Reklama:

epilepsja (6542)

Forum: Padaczka

gość
23-05-2012, 19:23:52

Aniu, chciałabym cię jakoś pocieszyć. Tak jak ty nieraz nas tutaj pocieszasz.
Niestety takie już nasze życie, że wszystko jest dobrze, ale przyjdzie nagle taki moment i kolejny................
Ale za chwile zapomnisz o ataku i znów się będziesz uśmiechać i wszystko będzie jak dawniej
gość
23-05-2012, 19:58:06

Daniela dziękuję za wsparcie. Uśmiecham się oczywiście. Ręka lewa boli, ale mam w sobie sile:) Was wszystkich moje Aniołki P:)
Komentatorka
24-05-2012, 20:26:47

Aniu tak mi przykro, ale głowa do góry, ból przejdzie, psychika odpocznie i bedzie dobrze
Alicjo, Mare dzisiaj dzwoniłam i pytałam czy już są wyniki do odbioru i .... są;) tylko nie wiem czy jutro dam radę je odebrać, mam ładny kawałek by dojechać tam.... a jak się nie uda to na pewno po niedzieli odbiorę bo sama jestem ciekawa co tam zobaczyli nowego hehe
VIP
25-05-2012, 06:07:29

Aniu zdrowiej nam maleńka......
Maju mam nadzieję ze nic Ci tam nie wyjdzie......no nie tak całkiem, co musi być w głowie niech zostanie, tylko bez dodatków))))
Pozdrawiam wszystkich...
gość
26-05-2012, 00:46:16

Witajcie Moje Aniołki. Jak pech to pech. Dziś idąc uderzyłam głową z drugą osobą. Pech chciał ,że lewa strona, Gdybym mocnej rozbila stracilabym moja główkę. Tak to jest jak idzie młoda panna u myśli o niebieskich migdalach.
gość
26-05-2012, 00:50:14

Jestem tu z Wami Moje Aniołki. Widocznie Siła Najwyższa nade mną czuwa:)
Powiem Wam leki zdrożały, a pracy jeszcze nie ma. Hak pomyślę nad tym,że chwilowo nie będę miała za co kupić 20 opakowań to nie wiem o czym mam myśleć.
gość
29-05-2012, 17:53:37

Witam was.
Trochę mnie nie było ale musiałam męża wysłać do pracy. U nas o pracę ciężko więc trzeba wyruszyć w świat.
Aniu, piszesz że tabletki podrożały, to prawda, ja do niedawna miałam tabletki za darmo teraz muszę płacić. A jak tam twoja główka po uderzeniu, nie boli ? A tak a propos to ciekawe o czym ty myślałaś że nie patrzyłaś jak idziesz ?????
Maju jak tam wyniki ? Mamy nadzieje że wszystko dobrze
Alicjo, Mare buziaki i pozdrawiam
VIP
29-05-2012, 18:50:09

Witam...
Ania myślałao niebieskich migdałach....naszczęście nic jej się jej nie stało.....
Maju co tam u Ciebie.....
Danixx u mnie sezon truskawkowy sie zaczął.....będzie w krzyzach bolało......oj będzie.....przykre kiedy trzeba w świat ruszać, bo u nas pracy nie ma......powodzenia
Pozdrawiam wszystkich ....
Komentatorka
29-05-2012, 20:07:43

Danix Mare.... dzisiaj odebrałam wyniki, nie ma co się chwalić, nie jest lepiej a gorzej, za tydzień ide do lekarza z wynikami to zobaczę co mi powie.....
Ostatnio wykryli mi żylaka w głowie-dalej niestety jest ale na dodatek wykryli coś nowego..... torbiela pajęczynówki jakiegoś.... ma na razie 1cm .....
Czytałam, że już takie coś się operuje bo od tego są bóle głowy, ucisk, pogorszenie wzroku, słuchu itp.
Jak widzicie wcale nie jest kolorowo ale nie łamie się, jakoś to będzie, musi hehe.
Pozdrawiam
VIP
29-05-2012, 20:20:18

Majeczko kochana, że też to cholerstwo się Ciebie przyczepiło.....mam nadzieję że nie będzie to nic powaznego......że też człowiek nie pożyje spokojnie, tylko zawsze coś musi być......kochana pomodlę się o zdrówko dla Ciebie, bo przed Tobą ze ważne misje do spełnienia, macierzyństwo.....wierzę że będzie dobrze.....musi he he

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: