Reklama:

kręgarz z krępy (451)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-12-2012, 12:18:10

a pozatym on je jest taki jak piszecie robicie mu wszyscy koło dupy i jednoczesnie sobie szkodzicie
gość
05-01-2013, 21:15:22

Rozumię że wszyscy co tu piszą dobre i złe opinie o panu Józefie są lub byli u niego , chciał bym tylko zaznaczyć że nikt w necie nie jest anonimowy i za obelgi , obrazę osobistą lub pomówienie każdy może odpowiadać przed wymiarem sprawiedliwości więc proszę przed napisaniem opini przemyśleć co napisać ,gdyż będę namawiał tego pana o zgłoszeniu do prokuratury o popełnieniu przestępstwa przez nie które wypowiedzi na tym forum.!!!
gość
07-01-2013, 11:23:54

Treść zablokowana przez moderatora

gość
14-01-2013, 09:17:49

Treść zablokowana przez moderatora

gość
26-02-2013, 15:11:29

stoję na stanowisku,że każdy kto zajmuje się osteaopatią, a głównie manualnym nastawianiem kręgosłupa,musi miec doświadczenie poparte praktyką.Zanim zacznie się korzystac z pomocy terapeuty,należy sprawdzic jego staż, ukończone kursy i osiagnięcia. Musże przyznac,że znam jednego z najwybitniejszych specjalistów medycyny naturalnej, znanego w kraju i zagranicą,jakim jest Jerzy Rak z Legnicy. Terapeuta zajmuje się tylko tymi, którym jest w stanie pomóc. Telefon 608 498 227.
gość
04-03-2013, 20:59:45

Byłem u Pana Józka. Miałem skręcony staw skokowy. Nastawił w kilka sekund, ból minął razem z opuchlizną.
Moja mama jeździła do Niego z plecami i pomógł jej.
Śmiało mogę go polecić.
gość
20-03-2013, 11:47:47

Dzisiaj byłem u Pana Józka.Z rodzicami pojechaliśmy wszyscy.Trochę gadania na początek jak piszecie, pózniej chwila moment głową w lewo prawo i przy kregoslupie tez w lewo i prawo i koniec zabiegu.Całość trwa 2 minuty.Kości strzelają.Mi tam trochę teraz boli.Diagnozy oczywiscie kosmos wylane dyski i przepukliny itp.Wszyscy mieliśmy te same ćwiczenie 4 ruchowe.Kostki strzeliły i może będzie dobrze.Pozdro
gość
27-03-2013, 08:09:24

To mój post jeden wyżej.
Polecam pana Józka czuje się znacznie lepiej a przez 5 miesięcy cierpiałem
Wypadł mi dysk.Dostałem ketonal ***, poltran, blokade i trochę pomogło ale czułem że w każdej chwili może mnie to znowu złapać.
Po wizycie u kręgarza czuję że dysk jest na swoim miejscu
To teraz az chce się żyć
Józek ma 49lat i nie jest cudotwórcą ale umie te cholerne dyski nastawić i za to mu bardzo dziękuję.
gość
22-04-2013, 11:39:10

Byłem u niego ze skręconym stawem skokowym, nastawienie chwila moment,i dość wyraźna poprawa od razu. Z kręgosłupem nie wiem jak jest, ale jeśli chodzi o skręconą kostkę to jak najbardziej polecam.
gość
05-06-2013, 14:17:07

Byłam u Pana Józka przedwczoraj;diagnoza:4 wypadnięte dyski i 2 wypukliny(często czytam tu :przepukliny" ale to chyba autorzy postów mylą te pojęcia...);po nastawieniu jest chyba lepiej,aczkolwiek dolegliwości(drętwienie prawej ręki podczas snu i rano)nie ustąpiły całkowicie;jeśli nadal będzie tak jak przez te minione 2 dni to i tak BARDZO się będę cieszyć z tej poprawy-bo nie spałam po pól nocy przez tę rękę, a teraz tylko wybudzam się na krótko i po wykonaniu kilku ruchów drętwienie wycofuje się .Myślę,że warto było pojechać nawet po to, aby zmniejszyć dolegliwości:)choć gdyby całkiem ustąpiły to byłabym jeszcze szczęśliwsza:D

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: