Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-09-2011, 13:02:45

Gość 2009-11-07 10:28:46 to po *** do niego jedziesz jak ci nie odpowiada a pozatym józek pisze się przez "ó" kreskowane hehe to nie narzekaj na niego sam pewnie się nie znasz a liczysz na lekarzy a jak wylądujesz na wózku to już święty boże ci nie pomoże
pewnie ci ten pan prawde powiedzial a prawda w oczy kole
ten pan zna się bardzi dobrze na rzeczy gdyby nie on to ja niewiem co by było i nie musi mieć do tego papierów bo jest o wiele lepszy od lekarzy nigdy do nich nie pujde a pan józek to już czuje pod palcem co nie gra on juz ma to w genach ma ten pan też córke i mam nadzieje że też będzie umiała nastawiać bo jak nie to ja niewiem co ja zrobie
pozdrawiam pana jozefa i jego calą rodzine ;)
gość
06-09-2011, 23:27:13

Witam, mam codzienne, wręcz 24h bóle kręgosłupa, raz wieksze raz mniejsze, zależnie od tego co robię, lekarze nie wiedza co jest i nie wiedza jak to wyleczyc, jak to mi w prost powiedzieli ze nie wiedza, ale przepisza mi rehabilitacje..... I tak przez dwa lata się tułałam po lekarzach i rehabilitacjach az wkoncu uznałam ze szkoda mi na to czasu, jak w kółko ma być to samo. Uraz prawdopodobnie spowodowany skokiem do wody (który objawił sie po miejsiacu czasu), straciłam jaką kolwiek nadzieje ze kto kolwiek w jaki kolwiek sposób mi pomoze. Mój chłopak dostał numer od znajomego, ktorego zona i tesciowa były u pana Józka i które go chwaliły, więc po tygodniach rozmyslania, analizowania 'za' i 'przeciw' i czytaniu kilku wypowiedzi na tym forum, postnowilam ze pojade do niego, bałam sie ze moze mi zaszkodzic, ale powiedziałam sobie ze raz sie żyje i trzeba spróbowac.
Byłam u pana Józka na początku września br. postawił diagnozę przepuklina i 3dyski (z tego co czytałam to jak u wiekszosci taka diagnoza i to zaczyna mnie martwic) zgodziłam się, no przeciez nie przyjechałam na darmo, usiadłam na krześle, troche mną 'porzucał', byłam lekko w szoku jak szybko to zrobił, powiedzia,l zeby pić nimesil i pokazac mu sie na wiosne i ze 3 4dni poboli. Po kilkunastu minutach jak juz doszłam do siebie dziwnie się czułam, tak jakoś lekko, wiec widziałam światełko nadziej ze bedzie OK. do konca dnia pobolewalo na dugi dzien tez, na trzeci dzien poszlam do pracy i to był błąd (dźwiganie i schlanie się) bo bardzo bolało, zadzwoniłam do pana Józka zeby sie skonsultowac czy pracowac czy sobie odpóścic na kilka dni, wiec sobie odpuszcze na kilka dni, lecz w ciąz boli to jest taki ból jak dotychczas, no moze czasami mniejszy..... Odezwę się za jakiś czas i napisze co się dalej bedzie działo.
Jeśli pan Józek wielu osoba pomóg to wielkie Bóg zapłac mu za to
Ja czekam na polepszenie i calkowite zniknięcie bólu kręgosłupa (odcinek piersiowy i szyjny w szczególnosci)
Pozdrawiam i życze zdrowia Alina z Nowej Soli
gość
06-09-2011, 23:28:43

Gość 2011-09-07 01:27:13 Witam, mam codzienne, wręcz 24h bóle kręgosłupa, raz wieksze raz mniejsze, zależnie od tego co robię, lekarze nie wiedza co jest i nie wiedza jak to wyleczyc, jak to mi w prost powiedzieli ze nie wiedza, ale przepisza mi rehabilitacje..... I tak przez dwa lata się tułałam po lekarzach i rehabilitacjach az wkoncu uznałam ze szkoda mi na to czasu, jak w kółko ma być to samo. Uraz prawdopodobnie spowodowany skokiem do wody (który objawił sie po miejsiacu czasu), straciłam jaką kolwiek nadzieje ze kto kolwiek w jaki kolwiek sposób mi pomoze. Mój chłopak dostał numer od znajomego, ktorego zona i tesciowa były u pana Józka i które go chwaliły, więc po tygodniach rozmyslania, analizowania 'za' i 'przeciw' i czytaniu kilku wypowiedzi na tym forum, postnowilam ze pojade do niego, bałam sie ze moze mi zaszkodzic, ale powiedziałam sobie ze raz sie żyje i trzeba spróbowac.
Byłam u pana Józka na początku września br. postawił diagnozę przepuklina i 3dyski (z tego co czytałam to jak u wiekszosci taka diagnoza i to zaczyna mnie martwic) zgodziłam się, no przeciez nie przyjechałam na darmo, usiadłam na krześle, troche mną 'porzucał', byłam lekko w szoku jak szybko to zrobił, powiedzia,l zeby pić nimesil i pokazac mu sie na wiosne i ze 3 4dni poboli. Po kilkunastu minutach jak juz doszłam do siebie dziwnie się czułam, tak jakoś lekko, wiec widziałam światełko nadziej ze bedzie OK. do konca dnia pobolewalo na dugi dzien tez, na trzeci dzien poszlam do pracy i to był błąd (dźwiganie i schlanie się) bo bardzo bolało, zadzwoniłam do pana Józka zeby sie skonsultowac czy pracowac czy sobie odpóścic na kilka dni, wiec sobie odpuszcze na kilka dni, lecz w ciąz boli to jest taki ból jak dotychczas, no moze czasami mniejszy..... Odezwę się za jakiś czas i napisze co się dalej bedzie działo.
Jeśli pan Józek wielu osoba pomóg to wielkie Bóg zapłac mu za to
Ja czekam na polepszenie i calkowite zniknięcie bólu kręgosłupa (odcinek piersiowy i szyjny w szczególnosci)
Pozdrawiam i życze zdrowia Alina z Nowej Soli

chciałam jeszcze dodac ze moje bole trwają 6lat a ja mam 21lat
gość
11-09-2011, 20:45:03

Mój mąż pojechal do Pana z Krępy. stwierdził u niego dwie przepukliny i i pęknięte(!) dyski...mąż strasznie się wystraszył..Pan powiedział mu, że w jego stanie nie moze go nastawić...że ma jak najszybciej zglosić sie na operacje, że daje mu dwa lata i jesli nie przejdzie operacji to będzie jeżdzil na wózku inwalidzkim....mąż dwa dni pozniej zrobił rezonans, po tyg dostał wynik...żadna diagnoza się nie potwierdziła. Wiec cieszymy sie że nie podjął sie nastawiania kregów bo czuje ze skonczyloby sie to fatalnie...żadna diagnoza sie nie potwierdzila.
gość
13-09-2011, 11:11:57

witam mam pytanko czy ten P.Jozek mieszka kolo lubinia woj dolnoslaskie?prosze o odzew,slyszalam o takim jw józek koło Lubinia miejscowość Kępa.będe wdzięczna za odzew jak macie tel,jak sie do niego umowic
gość
15-09-2011, 09:15:45

Droga pani Alino z Nowej Soli!
Jeżeli chcesz być wyleczona całkowicie to proponuję Tobie i innym na forum którzy mają problemy z kręgosłupem i bólami stawów, barków i innych części ciała o skontaktowanie się ze mną drogą mailowa podaję mój adres mailowy:
barbara@foliadex.poznan.pl
Przestrzegam ludzi przed takimi osobami jak pan Józek czy inni "nastawiacze kręgów", to może się też skończyć różnie?????
Pozdrawiam Barbara z Poznania.
gość
16-09-2011, 11:26:54

Treść zablokowana przez moderatora

gość
26-09-2011, 12:39:56

Nie polecam Juzka z krepy rozpoznanie u 100% ludzi którzy byli u niego to "3" dyski wyskoczyły. Po podciągnięciu głową w lewo i prawo potem ucisk w krzyżu każdemu tak samo robi. Byłem u niego i powiedział że dyski nic nie przeszło zrobiłem badania i prześwietlenia 3d mam skrzywienie z rotacją kręgów i uciska mi na nerwy tylko rehabilitacje mogą pomóc w takim przypadku tarapia z Krępy mogłaby wsadzić mnie na wózek
gość
16-10-2011, 16:18:33

usuń tą stronę bo tylko *** piszecie!!
gość
16-10-2011, 23:08:52

glupich nie sieja , sami sie rodza ,jezeli chca jezdzic do brudnego chlopka, ktory po wyciagnieciu widel z gnoju , nie myje rak i " nastawia" , - to jest 21 wiek dopiero , dajmy im troche czasu , moze w 22 beda leczyc sie u ortopedow i chirurgow.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: