Reklama:

epilepsja (6541)

Forum: Padaczka

gość
19-11-2012, 16:36:09

Proszę o wypowiadanie się na temat,a nie mające ładu i składu rozmowy codzienne,lecz na interesujące z epilepsją.
Proszę o nie obrażanie użytkowników i szacunkiem się należy zwracać, gdyż niektórzy zapomnieli ,że to forum , a ie targowisko.
gość
19-11-2012, 19:46:23

Witam Aniu!
Zanim klikniesz "wyślij" przeczytaj dwa razy to co napisałaś, czy zdanie które napisałaś jest poprawnie zbudowane.
W ostatnim poście napisanym przez Ciebie kłania się szkoła podstawowa oraz poprawna budowa zdań.
Pozdrawiam Alicja
gość
19-11-2012, 19:55:37

Alicjo ostatnio żyję w stresie, a nawet wczoraj miałam upadek. Dostałam uderzona w głowę i odczuwam bóle głowy, więc możliwe nie wszystko wróciła poprawa do zdrowia.
Alicjo ja nie zwracam nikomu uwagi jak ma pisać i powtarzam,że nie jestem polonistą. Piszę po swojemu i staram się kontrolować zdania, które piszę.
gość
19-11-2012, 20:19:47

Ania, nie rozumiem, dostałaś uderzona, czy zostałaś uderzona w głowę, co było przyczyną Twojego upadku? Nie pomyśl sobie, że pytam Cię w złośliwy sposób.
Jeżeli chcesz napisz coś więcej.
Aniu, ja kiedyś napisałam Ci, że będę zwracać Ci uwagę na styl pisania, od Ciebie wymagam zdecydowanie więcej.
Ala
gość
19-11-2012, 21:58:55

Tak Alicjo napisze aby potem Mare się śmiała i oceniała moje wypowiedzi negatywnie. Portal to nie szkoła.
Alicjo wiesz,że darzę Cię sympatią, ale z racji oceniania moich wypowiedzi przez Mare wyjątkowo nie napiszę, gdyż Mare specjalnie się ze mnie naśmiewa.
gość
19-11-2012, 22:22:05

To może, żeby nie było niejasności na tym wątku:
mieliśmy się trzymać tematu i niech tak zostanie - zgodnie z prośbą moderatorów.
---------------------------------------------------- ‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
Komentatorka
19-11-2012, 22:25:33

nie28 2012-11-19 22:58:55 Tak Alicjo napisze aby potem Mare się śmiała i oceniała moje wypowiedzi negatywnie. Portal to nie szkoła.
Alicjo wiesz,że darzę Cię sympatią, ale z racji oceniania moich wypowiedzi przez Mare wyjątkowo nie napiszę, gdyż Mare specjalnie się ze mnie naśmiewa.
chwileczkę chwileczkę ale nam nie pozwolono tu pisać ,mamy trzymać się tylko tematu epilepsji a dlaczego to nie jaka NIE28 może pisać o sprawach nie związanych w ogole z tematem epilepsji i za to ostrzeżenia nie dostaje..
Alicji dlugo nie było wiec jest nie w temacie ale Ty moderatorko chyba jestes w temacie bo sama zaczelas te wojne.
:)
Komentator
19-11-2012, 22:46:53

"Wojna" to zaczeła sie już dawno od ciaglego czepania sie Goscia do pojedynczych literek pisanych przez Nie28,co spowodowało powstanie dwoch "obozów" i nakrecanie się spirali złosliwosci,jedni przylaczyli sie do Goscia innii do Nie28
Dla mnie pojedyncze literki sa zbyt blachą sprawa,i nie powinny być powodem do powstawania podziałów miedzy ludzmi i wzajemnych złosliwosci.
Wazny jest przede wszystkim sens zdania.
Dlatego wrócmy do tematu epilepsja i nie kłocmy sie o drobiazgi.
gość
20-11-2012, 00:54:54

Jeśli Mare będzie mnie szanować, to ja będę ją szanować.
Gościa te zasady obowiązują.
Doroto masz racje wróćmy do tematu rozmowy.
gość
20-11-2012, 01:04:51

zqobasia 2012-11-19 23:25:33
nie28 2012-11-19 22:58:55 Tak Alicjo napisze aby potem Mare się śmiała i oceniała moje wypowiedzi negatywnie. Portal to nie szkoła.
chwileczkę chwileczkę ale nam nie pozwolono tu pisać ,mamy trzymać się tylko tematu epilepsji a dlaczego to nie jaka NIE28 może pisać o sprawach nie związanych w ogole z tematem epilepsji i za to ostrzeżenia nie dostaje..
.
Piszesz tekst ,który nie ma sensu, aby mnie obrazić.
To samo mogłabym napisać o Tobie, ale nie chcę tworzyć wojny. Gdybym nie miała czystych intencji obraziłabym Cię,ale nie chcę tego robić, bo wiem jakie posiadasz życie prywatne związane z dzieckiem, nie chce szukać zwad , bo możesz znów napisać dziewczyno itp.
Alicji napiszę, bo mam do niej zaufanie. Nie naśmiewa się ze mnie i nie szuka zaczepki , wie jak to jest w świecie choroby, jakim jest epilepsja.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: