Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-09-2012, 13:25:14

A ja powiem wam szczerze, że pojechałem do niego z kontuzją kolana... które przez wygłupy odgięło się na moment w drugą stronę, następnego dnia rano nie mogłem prawidłowo zginać i prostować nogi więc pojechałem do pana Józka - stwierdził, że to skręcona łękotka, pokręcił nogą i kazał leżeć kilka dni - Noga juz się zginała jak trzeba, ale jeszcze mnie bolała przez około miesiąc więc pojechałem z rodzicami do lekarza na usg... i lekarz nie znalazł nic, nawet śladu po urazie... nie dałem za to panu Józkowi żadnych pieniędzy - nie chciał przyjąć ode mnie 20 zł...
Obecnie od kilu lat trenuję sztuki walki, nie skarżę się na kolano
Więc proszę nie mówcie mi, że robi to dla kasy
Pozdrawiam
Sebastian z Przemkowa
gość
13-09-2012, 08:08:05

Gość 2009-12-29 00:48:35 Centrum rehabilitacji Wsztko masują polecam
Skuteczne leczenie w bólach:
- stawów,
- mięśni,
- pleców,
a także rehabilitacja sportowa oraz w wadach postawy u dzieci i młodzieży.
Wykorzystujemy najnowsze i sprawdzone metody:
- terapia manualna
- taping medyczny i sportowy
- diagnostyka i rehabilitacja w wadach postawy wg. koncepcji prof. Nowotnego.
Konsultacje dla osób chcących rozpocząć bezpieczny i profesjonalny trening kolarski lub biegowy. Adres Jelenia Góra , Wróblewskiego 32
Telefon 601877141,605692134
gość
14-09-2012, 10:32:10

Gość 2009-12-29 00:48:35 Centrum rehabilitacji Wsztko masują polecam
Skuteczne leczenie w bólach:
- stawów,
- mięśni,
- pleców,
a także rehabilitacja sportowa oraz w wadach postawy u dzieci i młodzieży.
Wykorzystujemy najnowsze i sprawdzone metody:
- terapia manualna
- taping medyczny i sportowy
- diagnostyka i rehabilitacja w wadach postawy wg. koncepcji prof. Nowotnego.
Konsultacje dla osób chcących rozpocząć bezpieczny i profesjonalny trening kolarski lub biegowy. Adres Jelenia Góra , Wróblewskiego 32
Telefon 601877141,605692134
gość
21-09-2012, 10:00:17

Józek z Krępej to super facet. Ojciec mój całe życie na budowie pracuje w końcu tak go bolały całe plecy, że nie mógł pracować i aż ciężko mu się z fotela wstawało. Po drodze lekarze, diagnozy, masaże i zero efektu. Jak w końcu jechaliśmy do Krępej to musiałem mu pomagać wsiąść i wysiąść do auta. Wizyta trwała 6 minut dokładnie z zegarkiem w ręku po czym sam wsiadł do samochodu a po tygodniu od nastawiania już pojechał do Niemiec do pracy. Zdrowie ojcu Józek przywrócił w 6 minut. Dla mnie samego to był szok bo nie wieżyłem absolutnie w takie żeczy jak znachor, akupunktura, czy jakies facet z wioski co jest rolnikiem na co dzień, często klnie, szkoły nie ma a kręgosłupy nastawia. Teraz jak zobaczyłem na własne oczy efekt to naprawdę polecam każdemu co ma problem.
gość
29-09-2012, 21:56:23

Witam,
chciałam się dowiedzieć czy to prawda, że wydarzyła się tak straszna tragedia o której doszły mnie słuchy??
Czy Pan Józef nie żyje?? Po tym jak źle nastawił kręgosłup jakiemuś dziecku??
gość
01-10-2012, 10:46:59

Nieprawda. Ludzie są okropni rozpowiadając takie plotki. Właśnie dzwoniłam, nie ma go (chyba jakiś urlop). Mam dzwonić we środę lub czwartek (3-4.10.2012), żeby się umówić na wizytę.
gość
26-10-2012, 18:36:06

dobra to teraz ja coś wam napisze mi pan Józek pomógł w 30 było po bólu a nastawiałem się u wielu specjalisów którzy mówili że to będzie długie leczenie po nastawieniu najlepiej leżeć i nic nie dzwigac pozwolic sie zregenerowac kregoslupowi i wiele moich zadowolonych słyszało o wyczynach tego pana to ze komus nie raz cos nie wyjdzie nie znaczy ze nie umie tego robic jeszcze w ogule sie nie chwali i nic za to nie chce to inni lekarze mu zazdroszcza i nasylaja na niego kontole itd... moze i wszystkiego nie wie ale to co wie widocznie wystarczy mu by bezproblemów pomagac ludzia którzy tego porzebuja ja naprawde go polecam od 16 kiedy zaczeglo mnie bolec w plecach bo kiedys cos zrobilem i zaden kreglarz niemogl tego zrobic pan jozek nastawil to w 30 s teraz mam 22 lata i ciesze sie ze mi pomógł polecam wszytkim :)|
gość
12-11-2012, 11:07:09

Jesli piszecie,że nie wiecie nikomu zaszkodził skąd ma wyrok i dwie sprawy w toku,a jego najnowasza ofiara to dziewczyna z głogowa,która nie bedzie juz chodzić zdaniem lekarzy.sam tekst wypadniete dyski jest tak głupi,że głowa boli,z kręgosłupa nie może nic wypaść,jesli boli to albo jest blokada kręgu,ale wysuniete jądro miażdżyste.Józek nie ma pojęcia o budowie kręgosłupa i o technikach terapii manualnej.Robi cos co robiło sie 100lat temu i do tego źle,siłowo.teraz robie się bardzo delikatnie przy minimalnym ryzyku,nie naciagając więzadeł.Jęsli ktoś ma inne zdanie to jego sprawa,ale wiem co mówię,bo sie tym zajmuję i mam wielu pacjentów,po "zabiegach"Józka.Kazdy niech pomysli i zrobi jak uwarza,ale kręgosłup jest ochrona dla centralengo układu nerwowego,który łatwo uszkodzić a naprawić często sie nie da.....
gość
12-11-2012, 13:14:40

to jest konkurencja i kazdy obrabia du.. jak tylko moze a jeśli ktoś ma problem i zal to niech nie jezdzi i takich *** nie bedzie wypisywał a ciekawe wogóle kto taki cwany założył tą strone to było jest i bedzie że on jest najlepszy
gość
13-11-2012, 17:55:26

pewnie,że ma sparawe w sądzie i to z moją sąsiadką...nawet ostratnio się wieszał bo wie,że to będzie następny wyrok i trafi za kraty...jak jechać to do specjalisty,teraz są wykształceni w tym kierunku ludzie a nie szarpiący na siłe...teraz pewnie ktoś z rodziny józka wsatwi wpisma wyrok,ma sprawy i tyle.ja nie jestem z konkurencji,hahaha

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: