Reklama:

epilepsja (6543)

Forum: Padaczka

Komentatorka
01-06-2012, 18:17:08

Witajcie, przyznam dawno nie zaglądałam, obiecałam że nie dam się, nie załamie się ale wczoraj w pracy puściły mi nerwy i popłakałam się, musiało to ze mnie spłynąć, dzięki temu troszkę pogadałam z koleżanką z pracy.....
Poczytałam troszkę na necie i przyznam, że boję się bo wizytę u lekarza mam we wtorek dopiero a na necie piszą o operacji.....
gość
01-06-2012, 18:57:52

Maju, czasem dodrze jest się wypłakać i z kimś sobie pogadać.
Wtedy człowiekowi zrobi się lżej.
A to że się boisz wizyty u lekarza, to jest normalne, to na pewno nie będzie przyjemna wizyta ale będzie dobrze jakoś to wspólnie przetrwamy
JESTEŚMY Z TOBĄ !!!!!!!!!!!!
Mare, może kiedyś skorzystam z zaproszenia na kawę.
Ale coś mi się wydaje że pewnie musiałabym jechać gdzieś na drugi koniec Polski........
Ale może będzie kiedyś okazja........
Leśny Duszku wiem jak to jest jak głowa boli, bo sama to miałam. Trzymaj się jakoś.
Pozdrowienia dla wszystkich!!!!!!!!!!!!
Komentatorka
01-06-2012, 19:15:54

Kochani nie wiem, co bym bez was zrobiła.... na prawdę prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie
Również wiem co to ból głowy, teraz to już wiem czemu tak mnie czasami mocno boli ..... to dziadostwo w głowie mnie uciska, ale myślę że jakoś to przetrwam. Musze hehe
Pozdrawiam was serdecznie, Mare, Alicjo, Danix, Leśny Duszku, Kacprze, Aniu....... i wszystkich pozostałych forumowiczów. Buziaki;)
gość
01-06-2012, 19:29:14

Witam. Fajnie ,że jesteś z nami. Czuj się jak w rodzinie portalowej) Razem chorobę przechodzi się łatwiej.
VIP
01-06-2012, 20:55:12

Maju trzeba dać upust emocją i popłakać czasem jak dziecko,
maleńka głowa do góry.....kto powiedział...cuda się zdarzają........a ja wierze że dobrych ludzi one spotykają.......jesteśmy z Toba...buziolki
Danixx wszystko jest możliwe.....
Leśny duszku czy może już coś przeszło, czy nadal tak boli....wracaj ddo zdrowia i do nas....
Alicja , Ania, Kacper......pozdrawiam...
gość
02-06-2012, 18:33:52

Smutno mi tak samej bez męża, dobrze że chociaż z wami mogę popisać.
Nie wiem jak ja wytrzymam dwa miesiące, ale już sobie wymyśliłam, żeby mi czas szybciej leciał to biorę się za malowanie domu
A pózniej jeszcze coś wymyślę..............
Buzki dla wszystkich
gość
02-06-2012, 19:16:20

Dziewczeta, przezylam chwile grozy, zaczelo sie od 9 rano aura, stracilam widzenie na prawe oko , ogromna migrena, silna, wyleklam sie , bo zaczelo dziac sie cos dziwnego ze mna zaczelam belkotac i nie potrafilam okreslic co mi jest, maz pytal czy mam talk , a ja nie wiedzialam co to jest, nastepnie powiedzialam , ze nie mamy zadnego picia w domu , ale nie wiedzialam jak nazywa sie ten napoj, teraz wiem jak powoli wracam do normy, nie ma w domu coli,ale za nic nie moglam przypomniec jak nazywa sie. Ten stan powtarza sie ilekroc mam aure i migrene, a dzieje sie czesto. Do lekarza nie chodze , bo juz nieraz powiedzial , zebym mu dpy nie zawracala glupstwami. Czy Waszym zdaniem mozg w czasie silnych boli nie przcuje prawidlowo? , kto ma jakies wiedomosci podzielcie sie ze mna . Jeszcze boli mnie w lewym oczodole ale bol migrenowy powoli przechodzi. Jesli bedzie u mnie troche lepiej to nie bede marudzic pomysle takze o innych . Pozdrawiam Wszystkich, A,A,M, D, i pozostale mile osoby lesny duszek
VIP
02-06-2012, 19:22:32

Danixx dwa miesiące to długo, ale od czego masz nas,no męża nie zastąpimy , ale pocieszymy, ......ale jak się wytęskni to dopiero będzie jak wróci taki stęskniony.......kolory już wybrałas....
pozdrawiam
VIP
02-06-2012, 19:30:14

Duszku musisz iśc do lekarza, do poradni migrenowej z tym nie ma żartów, a jak jeszcze raz trafisz na pacana który Ci powie żebyś mu du.. nie zawracała to mu powiedz ,że za to mu płacą.....cholerka skąd się biorą tacy doktorzyska......szkoda gadać......mam nadzieje kochana że szybciutko wrócisz do siebie......zdróweczka....
Buziolki wszystkim....
gość
02-06-2012, 19:58:59

Leśny Duszku, Mare ma rację z tym nie ma żartów, musisz iść do lekarza.Przecież nie możesz się ta męczyć.
Wracaj szybko do zdrowia........

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: