Reklama:

epilepsja (6541)

Forum: Padaczka

gość
20-11-2012, 01:11:41

Tekst dla Alicji:
Alu zostałam uderzona w głowę 2 dni temu. Zdaję sobie sprawę,że muszę uważać na głowę. Niestety siniak jest nabity, ale zarazem czuje podczas dotyku ból.Ten ból zaznaczam nie jest mały, ale miałam szczęście,że nie oberwałam w skroń.
Alicjo wiem,że Tobie mogę zaufać, ale i tak będziesz zwracała uwagę na formę zapisu. Nie ukrywam,że mogą być luki w pamięci po uderzeniu.
Pozdrawiam :)
Forumowicz
20-11-2012, 08:49:47

Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, wszyscy, którzy teraz nie piszą o epilepsji dostają ostrzeżenia.
Szanowni Państwo, zakończcie kłótnie !
Wątek dotyczy EPILEPSJI
Pani dorota_wwa nie dostała ostrzeżenia bo nie wpisała nic więcej poza prośbą o wrócenie do tematu. My również prosimy o trzymanie się tematu epilepsji.
Inne wpisy mogą być traktowane jako prowokujące do kłótni.
Prosimy trzymać się tematu.
Kontakt Medforum
gość
20-11-2012, 19:03:20

Witaj Alicjo. Jak się dziś czujesz? Mnie boli głowa od tego uderzenia. Już kolejnych badań nie chcę wykonywać, bo i tak mam niepokojące.Mam nadzieję,ze u Ciebie wszystko jest w normie?
gość
20-11-2012, 20:20:41

Witam Aniu!
Czuję się w miarę dobrze, cały czas dochodzę do siebie po podróży. Podróż miałam fatalną, jechałam w jednym przedziale z Panią, która była lepsza od Polskiego Radia.
My epileptycy musimy mieć, spokój, musimy mieć odpoczynek, a tu jak z taką babą się zdrzemnąć. Faktem jest, że ona nie wiedziała o mojej chorobie, ale nawet gdyby wiedziała to i tak by nadawała.
Ania jeżeli możesz napisać co Ci się przydarzyło to proszę napisz, ja byłam przekonana, że upadłaś bo miałaś atak padaczki.
Pozdrawiam Alicja
gość
20-11-2012, 20:33:25

Podczas zabawy syn kuzyna uderzył mnie w głowę. Uderzenie było z zaskoczenia i dostałam przedmiotem ciężkim, nie pamiętam nawet jakim. Skutek uderzenia, nie pamiętam nazwy przedmiotu.
Miło,że wróciłaś na portal. W między czasie robiłam badania nie są zachwycające. Wizyta dopiero w styczniu i nie wiem kiedy , bo wiesz jak to jest z tymi wizytami.
gość
20-11-2012, 21:05:25

Mam nadzieję, że nie zrobił tego złośliwie.
A z wizytami, myślę, że mówisz wizyta u neurologa, u nas w poniedziałki w przychodni rejestrują bez problemu osoby chore na epilepsję, ja rejestruję się telefonicznie z domu.
Alicja
gość
20-11-2012, 23:09:56

Treść zablokowana przez moderatora

gość
20-11-2012, 23:48:33

Alicjo nie zrobił tego specjalnie. Gość proszę się nie wypowiadać skoro nie masz wiedzy. Proszę opuścić wątek.
Alicjo na wizyty czeka się do 3- 4 miesięcy. Badania gościu wykonuje kiedy lekarz wymaga , a Ty możesz sobie wykonywać co roku. Chociaż tyle ,że nie musisz jeździć specjalnie Alicjo aby umówić się na wizytę.
Forumowicz
21-11-2012, 07:45:54

Informacja dla "gościa" proszę pamiętać piszemy tu o epilepsji. Co prawda wypowiedź częściowo jej dotyczyła ale była ewidentnie skierowana do użytkownika z komentarzem w jego stronę. Wpis został zablokowany tylko i wyłącznie dlatego by nie wprowadzał zamieszania.
"Gościu" pisz w wątku ale pamiętaj tylko o epilepsji.
Kontakt Medforum
gość
21-11-2012, 09:18:11

Witam Aniu,
W przypadku epilepsji mamy w Przychodni dobrze rozwiązaną sytuację, lekarz którego jestem pacjentką wprowadził chyba od trzech lat takie rozwiązanie, w poniedziałek przyjmuje przede wszystkim epileptyków, a w środy osoby po udarze mózgu. Wcześniej chodziłam prywatnie, zresztą wcześniej pracowałam nie miałam innej możliwości tylko wizyty prywatne.
Ponadto jest to duża Przychodnia neurologiczna, przyjmuje kilku lekarzy.
W którymś z wątków pisałaś, że robiłaś badania, jeżeli możesz to napisz co robiłaś, czy były to badania związane z epilepsją, czy z ostatnim zdarzeniem.
Alicja

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: