Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-04-2012, 23:21:03

Nie wiem jak On to robi ale jest skuteczny. Pojechałem do Niego ze straszliwym bólem kolana (wcześniej miałem podobne dolegliwości - naderwane wiązadła i tygodnie unieruchomionej nogi). Powiem tak: Wszedłem na jednej a wyszedłem na dwóch nogach, utykając co prawda ale przed nastawieniem nawet na jotę nie mogłem oprzeć się na chorej nodze. Minęło już od tego trochę czasu i jest Ok.
Pozdrawiam.
gość
19-05-2012, 19:57:32

Byłam wczoraj u Pana Józka(18.05). Dostałam namiary na niego. Kilka miesięcy bolały mnie nogi. i to bardzo. Przez ostatnie 3 dni bardzo bolał kręgosłup. Chodziłam po lekarzach. Muszę robić rezonans. Pan Józek mnie nastawił. Powiedział ze mam 3 kręgi walnięte i przepuklinę. Mam pic minesil. Minął dzień a ból taki sam, tak samo mocny. Jeszcze żadnego rezultatu. Chciałabym choć trochę w to wszystko wierzyć , ale zobaczymy. Jeśli za kilka dni się nie poprawi, to znaczy, że Pan Józek nie pomógł.A czuję, że sprawa, jest tak poważna, że chyba operacja mnie czeka. Mimo to nie oczerniam tego Pana, bo sama sie zdecydowałam na taka wizytę, Po mamy to do siębie, że jeśli szukamy pomocy z powodu cierpenia, to próbujemy wszystkiego. Jeśli będzie mi tylko gorzej, to jest to moja wina, bo świadomie taką drogę wybrałam.
gość
05-06-2012, 22:20:35

a wy nie macie co robic tylko na takich stronkach siedzicie ??
gość
30-06-2012, 20:10:20

Dziwni ludzie tu piszą - osobiście słyszałem, że pan Józek zaszkodził jednej osobie, ale też jakoś nie mocno - pomyślcie sobie ile razy lekarze mogli Wam zaszkodzić, a nawet o tym nie wiecie? Ile złych leków, diagnoz i antybiotyków dostaliście? Bo ja w cholerę, aż tyle, że przestałem w ogóle wierzyć lekarzom, bo nie dość, że w Polsce to nie wygląda na zawód, który ma pomagać ludziom w potrzebie, tylko wydoić z nich jak najwięcej pieniędzy. Dostałem setki różnych diagnoz na jedno schorzenie, które w końcu i tak się rozmijały z prawdą, a diagnozę często stawiałem sam poprzez opinie ludzi w necie z tymi samymi problemami i leczyłem je również samemu.
Z problemami ortopedycznymi sobie niestety sam nie poradzę, ale byłem u pana Józefa już dwa razy mimo młodego wieku, nawyklinał na mnie jak to ma w zwyczaju, ale powiedział krótko - skoro dysk raz wypadł, to będzie wypadał cały czas, dziwi mnie że ludzie zapominają o tym, jak piszą że po jakimś czasie ból powrócił. Powrócił i będzie powracał! Raz nastawiony na pogotowiu palec też kiedyś może się znowu wybić, prawda?
Mnie bóle przechodziły, nastawił mi rozwalonego palucha, co do którego lekarze zapisywali mi różne rehabilitacje, a ja po tygodniu czułem się wspaniale i nic mnie już nie bolało i tak zostało do tej pory.
Z kręgosłupem jeżdżę co jakiś czas i zgadnijcie co! Ból przestaje dokuczać na długi okres czasu, a wraca i wracał będzie, chyba że będziecie siedzieć na dupie w fotelu w domu.
Dajcie panu Józkowi spokój, bo to naprawdę złoty człowiek i stara się pomóc jak może - a sam nigdy nie twierdzi, że ma więcej wiedzy od lekarzy, czasami i postawi nietrafną diagnozę, ale czemu wieszacie na nim psy, a na ludziach co po 10 lat wam pomóc nie potrafią już nie? "Strzelać" kręgosłupem to on umie i krzywdy Wam nie zrobi, chyba że macie naprawdę potężnego pecha, po prostu każdemu się zdarza.
Moim ortopedom po wypadku zdarzyło się źle złożyć mi kość i przez to mam krótszą nogę... no ale złego słowa nie mogę o nich powiedzieć, bo błąd w sztuce lekarskiej po paru fakultetach.
errare human est.
A te wszystkie wpisy przeciwko mam wrażenie pisane przez jedną osobę, pewnie szefa jakiegoś gabinetu rehabilitacyjnego, bo pan Józef im klientów zabiera ;) Znam takie przypadki, że ludzie chodzili miesiąc czy dwa na rehabilitacje i nic nie pomagało i przerwali po wizycie u pana Józefa bo bóle przeszły jak ręką odjął :)
gość
18-08-2012, 08:39:16

czy to pawda ze pan jozef nie zyje jeździlem do niego z dolegliwosciami kręgoslupa byl poprostu superchcialem teraz tez sie wybrac ale od znajomego usłyszalem ze popelnil samobójstwo czy to prawda
gość
19-08-2012, 18:56:06

To nie prawda pan Józef żyje i ma się dobrze:)
gość
19-08-2012, 23:37:43

To po co pisac bzdury , niesprawdzone , w dodatku ploty , wstydz sie bo wiele poruty narobiles , zebys wiecej nigdy nie odzywal sie , jak tobie nie wstyd popychac ploty?
gość
22-08-2012, 19:51:26

Korzystam z pomocy Pana Józefa. Jest fantastyczny. Nie znam nikogo niezadowolonego. Moi znajomi sprawdzali Jego diagnozy i okazywały się w 100 % trafne. Ma ten DAR, że dotknie i wie co tam jest. I nic nie zrobi dopóki nie wyrazi się na to zgody. A lekarze??, niejednemu studia i praktyka nie pomoże. Brak daru leczenia i mogą polecić tylko gips albo operacje. Albo się uda albo nie.
Więc każdy ma prawo wyboru. Ja wybieram Józefa.
gość
25-08-2012, 08:52:17

Witam, czy na takie ogólne bóle pleców - uczucie napięcia mięśni karku, ramion, pleców Pan J. także potrafi pomoc? Maz ma takie dolegliwości ciągłego dyskomfortu. Nie wiem czy powinnam szukać jakiegoś masażysty czy mogę śmiało wysłać go to Pana J. ? Pozdrawiam
gość
30-08-2012, 22:02:15

ktoś pisze *** zeby mu zrobić koło dupy i tyle na ten temat

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: