaje mi się, że zostałem potraktowany bardzo indywidualnie, a nie rutynowo w stylu "następny poproszę". W gabinecie spędziłem ponad godzinę i obiektem zainteresowania byłem tylko ja + kilka chwil luźnej rozmowy. Fakt, że 100% bul od razu nie przeszedł, ale dzień po dniu było coraz lepiej. Kiedy pojechałem na następną wizytę do Wrocławia, Kręgi były już prawidłowo ułożone, ale jeszcze krążki międzykręgowe wymagały niewielkiej korekty. Po nastawieniu miałem naświetlenie laserem i praktycznie wyszedłem stamtąd już nie cierpiąc. Nie żałuję swojej drogi, czasu, czy wydanych pieniędzy na bio-laser. Warto było i powtórzył bym to następny raz jak by zaszła taka konieczność (odpukać w niemalowane). Wszystkim w rodzinie i znajomym którzy widzieli mnie wcześniej jak chodziłem polecam tamten gabinet.
Nie wiem od czego to zależy, że jedni do pacjentów podchodzą bardzo rzeczowo i czuje się rutynę, a drudzy potrafią skoncentrować się tylko na danej osobie i poświęcić jej tyle czasu ile potrzeba by było dobrze albo chociaż lepiej. Ja tam swoje wiem. Doświadczyłem w sumie trzech kręgarzy, ale trafiłem w końcu na tego mojego. Pan Józef, nie będę go ani krytykować, ani go chwalił, bo po prostu mi nie pomógł, ale zmobilizował mnie do dalszego szukania pomocy gdzie indziej. U niego również byłem z polecenia od znajomych, ale w moim przypadku to była pomyłka.

Wyczytałem na jakimś forum, że bio-laser dysponuje takimi samymi sprzętami co creator we Wrocławiu. Nie widziałem tego tam. W Creatorze byłem właśnie akurat na laserach i ich urządzenia są big. To są skanery i albo miałem za mało zabiegów bo tylko 10 albo aż 10 ale nie pomogły mi. Rehabilitanci najzwyczajniej śmierdzą papierosami, a ja jako niepalący czułem ich na kilometr. Tam odwala się swoje i wypad. Nikt mnie tam nie kontrolował, czy już jest jakaś poprawa czy nie. Jesteś tam sam jak w Anglii bez znajomości języka. Dogadasz się na migi, ale nic się nie dowiesz.

Pozdrawiam Darek
gość
13-11-2009, 21:18:40

Byłam dzisiaj u pana Jzefa. Nie żałuję.
Półtora roku temu przeskoczyło mi coś w kręgosłupie... to coś zajęło obręcz biodrową, po masażach doszły bóle opasujące klatkę piersiową i szyjny z drętwieniem. Koszmar? koszmarem była walka- lekarze, zabiegi, szpital, blokady... masaże:( po wyjściu ze szpitala organizm oczyścił siz leków i znowu po schodach schodziłam tyłem. Przodem nie było szans. Ból zaczynał się na szyjnym a kończył na pięcie.

Od Pana Józefa dowiedziałam się dzisiaj że podczas masażu został poprzestawiany kręgosłup, 4 przepukliny, wypukliny.. moja zniesiona lordoza na szyjnym poprzestawiana tak że palców nie czułam. Ustawił i wróciłam do domu o własnyh siłach, idę spać... od 1,5 roku nie leżałam na brzuchu, na plecach szansy nie było, spałam w przysiadzie, z przodozgięciem miednicy, zabiegi brałam na siedząco. Lekarze patrzyli na mnie jak na dziwolaga, jedynie chodzenie redukowało bół:(
Wdzięczna byłam losowi jesli udało mi się przespać 6 godzin, wycieńczona prosiłam o sposób na sen w czasie chodzenia. 3 razy trafiło się że wstałam bez bólu rano i zastanawiałam się czy mi tak zostanie- to chore zdziwienie że nie boli. Ostatnie tygopdnie moje wstawanie zaczynałam po 3 nad ranem i czasem nie wyszłam z domu przed 7.15:( po 13 zastanawiałam się jak wrócę do domu...
Nie żałuję, idę spać nie czując rozpierającego bólu, jeszcze boję się oddychać - czas i strach że coś mi znowu łupnie...
najlepsze- pracuję w służbie zdrowia:( bez zdrowia w gąszczu farmakologii , bez diagnostyki, bez diagnozy.
Nieumiejętny masaż spaprał mi 1,5 roku zycia:(
Teraz mam zamiar cieszyć się ruchem a spać na leżąco... to rozkosz:)))
Polecam Pana Józefa już nie mam 180 lat:)))
gość
14-11-2009, 07:42:32

jak macie pisać głupoty to nie piszcie tu
odnosi sie to do niektórych

PS: zastanówcie się co piszecie ;/;/;/
gość
14-11-2009, 21:52:17

jeśli sie wam coś nie podoba i macie komentować to wogóle się nie nastawiajcie i jedzcie do szpitala nikt wam nie broni

takie głupoty tu piszecie że aż mi was szkoda jeśli wam ten pan nie pogógł to macie pecha po prostu stwierdzil fakt że świnie i tyle
gość
16-11-2009, 18:06:44

j wy jeździcie po nim to ja będe jeździć po was proste heh
gość
23-11-2009, 16:00:00

Panie z Olesnicy u kogo pan był ? U jakiego specjalisty? Bardzo prosze o podanie do niego namiarów. Pozdrawiam.
gość
24-11-2009, 20:13:18

Byłem u niego ostatnio. Nie mam wątpliwości, że jest wybitnym specjalistą. Mam natomiast wątpliwości czy ten Pan nie naoglądał się za bardzo Dr Hausa i woda sodowa uderzyła mu do głowy. Po zbadaniu zapytał czy przypadkiem ktoś kiedyś nie nastawiał tych kręgów, gdy dowiedział się że, owszem robił to lekarz medycyny wiele lat wcześniej, na te słowa Pan Józef napuszył się jak Napoleon i nie przebierając w słowach skrytykował wszystko co wiąże się z służbą zdrowia. Jakoby tylko on był jeden miłościwie panujący i nieomylny ,a wy błagajcie na kolanach o ratunek bo jak nie to tylko na stół operacyjny. Po postawieniu diagnozy wypisał schorzenia i odesłał na tomograf komputerowy ,aby niedowiarkowie jeśliby tacy byli przekonali się co potrafi. Mimo, że nie miałem wątpliwości co do jego ekspertyzy odmówił pomocy w związku z wcześniejszą interwencją Lekarza Medycyny. Osobiście uważam , że w/w Pana ojciec nauczył jak leczyć ludzi , ale zapomniał nauczyć go dobrych manier i współczucia dla cierpienia innych ludzi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: