Reklama:

kręgarz z krępy (451)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-02-2014, 16:46:57

hej
mam ogromną proźbę do tych co korzystali z usług kręgarza. błagam wypełnijcie mi ankiete. służy mi do obrony mgr
https://docs.google.com/forms/d/1PgfEV1qYAeBX3VRboCpUTw0Bb2vvq8mVjz2NhmA60ak/edit
gość
07-02-2014, 18:45:07

hej magister za dyche PROSBA !!! zapamietaj do konca zycia Prosba !!!
gość
24-06-2014, 12:53:28

Nie narzekam mi za każdym razem Pan Józek wstawia mi dyski i czuję się świetnie Władek z Głogowa
Gość 2010-12-22 14:30:47
witam
widzę,że forum jak każde...wyzwiska,wulgaryzmy i zarzuty...
nie jestem spowinowacony z Panem Józefem co piszecie
o każdym który wypowiada się o nim pozytywnie lub broni jego osoby.
Podam wam moje trzy przykłady które mnie dotknęły:
2007-zerwałem przyczep ścięgna Achillesa o czym wcześniej nie wiedziałem.Wizyta u dr.chirurga Łępickiego w Polkowicach...zdjęcie RTG i diagnoza..."skręcony staw skokowy" trzy tygodnie gipsu i po nim bez zmian.Następnie USG i prawidłowa diagnoza.Na zabieg który powinienem być skierowany natychmiast jest za póżno pod grożbą "wysypania się Achillesa".Kulałem rok czasu,ale jest już dobrze.
2008-to rok bez urazu,ale miałem dość wiecznego latania do lekarzy z dyskopatią którą rzekomo miałem.
Zjadłem chyba wiadro tebletek by móc sobie bezboleśnie wiązać sznurowadła.
Zabrałem się ze znajomymi do P.Józefa.
Usiadłem na krzesełko.Przejechał dłonią po garbie,wykręcił łeb,dwa razy i coś tam chrupło.
Już dwa lata spokój i nie wiem co to problem z kręgosłupem.
2010 czerwiec-skręcam staw kolanowy na boisku, a nazajutrz kumpel wykłada się na crossie i ma podobny problem z kolanem.
Ja cisnę do dr.ortopedy ponoć bardzo dobrego...Pana Kozaka ex lekarza piłkarzy Górnika Polkowice,a kolega do P.Józka.
Więc klasycznie u mnie USG i diagnoza..."nic nie widać". Na koniec "leczenia" kieruje mnie na artroskopię kolana.
W tym samym momencie wiedziałem,że musi się zagoić samo.Jest dziś lepiej,ale muszę bacznie patrzyć gdzie stawiam stopę.
Kolega usiadł na krzesło.Chrupło dwa razy i za dwa tygodnie grał na tym boisku na którym nie wiem czy sie pojawię w przyszłym roku.
Być może i P.Józek komuś zaszkodził i rozumiem ich wściekłość.Są to przypadki które zdarzają się nawet dr.doc.reh.
Nie wiem skąd w was przeciwnicy P.Józka jest tyle jadu?
On wam nie zabiera chleba,a dla większości nie jest waszą konkurencją.
Robi to z chęci pomocy.
Pozdrawiam Romek z Polkowic
P.S. Za błędy nie przepraszam bo i wy tego nie czynicie
gość
24-06-2014, 19:22:19

BYŁEM U TEGO NIBY ZNACHORA 3 LATA TEMU... PO WIZYCIE CZUŁEM SIĘ STO RAZY GORZEJ !!! JAK MNIE NASTAWIAŁ TO GRUCHNĘŁO TAK ŻE LUDZIE NA KORYTARZU SŁYSZELI... TOTALNY AMATOR I ŚCIEMNIACZ... TACY LUDZIE POWINNI BYĆ KONTROLOWANI.... LUDZIE Z DALEKA OD PANA Z KRĘPY !!!
gość
25-06-2014, 13:49:11

o rany mgr... ja daje zlamany grosz , dyche mozna spozytkowac na cos bardziej wartosciowego... niby prosisz ale z bledem I rymem do ... grozba.
A ilu was jest, nno takich mgr?
gość
26-06-2014, 20:43:51

Ile kosztuje wizyta?
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
26-06-2014, 20:45:30

A NFZ jest?
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
01-07-2014, 19:00:37

Kręgosłup bolał mnie od roku , byłam u Pana z Krępy - nastraszył, nawyzywał lekarzy , stwierdził 4 wysunięte kręgi i 2 wypukliny - nastresowałam się , napłakałam - poszłam prywatnie na rezonans - ponad tys zł - stres niesamowity - wyszła niewielka przepuklina prawostronna , zalecone ćwiczenia. Taki fachowiec ? Od siedmiu boleści chyba !
gość
08-07-2014, 19:50:47

skoro tak na niego narzekacie to poco jeździcie ? bez sensu ... nie jednemu juz pomógł a każdy robi mu koło dupy brak mi słów na was
gość
13-07-2014, 20:49:01

OSTATNI RAZ BYŁEM U PANA JÓZKA 12.06.14 WSTAWIŁ MI 2 DYSKI MIAŁEM ODPOCZĄĆ 7 DNI NIC NIE DŹWIGAĆ NIESTETY MUSIAŁEM PODNIEŚĆ MOJĄ MAMĘ Z ŁÓZKA NO I CHYBA ZNOWU MI WYSKOCZYŁY WIĘC POJADĘ DO PANA JÓZKA OKOŁO 18.07 ZAWSZE MI POMAGA POZDRAWIAM WŁADEK Z GŁOGOWA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Mielopatia - wymiar rdzenia 4mm
Cześć, mam zdiagnozowaną dyskopatia na poziomie C5 C6 i C6 C7. Dodatkowo też rozwinęła się już mielopatia / ucisk na rdzen bo wymiar strzałkowy wynosi tylko 4mm. Neurochirurg na razie nie widzi konieczności operacji bo nie mam ciężkich objawów. Aktualnie to lekko obnizona sila miesniowa w rekach, sporadyczne uciski w okolicach karku. Mam tez mrowienie lewej polowy twarzy ale powiedzieli ze to z innego powodu (mam tez zmiany w mozgu). Badania neurologiczne w normie. 2 fizjoterapeutów odmówiło rehabilitacji bo nic się już nie da zrobić a nie chcą zaszkodzić. Nie wiem co robić. Z jednej strony po co się operować jeśli objawy nie są mocno dokuczliwe, z drugiej strony nie chce żeby było za późno... Doradźcie proszę
gość
Pieczenie skóry na pośladkach
Wys�any: Dzisiaj 12:07 Witam. Chciałabym opisać dolegliwość z którą borykam się od ponad 10 lat. Otóż podczas siedzenia zaczynają mnie boleć pośladki w okolicy guzów kulszowych. Ból jest tak nieznośny, że po kilku minutach muszę wstać z fotela czy też kanapy. Szukałam pomocy u specjalistów ze wszystkich dziedzin, niestety nikt nie potrafi zdiagnozować tej przypadłości. Neurolog przepisał mi Egzystę , którą systematycznie zażywam oraz Neurovit. Po kilku latach do tego bólu dołączyło pieczenie skóry w tych samych miejscach. Od ponad pół roku właściwie chodzę albo leżę na brzuchu. W tej chwili jestem pod opieką specjalisty w klinice leczenia bólu. Lekarz próbuje znaleźć przyczynę, prawdopodobnie jest to uszkodzenie któregoś nerwu w okolicy kręgosłupa lędźwiowego. Ale jak do tej pory bez efektów. Może ktoś z Państwa spotkał się z podobnym przypadkiem i mi pomoże. Pozdrawiam
Reklama: