Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-10-2011, 11:44:52

Witajcie. Większość rozpisuje się jaki to Pan Józek z Krępej jest zły, otóż może i jest, to co robi jest to metoda bardzo inwazyjnie działająca na kręgosłup, ale wydaje mi sie że lepsza od niejednego chirurga czy oropedy, który potrafi wysłać tylko na rehabilitacje, bo sam nie wie co z tym fantem zrobić. Ludzie cudu się spodziewają ale sam Pan Józek po wizycie nakazuje brać środki na zapalenie stawów (nimesil) i oczywiście zakaz dźwigania i obciążania kręgosłupa przez przynajmniej tydzień. We Wrocławiu również jest kręgarz, i to z tytułem po szkole, tylko różni sie od Pana Józka tym, że na wstępie kasuje 80 zł i każe podpisać lojalke, że w razie "W" nie ponosi odpowiedzialności za rezultaty. Osobiście korzystam z pomocy Pana Józka i to moja sprawa czy mi pomaga czy nie, przynajmniej nie kadze mu jak co niektórzy. To jest twój wybór czy sie do niego udasz i czy ci pomoże. Więcej takich ludzi jak Pan Józek gość wie o kościach i stawach więcej niż nie jeden "kupiony" medyk.
gość
14-11-2011, 14:02:59

To ty jesteś brudnym chłopkiem a nie on odwalcie sie od niego a pozatym niewiem co za debil tą stronę założył
jak się nie podoba to prosze do szpitala nikt wam nie zakazuje
jak macie jeżdzić i pisać głupoty to wogóle tam nie jedzcie

i napewno jest lepszy od najlepszego ortopedy sama się nastawiam więc wiem
pozdrawiam
gość
17-11-2011, 17:03:09

Gość 2010-08-05 20:56:04 ja mieszkam na Krępie znam dobrze pana Jozefa ..
i on jest bardzo uczciwym człowiekiem tym ktorym cos zaszkodził to maja pecha on nie jest Bogiem .!! zawsze i wszedzie jest jakies ryzyko nie ma nigdy gwarancji ze nic sie nie stanie ..
:)
gość
22-11-2011, 21:42:42

jestem przerażona tym co tu czytam,nikt nikogo nie zmuszał żeby kożystać z pomocy p.Józka sami tam jedziemy a dlaczego, każdy kto tam się wybrał to wie sam ,po prostu nasza czysta medycyna nie jest w stanie pomóc mamy już wielkie ubytki w zdrowiu sami nie wiemy jak wielkie i na co liczymy na cud,cudów nie ma i nie jest wina żadnego p.Józka,naprawdę pomoże o ile da się,nie robi z tego żadnych afer,nie zgrywa się jest poprostu prostym człowiekiem,a co najlepsze chce pomóc i to bez interesownie dobrze o tym wiecie,ale najlepiej oczernić kogoś bo my jesteśmy święte krowy niewinne.a jak dbasz o swoje zdrowie siedząc i pisząc bzdury na kogoś,ćwicz wyjdż na długi spacer zostaw auto w garażu,poruszaj się bez środków lokomocji na krótkich odcinkach,uważaj jak podnosisz cięzary regularnie ćwicz mięśnia kręgosłupa i nie przypisój czegoś komuś , co chciał ci pomóc,zastanów się najpierw jaki sam jesteś,mieszkam w gaworzycach korzystaliśmy z pomocy p.Józka z poztywnym rezultatem,znajomi z resztą również i jesteśmy zadowoleni z udzielonej pomocy,Ostano słyszałam że przez ludzi oczywiście wiadomo jakich nie będzie już udzielał pomocy to jest straszne,wasze bzdury zmusiły Go do tego,Chciałbym wiedzieć czy nie macie pretęsji też do nich,ich pomoc czasem ma też wiele do życzenia,ale chylę głowe w ich kirunku,ich praca również jest trudna pomogą ile da się sammmmmm wiesz
gość
22-11-2011, 22:10:13

czemu nie chce mi sie wierzyć w to aby Józek się wychwalał itp,nie raz z dzickiem byłam u niego szukałam pomocy,jakieś zwichnięcie , jakieś wybicie paluszka pomógł,nie przechwalał się .serdecznie pozdrawiam normalnego Józka
gość
01-12-2011, 07:48:59

Witam. Pan Józef jest świetnym człowiekiemcałą rodzina moja i znajomi jeździli i jeżdżą do Pana Józefa i pomogly te wizyty. Czy to kręgi, czy nastawienie nogi... Jest świetny. A Ci którzy negatywnie sie wypowiadają na Pana temat to im sie w d***pie ***lilo ! Nikt was nie zmuszal zeby do niego jeździć ! Każdy ma swój rozum ! Pozdrawiam
gość
04-12-2011, 16:24:18

Witam ja po zabiegu w krepie odczuwam mrowienie w nosie a czasami pod lewym okiem.Mial z was ktos cos takiego? da sie to wyleczyc?
gość
02-02-2012, 11:29:51

moja mama pojechala do niego z haluksami, powiedzial ze to nie haluksy, nastawil kosci w stope, kazal mamie zmienic obuwie, bol minal i haluksy zniknely
gość
08-03-2012, 19:14:19

A ja trafiłam do Pana Bartka z dyskopatią w odcinku lędźwiowo-krzyżowym, po 6 wizytach u różnych ortopedów. Żaden mi nie pomógł. Nie wiedziałam co robić. Do Fimedica trafiłam przez Internet. Byłam tak zdesperowana z bólu. Ale traciłam już czucie w nogach i nie potrafiłam samodzielnie się poruszać. Nie byłam w stanie przyjmować lekarstw przeciwbólowych a zastrzyki z ketanolu już na mnie nie działały. Wszystkie pozytywne opinie jakie tutaj są, są prawdziwe. Ten człowiek jest niesamowity. Jestem wdzięczna za to co dla mnie zrobił. Dziś znowu jestem w stanie samodzielnie chodzić, siadać i wstawać. Przywrócił mi nadzieję na wyzdrowienie. On i Pan Radek (również z Fimedica) są niezwykle życzliwi i rozumieją ból pacjenta. Dlatego będę ich polecać gdzie to tylko możliwe.
gość
12-04-2012, 12:43:19

Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z roboty jaką wykonuje Pan Józef .Niektórym się wydaje, że jedno nastawienie i po sprawie.NIestety ale tak nie jest. Idż człowieku do lekarza niech ci dadzą tak jak mi blokadę jedną ,drugą a póżńiej rozłożą ręce i powiedzą operacja !! I to już, bo niedowład lewej ręki z olbrzymim bólem. Pojechałąm do Pana Józefa dzisiaj funkcjonuję, chodzę , pracuję i obeszo się bez operacji i blokady .Po przeczytaniu niektórych komentarzy mam wrażenie ,że ludzie myślą że leczenie czy nastawianie kręgosłupa to jak wyrwanie zębów. Rach ciach i po bólu. Nie moi drodzy , gdyby tak było to każdy pierwszy lekarz umiałby nastawić kręgi, ale nie tego ich nie uczą. Po co przecież koncerny farmaceutyczne muszą zarabiać na lekach przeciw- bólowych. U nas w kraju nie leczy się tylko zapobiega a i to nie zawsze. Dlatego trzymam kciuki za Pana J. i polecam każdemu.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: