Reklama:

kręgarz z krępy (451)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-09-2009, 05:26:00

Niestety nie korzystam z gg, ale postaram sie przez kogos podac Ci moj @. Jestes z Glogowa? pozdrawiam i glowa do góry... Tez walcze z bolem kręgoslupa.
gość
09-09-2009, 05:26:00

Niestety nie korzystam z gg, ale postaram sie przez kogos podac Ci moj @. Jestes z Glogowa? pozdrawiam i glowa do góry... Tez walcze z bolem kręgoslupa.
gość
09-09-2009, 18:59:00

siemka wszystkim
szczeże mowiąc gdyby nie Pan Józef to ja bym do tej pory z gipsu nie wyszła
on mi zycie uratował
a jak komuś zaszkodził choć w to nie wieże to niech nie korzysta z jego pomocy
prosze jechać do szpitala
gość
10-09-2009, 09:48:00

jak komuś sie coś nie podoba to sobie jeźdzcie do szpitala jezu czy musicie na krępe ktoś was zmusza;/!!!!??
nie więc nara wszystkim tym oczywiście żalosnym ludzią;/
gość
14-09-2009, 16:56:00

moge prosic o namiary, kontakt tel. do Pana Józefa z Krępy
gość
24-09-2009, 19:42:37

Witam.
Jestem dyplomowaną pielęgniarką, u Pana Józefa nastawiałam już dwie zlamane kości z przemieszczeniami,a potem dopiero zdjęcie i gips, z powodzenie. Polecam Pana Józefa bardziej niż chirurgów.
gość
26-09-2009, 12:11:30

Znacznie polecam Pana Józefa
jest bardzo dobry
lepszy od lekarza
gość
08-10-2009, 11:27:34

Miałem częste bóle pleców, bóle głowy. Ostatnio wracając ze sklepu mleko mi prawie spadło, więc szybko się spiąłem, żeby je złapać. Coś strzeliło mi w plecach (po raz kolejny) zanim doszedłem do domu, a sklep mam pod blokiem, to po schodach się.... czołgałem. Byłem wcześniej u lekarzy, chirurgów, neurologów i innych "wspaniałych", lecz oni mi wmawiali, że to jakieś napięcia mięśni lędźwiowych... no ale rzeczywiście po jakimś dniu czy 2 przechodziło. Ale nie tym razem ;/ więc postanowiłem sprawdzić "moc" Pana Józefa, a polecił mi go mój wujek któremu już dawno pomógł. Na wejściu zostałem zwyzywany, ale słusznie, bo nie zadzwoniłem wcześniej, że przyjadę... a mogło przecież Pana Józefa nie być :( ale ja wtedy nie myślałem o tym ;/ po chwili napiętej rozmowy o telefonach usiadłem na "słynnym krześle" i Pan Józef wystawił diagnozę. A brzmiała ona tak: "o ja pier***le" :) od razu przeszył mnie jakiś taki dreszczyk... 3 dyski i wypuklina w okolicy lędźwiowej... Pan Józef powiedział, że gdy dyski wrócą na swoje miejsca to wypuklina się zmniejszy i nie będzie postępować... zgodziłem się :D postrzelałem jak karabin i po chwili wstałem i mogłem normalnie iść :D teraz biorę Nimesil i narazie bólu jako takiego nie czuje... wiadomo tydzień czy 2 będzie boleć, bo Pan Józef naruszył strukturę kości, więc się stan zapalny zrobił. Teraz jak przejdzie mam chodzić na basen i wzmocnić swoje mięśnie pleców.

Podsumowując:
- na "wspaniałych" lekarzy wydałem około 500zl, a nic mi nie pomogli ;/
- Panu Józkowi zostawiłem 40zl, a jestem jak nowo narodzony :)

Dziękuję... to tyle :D

PS. do tych co tu oczerniają "naszego" Pana Józka:
- jeśli mówi, że został już tylko stół operacyjny, to ma rację... po prostu było już za późno, gdy trafił ten ktoś do niego ;/ przykre, ale prawdziwe :(
gość
14-10-2009, 18:28:54

często chodze się nastawiać :)
i dzięki niemu zyje ;)
pozdrawiam Pana Józefa z Krepy
gość
23-10-2009, 05:54:16

Mam pytanie: czy moze komus przeszly bole kregosłupa (zwlaszcza dolnego) dopiero po kilkakrotnym nastawieniu?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Późno rozpoznany kręgozmyk teraz tylko operacja
Cześć wszystkim.
Piszę tu, bo może ktoś był w podobnej sytuacji albo potrafi podpowiedzieć, co dalej. Rok temu zacząłem mieć poważne problemy z kręgosłupem – ból, drętwienie, osłabienie nóg. Poszedłem do jednego ze znanych profesorów w Warszawie, pełne zaufanie, bo nazwisko znane. Diagnoza? Żadnej konkretnej. Tylko środki przeciwbólowe, skierowania na rehabilitację, tabletki, zastrzyki. Leczenie objawowe bez zaglądania głębiej. Mija rok. Trafiam do innego specjalisty i co się okazuje? Kręgozmyk między L5 a S1, czyli coś, co powinno być zauważone na podstawowym rezonansie czy tomografii. Gdyby został rozpoznany wcześniej – miałbym szansę na leczenie zachowawcze: prądy, ostrzykiwania, konkretne zabiegi bez konieczności operacji. A dziś słyszę: jedyna opcja to operacja. Gdyby ktoś się wtedy postarał, miałbym wybór. Teraz już nie mam. Mam za to straszne newsy.
To nie jest „trudna sprawa” to po prostu przeoczenie, brak czujności, może rutyna i to mnie dziś kosztuje zdrowie i spokój. Mam pytanie: czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy można coś z tym zrobić prawnie? Czy od razu iść do sądu, czy najpierw skonsultować się z dobrym prawnikiem medycznym? Z góry dzięki :-[
Reklama: