Dziwni ludzie tu piszą - osobiście słyszałem, że pan Józek zaszkodził jednej osobie, ale też jakoś nie mocno - pomyślcie sobie ile razy lekarze mogli Wam zaszkodzić, a nawet o tym nie wiecie? Ile złych leków, diagnoz i antybiotyków dostaliście? Bo ja w cholerę, aż tyle, że przestałem w ogóle wierzyć lekarzom, bo nie dość, że w Polsce to nie wygląda na zawód, który ma pomagać ludziom w potrzebie, tylko wydoić z nich jak najwięcej pieniędzy. Dostałem setki różnych diagnoz na jedno schorzenie, które w końcu i tak się rozmijały z prawdą, a diagnozę często stawiałem sam poprzez opinie ludzi w necie z tymi samymi problemami i leczyłem je również samemu.
Z problemami ortopedycznymi sobie niestety sam nie poradzę, ale byłem u pana Józefa już dwa razy mimo młodego wieku, nawyklinał na mnie jak to ma w zwyczaju, ale powiedział krótko - skoro dysk raz wypadł, to będzie wypadał cały czas, dziwi mnie że ludzie zapominają o tym, jak piszą że po jakimś czasie ból powrócił. Powrócił i będzie powracał! Raz nastawiony na pogotowiu palec też kiedyś może się znowu wybić, prawda?
Mnie bóle przechodziły, nastawił mi rozwalonego palucha, co do którego lekarze zapisywali mi różne rehabilitacje, a ja po tygodniu czułem się wspaniale i nic mnie już nie bolało i tak zostało do tej pory.
Z kręgosłupem jeżdżę co jakiś czas i zgadnijcie co! Ból przestaje dokuczać na długi okres czasu, a wraca i wracał będzie, chyba że będziecie siedzieć na dupie w fotelu w domu.
Dajcie panu Józkowi spokój, bo to naprawdę złoty człowiek i stara się pomóc jak może - a sam nigdy nie twierdzi, że ma więcej wiedzy od lekarzy, czasami i postawi nietrafną diagnozę, ale czemu wieszacie na nim psy, a na ludziach co po 10 lat wam pomóc nie potrafią już nie? "Strzelać" kręgosłupem to on umie i krzywdy Wam nie zrobi, chyba że macie naprawdę potężnego pecha, po prostu każdemu się zdarza.
Moim ortopedom po wypadku zdarzyło się źle złożyć mi kość i przez to mam krótszą nogę... no ale złego słowa nie mogę o nich powiedzieć, bo błąd w sztuce lekarskiej po paru fakultetach.
errare human est.
A te wszystkie wpisy przeciwko mam wrażenie pisane przez jedną osobę, pewnie szefa jakiegoś gabinetu rehabilitacyjnego, bo pan Józef im klientów zabiera ;) Znam takie przypadki, że ludzie chodzili miesiąc czy dwa na rehabilitacje i nic nie pomagało i przerwali po wizycie u pana Józefa bo bóle przeszły jak ręką odjął :)