Proszę o wypowiadanie się na temat,a nie mające ładu i składu rozmowy codzienne,lecz na interesujące z epilepsją.
Proszę o nie obrażanie użytkowników i szacunkiem się należy zwracać, gdyż niektórzy zapomnieli ,że to forum , a ie targowisko.
nie28 2012-11-19 22:58:55 Tak Alicjo napisze aby potem Mare się śmiała i oceniała moje wypowiedzi negatywnie. Portal to nie szkoła.
Alicjo wiesz,że darzę Cię sympatią, ale z racji oceniania moich wypowiedzi przez Mare wyjątkowo nie napiszę, gdyż Mare specjalnie się ze mnie naśmiewa.
zqobasia 2012-11-19 23:25:33chwileczkę chwileczkę ale nam nie pozwolono tu pisać ,mamy trzymać się tylko tematu epilepsji a dlaczego to nie jaka NIE28 może pisać o sprawach nie związanych w ogole z tematem epilepsji i za to ostrzeżenia nie dostaje..nie28 2012-11-19 22:58:55 Tak Alicjo napisze aby potem Mare się śmiała i oceniała moje wypowiedzi negatywnie. Portal to nie szkoła.
Alicjo wiesz,że darzę Cię sympatią, ale z racji oceniania moich wypowiedzi przez Mare wyjątkowo nie napiszę, gdyż Mare specjalnie się ze mnie naśmiewa.
.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.