Czesc Justynka101, masz moze maila na którego mogłabym zadac Ci pytanie ? mam kostniaka ..w prawej dla odmiany zatoce czołowej. na dokladkę dużego 3 cm na 3 cm

Beata
08-12-2008 o 17:51, justynka101 :
Witam..Wszyscy piszecie na ten temat..Hmm.. Ja tezp ostanowilam opowiedzieć o moim przypadku!! Mam 18 lat i jakiś czas temu wykryto u mnie kostniaka w lewej zatoce czołowej..Moj pzypadek nie byl zbytnio lekki;( W tej chwili jestem juz po operacji..Mialam ja 2 miesiace temu... Balam sie niesamowicie;( kurcze..To malo powiedziane..Moja operacja trwala ponad 5godzin i lekarze mowia,ze nie nalezala do latwych.. W miejsce kostniaka mam wlozona plytke,ktora wypelnia miejsce po guzie.. Mialam wycinaną czesc wlosow (tzn.taki pasek od ucha do ucha)gdyz tamtedy dochodzono do tego miejsca.., Mysle ze to co Wam napisalam po częsci wystarczy..Jesli macie jakies pytania to piszcie..Mozna by o tym wszystkim pisac i pisac.. Powiem jedno..Wcale nie bylo latwo!!!Ale najwazniejsze jest by sie nie poddawać!!!!!Pozdrawiam serdecznie i glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!!